ako je s tym spoplatnenim? Na zaciatku useku od Krivana je normalna tabula “Dialnica” ale na videu od Andiho na privadzaci od Detvy je “Dialnica bez poplatkov” tabula. A od Pstrusi som nevidel ziadnu tabulu
v smere od Pstruši je tabuľa mimo záber kamery, trochu ju vidno cca v siedmej sekunde úplne vpravo youtube.com/watch?v=wnzG0ku43o4
Určite by sa nemali platiť poplatky za prejazd osobnými autami za neúplnú a nesúvislú rýchlostnú cestu. Lebo veľa ľudí jazdí iba do Zvolena do roboty a určite si nebúdú kvôli tomu kupovať diaľničnú nálepku, to by sa im každý mohol vysrať na ich cestu. To isté obchvat Tornaľa,Figa,Ožďany.
ale tento problem mali doslova uz dekady na useku medzi presovom a kosicami ..
To sa este naozaj najdu ludia, ktori nechcu patit za dialnicu? Neveriiiim
Tak už ju pokrstili :-/
Nieco z fukbuku… :mrgreen:
Ja si myslim že to bol iba planovany testing zvodidiel či su fakt dobre urobene , podľa fotiek ako zafungovali tak fakt ano. Len či to tak rychlo chlapci dialničny aj opravia, to bude dalši testing!!!
Moj nazor je že mlady trtko si myslel že ked tam je novy asfalt že to drži ako krava, len bohužiaľ zabudol že aky je už datum a na klzavy asfalt voľaako pozabudol, :mrgreen: take to veci sa najlepšie testuju v letných mesiacoch!
Tak môžem pridať osobnú skúsenosť z dnešného 4-násobného prejazdu cez MUK Pstruša, väčšina z kolóny predo mnou v smere na KE odbočila na R2, až mi to bolo divné. Zároveň ihneď na Čiernom moste citeľný pokles premávky, ale hodnotiť sa to bude dať až po dlhšom čase. Problémom však môže byť, že na zjazde z R2 na I/50 sa už dnes začínali tvoriť kolóny, asi nikto nepočítal s takým úspechom.
Ano, ale najdu sa aj vynimky, napr. R3 pri Martine sa vybudovala v profile R22.5/100, ak sa nemylim.
aj Martin je 24.5
a je teda spoplatnená, či nie?
Slatinčan: ved práve, ten zjazd z R2 na I/50 pri Pstruši ma dosť desí.. typujem že v nedelnej špičke ked sú kolóny smerom na ZV bude problém sa tam zaradiť na smer ZV a to čakanie na križovatke zmaže časovú úsporu. Ja som zatiaľ rozhodnutý v čase dopravnej špičky použiť túto cestu len smerom na Lučenec, naspäť v nedelu večer pojdem radšej klasicky po I/50 a to až kým neotvoria ten zjazd na I/50 na druhej strane cesty.
tak myslím že sa napočítalo s tým že ZV - PS bude mať až také veľké zdržanie … tam už potom nebude problém
a ten rok už hádam dáko prežijeme
Nechápem, prečo by do otvorenia úseku ZV-PS nemohla byť hlavná cesta z R2 na ZV? Keď ešte nebola D1 cez PB, tak to pri Vrtižeri bolo presne tak.
Mapári, kde ste? Makáme, makáme…
Toto bude problém, pritom sa do dalo elegantne vyriešiť, presne ako je smer ZV-LC… ešte aj ZDZ by bolo plus mínus OK. Smer ZV by sa prechádzalo do protismerného pásmu niekde tu a zjazd po širšej rampe.
Akoze aj aj?
aj aj. vidíš niekde problém?
Neviem pochopiť, prečo tie “svetlozábrany” zakrývajú ZDZ, nie len túto: gallery/image_page.php?album_id=256&image_id=31553 . Nedá sa to lepšie vyriešiť, aby tie clony neclonili dopravné značenia?
P. S.: Ako sú tie “vecičky” odborne pomenované? Vďaka za objasnenie.