Protihlukove este chapem, je fakt, ze od Stozku po Krivan je sice riedka, ale suvisla zastavba rodinnych domov na juznej strane. Tie nasypy ale nie, akokeby tiekol okolo nejaky veltok, pritom Slatina tam ma hlbku sotva pol metra.
@ANDi, díky za pekné fotky. V sobotu som išiel okolo ale “dvojité” zvodidlá som si nevšimol. Nie som si istý či je dostatočne dlhý prepletový úsek, ešte kratšie sú v “D” časti.
Vždy pri prejazde okolo prvého (na foto 4.) mostu podnad Slatinu mám pocit, že v nejakom tajnom materiály musí byť plánované jej splavnenie.
to je ciastocna odpoved preco tento usek stal viac nez by sa ocakavalo v takom terene. a keby k tomu este bol normalny tender normalnej vlady tak R2 v takomto terene plny profil cca 10 mil/km a poloprofil cca 5 mil/km tak ako sme tu pisali uz davno.
Ano, 10 mil/km by sa dalo dosiahnut pri normalnom projekte a skutocnom tendri, podobne mohli vyjst aj useky D1 Vrtizer-HP, Jablonov Studenec ci Vazec-Mengusovce. Dalsie useky Ladce-Sverepec ci HP-Strazov by mohli stat menej ako 15 mil e/ km. Lenze to by sa potom projektantske a stavbarske firmy nemohli tolko nabalit.
To je zaroven aj odpoved na ceny dialnic vseobecne - nech sa stavia D1 ci R1+R2, vsade to bude vyrazne drahsie, ako by to v skutocnosti mohlo byt.
Inac tak ma napadlo, na konci druheho videa stojim na pristupovej rampe (cela tvar podkovy), zrejme pre udrzbu… Bude mat NDS nejake docasne stredisko udrzby pre tento usek, alebo budu dochadzat zo Zvolena?