a kde posunúť?
Ale no racto, miesta je tam dost. Ved dokonca spravili aj prelozku cesty na Krivan. Proste keby tam bol vacsi kruhac bolo by to ovela lepsie.
Tak, teraz idme na druhu stranu, kedze nasledujuci usek meska… Nebolo by odveci pri Pstrusi spravit docasne napojenie takymto stylom;
Odstranilo by sa tym krizovanie aspon v jednom hlavnom smere. Ale to je velka utopia v podmienkach Slovakistanu.
ANDI a ty vieš vôbec aspoň aky je systém navrhovania križovatiek? Najprv je neriadená styková, potom je okružná malá, potom okružná veľká a potom svetelna atĎ… Ak je navrhnutá malá je predpoklad teda že asi im kapacitne vyhovovala. Ale však sa to uvidí.
A k tej Pstruši, čo ak im to napadlo.
aj pri neresnici sme tu citali ze tam sa neda urobit MUK…a tusim od teba racto…
odomňa??? kde?
MÚK Pstruša mala byť navrhnutá zrkadlovo. Teraz pri každom probléme/uzavetí R2 sa bude križovať lokálna a diaľková doprava.
ja si tu vselico pamatam…najskor si na neresnicku krizovatku chcel vopchat kruhac (!!) a potom si napisal toto:
No vidiš to tak aspoň niekto ma sleduje
Ale ten kruhač si nepamätám (ale je to možné, určite by veľký rondel bol postačujúci). Ale čo to má s R2 Pstruša - Kriváň?
len taky rondel by bol o dost vacsi ako ta vetva…
Vidíš ty si ako novinár, Písal som možno. Netvrdil som že to tak musí byť.
Stiha sa tento usek? Dlho som nevidel ziadne nove foto:)
Bud nemam cas, alebo prsi… Ale toto je asi jediny usek bez problemov.
Včera som išiel okolo. Ešte je tam množstvo práce. Mosty cez Slatinu nemajú ešte hotové rímsy…
aktuálny stav R2 Pstruša-Kriváň
youtube.com/watch?v=uOaddD_qfb4
OT k videu: Ta tmava ciarka, co mas na skle, je neskutocne iritujuca. Dvakrat za 15 sekund mi trhlo rukou, ze to zoskrabem
Tu sa uz finisuje, z velkcej casti hotove aj protihlukove steny… [album]30849[/album]
[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=36kt_eJ-RPA[/size]
vyzera to, ze jedina stavba, ktora sa otvori v termine? to kde sme?
Kanky, tucne zisky vedia robit zazraky a divy
Asi tak, na rovine a 1km = 21.3 miliona… (kdes to vedlajsi usek je 1km = 12.5)
a 30,3 mil. stojí D1 LL-DS (55% úseku tvorí tunel)