R2 Pstruša – Kriváň

Fotky zo soboty. (Bol som vyskúšať či sa da dostať z Detvy do Kriváňa na bicykli :slight_smile:. Ešte to nejde, musi sa zchádzať z mostov)

https://picasaweb.google.com/dialnice.info/R2PstrusaKrivan#6168472588716243330

(od tejto fotky až do konca)

Pekne pekne, ja som tiez siel cez vikend okolo. Nahodim video najblizsie dni…

Parádička.
Všimol som si, že pri Detve sú po stranách odlišne farebné stĺpy. Tie červené napravo sú na PHS-ku ale tie naľavo mi pripomínajú ochranu proti vtákom :slight_smile: picasaweb.google.com/dialnice.i … 1442350658
Prekvapilo ma, že na konci už dokončujú PHS-ky. Som strašne zvedavý, ako bude úsek s nimi vyzerať. Myslím, že by to chcelo viac tej červenej a možno inakší odtieň. Detail…
Tú preložku cesty druhej triedy robí Strabag či Váhostav? Takéto finišery mal VHS pri Martine, ale myslím, že výzorovo rovnaké má aj Strabag picasaweb.google.com/dialnice.i … 8226948946

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=jBL8uy2xKks[/size]

Pekné video - už sa teším na otvorenie, len nech makajú

Inac toto picasaweb.google.com/dialnice.i … 2312924370 (aj u mna na videu pred Krivanom) podla mna nesuvisi s R2 a ak, tak len nejake potrubia… Nevidim dovod, preco by rozsirovali staru cestu, ked ju tranzit bude obchadzat po R2.

je to rozširovanie kvoli Kopsu.
Nemá to súvis s R2

Nemate niekto nove informacie ako to vyzera s tymto usekom?
Vdaka

Nikto nic nepise, tak asi sa nic nedeje :slight_smile: Niekde predym bolo pisane, ze sa to odovzda skor ako je povodny plan. Je to pravda?

Určite sa to odovzdá do konca roka. Ten termín sa stihne. Či predčasne. no uvidi sa.

Ak sa to stihne do konca roka, bude to po dlhej dobe jediny usek, ktory sa podarilo odovzdat podla zmluvy. Este, ze sa konci OPD 2007-13.
Ak by chceli mozu to rozdelit na dva useky Pstrusa- DT a DT - Krivan a jeden z nich mozno otvorit skor, ale silne pochybujem, ze sa tak stane.

Co som si stihol vsimnut z auta, tento usek vyzera byt bezproblemovy. Zatial som bud nemal cas, alebo bolo hnusne pocasie… Ale slubujem, ze najblizsi tyzden-dva pojdem spravit podrobny fotoreport :slight_smile:

Ale vcera som sa zhrozil pri prejazde cez novy KO v Krivani (vid. video), cakal som, ze bude mat honosny priemer, kedze je jasne, ze nasledujuci usek smerom na Mytnu tak skoro nebude a vsetka premavka pojde cez tento KO este dlhe roky a ten priemer je zalostny, este aj smer Mytna → Detva, kde mohla byt priama vetva dokrutili, kedze tam pridali napojenie na vedlajsiu ulicu (resp. bezmennu mini-pumpu), ktora myslim mohla byt kludne napojena niekde dalej obycajnou T-ckovou krizovatkou.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=YWWZP3qZ0-g[/size]

Andy tam nie je pumpa ale vjazd do miestnej ulice. A okružna križovatka sa ma budovať tak aby vozidlo spomalilo keď vchádza do nej, teda priama vetva nepripadá v úvahu kvoli bezpečnosti.

Uz sa chapeme?

ANDi, tá priam vetva, ktorú si nakreslil, nie je náhodou Mýtna - Hriňová? Lebo v predch. príspevku píšeš Mýtna - Detva

Nedodržal by si vzdialenosť križovatiek.

Milos; Pravda, ale myslel som to ako tranzitny smer na DT po budovanej RC.

Racto; tak by sa to napojenie este posunulo…

• [size=50](Objekty zakreslene na obrazku su len v pribliznej mierke a nezodpovedaju skutocnosti.)[/size]

ANDi: Aha, jasné. Vidím to tak, že sa to v prípade problémov bude riešiť na slovenský spôsob - zistí sa, že kruháč robí problémy v tranzitnej doprave, tak sa tam tá priama vetva (a z toho vyplývajúce dodatočné T-čkové križovatky) dobuduje dodatočne, žiaľ už nie optimálne po stavebno-technickej stránke

No uvidíme či bude problem. Podľa mňa nie :slight_smile:

tak cely kruhac mali posunut a/alebo prelozit vyjazd z miestnej ulice.