R2 Pstruša – Kriváň

Chcel som povodne spravit jedno video, ale doobedu proti slnku nebolo vela vidiet, takze spojene zabery z dvoch kamier… Vidno postup aj za posledne 2 “zimne” mesiace.

MUK Pstrusa youtube.com/watch?v=jrbDNmDWKmc
Stozok youtube.com/watch?v=6tmXoHthWkI
Detva (pri SAD) youtube.com/watch?v=oJza4Fe6IpA
prelozka I/50 (medzi DT a Krivanom) youtube.com/watch?v=RS5eiB7rttc

prip. zaradom v playliste by sa mali spustit posledne 4 videa…

[video_youtube]YouTube

Pridal som fotky z autobusovej stanice v Detve
picasaweb.google.com/dialnice.i … rusaKrivan

Inac som zvedavy ako to tam bude prebiehat, ci nejake docasne napojenie stanice a KO az nakoniec. Alebo prv KO…

no už v súčasnosti sú vybudované ramená okružnej križovatky a jazdí sa po nich. Na priestore starej cesty sa urobia prekládky sieti a dočasne sa tam presunie autobusová stanica. Potom sa urobí autobusová stanica a časť okružnej križovatky, uzavrie sa prejazd popred hotel. Nakoniec ostane už iba dobudovať ostrovček okružnej, nakoľko po ňom sa jazdí až do konca (aj v súčasnosti).

No to by som vetvami nenazval, podla mna sa zatial jazdi na docasnej komunikacii…

Nie sú to vetvy okružnej križovatky. Však uvidíš keď to dostavajú :slight_smile:

Vsak vykres som videl, viem ako to ma vyzerat. Otazka bola ohladne stavebneho postupu, ci bude KO dokonceny ako posledny…

posledný ako čo? či bude skôr autobusová? alebo skôr privádzač?
Oficiálne mal byť kruhová objazd dokončený už minulí rok len sa tento objekt presunul do tohto štvrťroku.

Ahojte, aktuálny stav rýchlostnej cesty R2 Pstruša - Kriváň vo videu.
youtube.com/watch?v=X0RV7KFRVXU

Nové foto z úseku

dialnica.info/rcesty/R2_Pstrusa-Krivan.html

tak toto ÁNO! parádne fotky, vidieť že tu fakt makajú.. Teším sa kedy to otvoria :slight_smile:

Z čierneho humoru, čo nie je vôbec na smiech: Hlavne VHS, nevedia ako sa to s nimi vyvrbí. Možno robia spolu v takejto zostave posledné dni, ak v prebiehajúcej reštrukturalizácii Váhostavu prevládne správny a principiálny názor, že VHS má už konečne skrachovať /konkurz/.
Ináč kvôli eurofondom treba úsek dokončiť a dofaktúrovať do konca roka /2015/ viď dokument informslovakia.sk/sk/system/ … lakova.pdf str.11/18.

Z tohoto useku mam velku radost, jednak je potrebny ako sol a jednak ako sa da pekne makat, ked sa chce. Parada.

Taketo tempo sa hocikededy nevidi, som skutocne prekvapeny takouto aktivitou.

[video_youtube]YouTube

Dneska som bol pozrieť našu novú stanicu. Práce sú popredu, už sa pripravuje aj tretia etapa pre presmerovanie dopravy v priestore okružnej križovatky. Bola nedeľa a makalo sa tam.
Fotky sú tu (od tejto dalej)

https://picasaweb.google.com/dialnice.info/R2PstrusaKrivan#6152403650860961906

Aktuálny stav rýchlostnej cesty R2 Pstruša - Kriváň.
youtube.com/watch?v=i5z3kWiUiaI

vraj chcu odovzdavat o 2 mesiace skor, vid:
skyscrapercity.com/showpost. … ount=10711

to chcu len politici.

To je skôr vec technológie, v novembri už môže mrznúť a snežiť, december môže byť len horší a vtedy by finálne úkony ( asfalty, VDZ…) nemohli robiť, takže je logické že to chcú stihnúť už koncom októbra aby potom nemuseli improvizovať.