R2 Ožďany, západ – Ožďany, východ (obchvat Oždian)

dialnice.info/viewtopic.php?t=10622

taka nehoda sa moze stat kdekolvek… bohuzial :confused:

K té myšlence autora článku proč se R2 buduje jako 1/2 si dovolím drobnou polemiku - to by dalo spojování oné dopravní nehody s polovičním profilem dalo vztáhnout na jakékoli I. třídy v lepším parametru.

Pan Titl, ktory clanok napisal, je podla referencii na jeho stranke skuseny odbornik na dopravu… ale casto zbytocne prehana.
Kazdopadne by ma ale zaujimalo, ako sa policia vyjadri - ten chlapik siel 150 v dazdi a zrejme nepriputany (kedze ho nasli az pod mostom)

Presne tak, navyse tam obcas zavadza. Ozdany sa nebudovali 3 roky, prave naopak, boli to necele 2 roky, co je na usek s velkymi mostami pomerne dobry cas. Plny profil je v tychto miestach totalne zbytocny. Radsej nech sa postavi 20 km polprofilu ako 10 km plneho v tomto useku.

ma vsak pravdu v tom ze tabula RC zbytocne provokuje k vyssej rychlosti, mali to nechat ako cestu I. triedy v trase buducej RC aj s 90 km/h. a nebol by problem ani s nalepkami.

ale znacka RC neznamena ze sa tam ma lietat … ale skor to ake ma cesta parametre, komfort a bespecnost … seci si myslia z ked vidia znacku RC aalebo D treba stlacit plynovy pedal az na podlahu … len ze to nieje pravda mimourovnove krizovatky, polomery zakrut, sirka vozovky a dalsie veci to je RC a D … rychlost treba dodrzovat predpisanu .. a jazdit plynulo a potom dojde aj ku uspore casu …

Znacka RC ma aj svoje vyhody - nemotaju sa tam pomale vozidla, cyklisti atd…

A 90km/h je malo, to by naozaj nikto nedodrziaval. Madari nemaju problem dat 110 na ceste so sirkovymi parametrami horsimi nez maju nase cesty 1. triedy… ale jazdi sa tam v pohode a ani sa ta rychlost moc neprekracuje

A pokud chce řidič jet jako … tak mu v tom nikdo nezabrání tam ani tam :slight_smile:

kludne sa moze dat takato znacka aj na iste casti cesty medzi soroskou a KE, alebo RV a tornale…brzotin sucast buducej R2 len vtedy este neplatil zakon o nds… velmi dobry komfort - sirka, zakruty a ani stupanie tam nie je. urovnove krizovatky RC norma dovoluje. a hned bude o xy km viac RC…ale vsak vieme o co ide, v roku 2006 sa odovzdalo len 10 km kompletnych D/RC a zapocitat tieto useky pomoze aspon trochu vylepsit statistiky.

noved, akurat na ceste 3 nevylozili tabule RC, hoci mohli ved to bude sucast M30.

…a dodam ze mozno tie sirkove parametre v hu su na nieco dobre, na ceste 2 som to odhladol na 9,5m teda sirka jazdneho pruhu taka ista ako pri 11,5 len uzsia krajnica - menej predbiehajucich blbcov ked protismer nie je volny. z tohto pohladu je cesta pred pincinou bezpecnejsia ako obchvat ozdany.

Ja sa len čudujem, že obchvat Čadce s tunelom Horelica ešte nie je RC… veď je v trase budúcej D3! A tuším je tam trvalé obmedzenie na 60 km/h, ktoré takmer nikto nedodržuje.

Monitoring geotechnických objektov :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?p=102282#102282

Most nad železničnou traťou a údolím na R2 Ožďany – preložka :arrow_right:

viewtopic.php?f=35&t=13602

*odborné informácie + foto

EIA na druhy profil

eia.enviroportal.sk/detail/rychl … a-2-profil

Uz si nepamatam to poradie krokov pri verejnom obstaravani. A asi EIA je jeden z inicialnych krokov. Ale aj tak by som radsej nez tieto druhe profily videl prvy profil chybajucich 180km KE-ZV.

Je praveze pozitivne, ze prebieha EIA aj pre stavbu, ktora bude potrebna mozno az o niekolko desatroci. Bolo by velmi prospesne, keby vsetky infrastrukturalne stavby boli aspon na urovni UR, aby sme sa vyhli v buducnosti tomu, ze vyhradeny koridor pre nadradenu infrastrukturu si zastaviame natolko, ze je potrebne stavat nakladny obchvat - ako priklad ZV, DK… Pricom proces EIA aj DUR nie je natolko financne narocny, ze by sme si to nemohli dovolit. Nasledne pri spravne nastavenom zakone o vyvlastnovani/vykupe pozemkov by sa dala rozbehnut vystavba akehokolvek potrebneho useku do 2-3 rokov. To je vsak zrejme pri sucasne spolitizovanej vystavbe uplne nerealne.

Pre tych, co si chcu zaspominat na stare casy youtube.com/watch?v=tCyZnRaRdaE

načo stavali obchvat?

šak sa to da prejst za 2 minuty :slight_smile:)

Viem, že trať Rimavská Sobota - Poltár je zrušená, no v čase stavby ešte nebola, aj keď od roku 2000 bola bez dopravy. Myslelo sa ešte vtedy pri tejto trati na nejaké priechodové prierezy a ostal pod týmto mostom ešte nejaký priestor pre vlak, či už na to kašlali?
dialnice.info/gallery/image … age_id=914

Ešte v 2000 bola v prevádzke. Do dnes je zobrazená v katastri zbgis.skgeodesy.sk/mkzbgis/?bm= … ,48.397782