R2 Ožďany, západ – Ožďany, východ (obchvat Oždian)

Zarez mozu rozsirovat z obidvoch stran, bez obmedzenia premavky na vedlajsej ceste, pripadne este zhora. Taky extremny pripad “rozsirenia zarezu” sa teraz buduje pri Ziline a doprava funguje takmer normalne.

07 je asi rampa pre snowboardakov :laughing:

ad Jonathan - rozsirenie:

Mne je cudne to, ze sa bude rozsirovat podla mna vlavo od spravenej polky ( na tej foto).

Pritom vpravo je omnoho vacsia rezerva= ostaup krajnice a zaciatok svahu.
To mi nie je jasne preco, ja by som to spravil naopak resp. urcite nechal rezervu.

Ale asi sa rata so zuzenim pruhov na R1/2 sa to da “v pohode”.
AJ ked stacilo malo a nemuselo by byt ziadne obmedzenie.
Tot moja uvaha.

Len doplním (čo nemá priamy súvis s týmto úsekom):

Dostavba druhého profilu, teda dobudovanie rýchlostnej cestnej siete, predovšetkým pod označením R2 sa bude riešiť na viacerých úsekoch neparalelnými 1/2 profilmi.

To v praxi znamená, že 1/2 profil sa stavia tak, že sa neplánuje dostavať na plný profil. Druhá časť profilu sa dostavia ako nový 1/2 profil.

[i]“Cesta medzi Ožďanmi a Rimavskou Sobotou je kvôli výstavbe cesty uzavretá. Obchádzka vedie cez Hrachovo, dopravu riadia policajti.”

/zdroj: rádio Expres/[/i]

Podľa tejto info to vyzerá tak, že už obchvat napájajú na starú cestu.. Kto tadiaľ jazdíte, dajte nejaké info

14 dnů zpátky jsem tudy jel a na obou koncích stavby byla doprava řízena semafory.

Průjezd přes Ožďani a hlavně přes ty serpentýny je něco úžasného a hrozného, že jsem se divil, že něco takového existuje na silnici I. třídy. :unamused:

Ja sa dosť často čudujem na 6x zaplátaná=preplátanú cestnú sieť v ČR. :smiling_imp:

OT metodická poznámka: Danny, vyjadřuj se k tomu, prosím Tě, v části “Cestná sieť v ČR”.

podla stránky nds sa usek otvori 10.11.2006 :slight_smile:

zmena terminu : 01.12.2006

zmena terminu NDS : 04.12.2006

Úsek otvorený :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5602

Prislo foto:
dialnice.info/album_page.php?pic_id=1956

k tomu hned 3 postrehy/otazky:

Most je pripraveny na dostavbu na plny profil?
Zakaz predbiehania na 3,3 km? To je cez polovicu useku?

Dalsie foto odpovedaju na tuto otazku, v protismere je pomaly pruh.

Co su tie veci vlavo hore, co vyzeraju ako radar?

Moje postrehy: Mosty sú na plný profil a zákaz preto lebo v protismere stúpaci pruh …

Inak krásný úsek čo… Ani ta rúžová na tej stene nejako nevadí…

Mne sa tam asi najviac páči ten zelenkavý obrázok: dialnice.info vpravo dole. :sunglasses:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=1967

aj na prirodu mysleli

Okrem ružovej sú tam ešte 4 ďalšie farby. Predsa ani človek nie je jednofarebný. :sunglasses:

niekde som cital, to je prelozka nejakeho vojenskeho objektu.

To by aj mňa zaujímalo, kto vie :question:

Tak viac farieb neuškodí.. Len nikdy by som nepovedal že aj rúžová sa dá dobre nakombinovať… Vcelku sa im to fakt podarilo. Časom to sice trocha zošedne, ale ak si dá SSC záležať tak sa to občas natrie a bude to zasa jako nové :slight_smile: