Zaverecne stanovisko MZP
eia.enviroportal.sk/dokumenty.ph … 9&doc=stan
verejne obstaravanie pre dalsi proces pripravy
uvo.gov.sk/vestnik/zaznam.ph … 375&rok=06
Vyzera to tak ze ide o 3 useky - Bátka-Figa, Zacharovce-Bátka a Ozdany-Zacharovce.
Zaverecne stanovisko MZP
eia.enviroportal.sk/dokumenty.ph … 9&doc=stan
verejne obstaravanie pre dalsi proces pripravy
uvo.gov.sk/vestnik/zaznam.ph … 375&rok=06
Vyzera to tak ze ide o 3 useky - Bátka-Figa, Zacharovce-Bátka a Ozdany-Zacharovce.
Stavebné náklady (v Sk) bez DPH v CÚ 2005 a ukončenie príprav:
R2 Ožďany – Zacharovce … 1 525 776 000 … 2010
R2 Bátka – Figa … 1 340 000 000 … 2009
Do pripravy su zahrnute aj tieto useky (momentalne na urovni ÚR), cize sa s nimy pocita v zasobniku projektov. myslim ze spolu s obchvatmi dedin pri ZV a R1 by zabezpecili slusnu dostupnost pre investorov.
uvo.gov.sk/vestnik/hladaj07. … 2&aalebo=a
konkretne pri odbocke na Zacharovce sa cesta zuzuje z 10,5 na 7,5 m odtial je to potrebne.
je uz zname definitivne trasovanie?
Ved podla mapky je to jasneee, bude sa zacinat na konci obchvatu Ozdany a napoji sa na obchvat obce Figa
a medzitym bude husenkova draha
sorry za OT, ale tu som sa NEUDRZAL
mel:
teoretik:je uz zname definitivne trasovanie?
Ved podla mapky je to jasneee, bude sa zacinat na konci obchvatu Ozdany a napoji sa na obchvat obce Figa
![]()
![]()
Joooj, to nevies ako sa to ma robit??? Ak nemas pravitko, vedel by som o niekom, kto ma urcite nejake v zasobe
Dnes bola doručená NDS BB dokumentácia DUR a DSZ Zacharovce - Bátka
rokovanie.sk/appl/material.n … Zdroj.html
R2 Oždany – Zacharovce
a) reálny priebeh projektu
Vypracováva sa DSZ a DÚR. Termín dodania dokumentácie 31. 10. 2008.
Termín predloženia SP na RO podľa rozhodnutia ministra DPT SR č. 42/2008 : 12/2010.
b) priebeh prípravy ŽoNFP
Termín predloženia ŽoNFP na EK podľa rozhodnutia ministra DPT SR č. 42/2008 : 10/2010.
do galerie som pridal ortofotomapu useku Ozdany - Zacharovce:
gallery/image_page.php?album_id=63&image_id=9630
objavil to mirkobb na serveri rimava.sk tu je link rimava.sk/spravy-z-regionu/s … vbu-ciest/
hm, zrovna tento usek je myslim ten menej potrebny .. radsej nech riesia zacharovce - batka - figa
Neviete v akom štádiu prípravy sú tieto úseky?
vsetky su na urovni uzemneho rozhodnutia
UR pre zacharovce-bátka
bb.ksu.sk/OSSS/Uradna_tabula … 1_8_Be.pdf
velmi jednoduchy usek, UR je vydane na plny profil, ale konecne rozhodnutie dava az SP. kategoria RC nie je urcena. 1 MUK, niekolko kratkych premosteni a i…
Mame k dispozicii aj UR, pripadne mapku na usek Batka-Figa? To je pravoplatne uz vyse 1 roka a osobne si myslim, ze ten usek by poriesil viac.
predbezne oznamenie na studie realizovatelnosti (kopirujem sem len oznam od i15 z fora R2):
R2 Kriváň - Tornaľa uvo.gov.sk/sk/evestnik/-/vestnik/197035
tento usek by bolo treba postavit ako sol .. mimo sorosky, asi najpalcivejsi problem na R2
Ozdany-Figa je este horsi ako Soroska, lebo je asi 3x dlhsi. Soroska, to je 8 problematickych km s kvalitnym povrchom a znacenim. Obcas clovek skysne v 30kmh rychlosti za kamionom, ale netrva to dlho a inokedy je prejazd uplne plynuly