R2 Mýtna - Tomášovce

Zrazu aký bojazlivý. Tak ti zmeriam napr. most pri Stožku. Má 80, slovom osemdesiat, metrov. Určite by sa dalo ušetriť aj viac ako 10 mil. Neobhajujem miliardu, ale potreby pre dané intenzitami. Ja tie intenzity tam netvorím, ani nehovorím vodiči nič vám tam nepostavíme lebo pri Mýtnej je to podstatne lacnejšie tak staviame tam… tam si dokonca môžeme dovoliť aj plýtvať, veď aj na severe sa kedysi stavalo honosne.
Priznávam, v živote som nevidel tú nádrž naplnenú kopcom. Ak máme myslieť aj na túto blbosť, tak dajme R2 na 20 metrový násyp.
Nehovor mi čo som myslel! Nie som dement. Ak som to v jednom neuviedol jasne, tak si pozri moje ostatné príspevky.
Za Rakúsko-Uhorska sa budovali doslova ručne. Ani elektriku nemali. Bolo to 100x náročnejšie. Nechápem čo tu obhajuješ?
Tam určite nemám garáž, za to mám garáž pri Lučenci, ale to mi nebráni napísať pravdu o plytvaní na úseku ktorým budem pravidelne používať.
Pri Mýtnej na R2 nebude ani 7000 vozidiel.
V Poľsku alebo Maďarsku nestavajú zbytočné násypy ako my na Slovensku. Teraz si jasne protirečíš, že pri R2 netreba stavať skromne… ako sa stavia v Maďarsku alebo Poľsku.