R2 Kriváň - Mýtna

Najvacsi odbornici na vsetko. Omg. Koniec ironie.

2 lajkov

mohol predviest aj legendarny kotul vzad nech je to kompletne :rofl:

7 lajky

Z pokroku na R2 sa samozrejme teším, ale počkajme si na cenovku za obchvat ZV. Čo si pamätám tak cenovka tam tiež bola slušná, a to ešte nebolo ani po Kaliňákom. Mám tušáka, že si Turany a ZV budú konkurovať.

To sotva. Posledny variant je vraj beztunelovy. Ja budem skor zvedavy na konecnu cenu ll-ds a hub-iva.

1 lajk

skvostné video, človek by tých chlapov aj objal, nielen potriasol rukou, za to, čo dokázali

5 lajky
2 lajkov

Krajina minie takmer 2 mld. na elektronizáciu kde čoho, vlastne len toľko za to málo zaplatila, ale žiaľ neušlo sa pre NDS. Na stránke Elektronická diaľničná známka – e-známka stále neuvádzajú, že R2 Kriváň-Mýtna podlieha spoplatneniu diaľničnou známkou, nie je to ani v zozname ani na mape. V reáli je úsek označený ako spoplatnený, hoci každý právnik povie, že aktuálne de jure nie je.
Mýto je na tom rovnako Mapa vymedzených úsekov ciest | Portál elektronického systému výberu mýta v Slovenskej republike hoci tu platíme ťažké prach& za každú jednu aktualizáciu.

dolezita je znacka… ta ti povie ci tam mozes ist bez znamky

Mozno je to tak ako to zvyklo byt, ze DZ zacne platit od 1. v mesiaci,a nie hned od otvorenia..

Tu na stránke nds je priamo napísané, že diaľničnú známku treba mať:

1 lajk

A ďalšie video z prejazdu, tentoraz už v čase lepšej viditeľnosti.

Čo ma zaujalo je zárubný múr, ktorý je v 2:10 viditeľný. Je to jeho koniec, ktorý je šedý. Predošlý je celý čierny. Mimochodom to vyzerá tak, ako by bol nedokončený.

5 lajky

že mimoriadny úspech Nový úsek R2 láme rekordy v presune nákladnej dopravy

1. na trase nie je žiadny významný cieľ/začiatok trasy
  2. úsek ešte nie je spoplatnený mýtom (0€/km vs. čokoľvek je super)
2 lajkov
  1. az nato ze susedny usek ma tie iste cisla

1 prave preto to nebude inak ani na tomto useku.

4 lajkov
8 lajky
2 lajkov