To by na NDS-ke muselo stúpnuť IQ managerom minimálne v priemere o 50 bodov.
Ja osobne predávam 1,7 respektíve, 170 metrov štvorcových NDS-ke ešte iba 5 rokov , a to ešte nevyzerá na svetlo na konci tunela. Bohužiaľ, respektíve: tí čo to vedeli, už na NDS-ke nepracujú, ostali tam len “tlačenky” a “neschopáci”. Odborníci si vedia lepšie zarobiť bez šikanovania učiteľkou z materskej škôlky, toho času šéfkou odboru na NDS.
Ale naco to tak robit? Uz tak im ide priprava zufalo pomaly, tak este viac byrokracie, ze ked nieco maju v SR schvalene peniaze, tak to budu prehadzovat na nieco ine? A potom zas budu musiet bojovat o tie iste peniaze zo SR (kedze “usetrene” sa lahko presunu inam)? Maju eurofondy a Ersek im spravil hromadu pripravy, tak treba sutazit z nich nove stavby, nie? Ci mas pocit, ze uz je vsetko dokoncene?
Ak reaguješ na mňa, tak si netrafil. Majú projekt zo štátneho, presunú eu-fondy a ďalší projekt by mohol ísť zo štátneho. Takže urýchlenie To že na SVK to tak nie je, nie je chyba mojej teórie.
Neviem meno. Mám to od človeka, ktorý už na NDS nepracuje. Nemám dôvod mu neveriť. To meno mi povedal, dokonca aj materskú školu, kde predtým “šéfka” pracovala, ale som si to nezapísal.
Ano, reagujem na teba. A netrafil si ty, lebo este stale je ten presun zo statneho zbytocny dalsi byrokraticky krok, kedze je hromada usekov, ktore chybaju a su na ne pouzitelne eurofondy. Takze ziadne skratenie, ale pridanie byrokracie a neziskanie nicoho.
Jasné, že to zákon o VO to nerozlišuje. Zmluva bola uzatvorená s uchádzačom čo nespĺňal vypísané požiadavky. Nakoľko šermiar bol vo vláde kde sa rabovalo bagrami, tak prečo by aj on nemohol svojvoľne konať?
No a co, ze zakon to nerozlisuje. Pointa je, ze stat ma pravo stavat zo statneho rozpoctu a tak to Ersek aj vyhlasil aj spustil stavbu - teda, ze sa realne stavia, a coskoro to bude hotove, a za normalnu cenu (aj ked cely SO PO je predrazena zbytocnost, lebo mohol byt VO PO). A to, ako bola ta stavba vysutazena je len problem, ked to skusaju financovat z EU.
Ale myslim, ze Dolezalovi je uplne jasne, ze to bol zbytocny a hlupy napad snazit sa spatne nieco prefinancovavat z EU, ked ma tolko stavieb, ktore z EU moze financovat, a s ich pripravou/sutazou nehybe. Tipnem si, ze sa praveze chcel obhajovat za to, ze musime vraciat peniaze EU za ine useky tym, ze “sak pozrite, zas su useky povodne planovane zo SR, ktore presunieme na EU fondy”. Ale holt, nevydalo… A cim dalej tym viac to vyzera tak, ze Dolezalovi sa podari za 4 roky nespustit skoro ziadnu stavbu
Už si zapamataj, nikdy ti NDS nekúpi pozemok, cez ktorý nejde rýchlostná cesta, tak ako v tvojom prípade, lebo by porušili predpisy a možno by prišla aj NAKA. Viem, že sa cítiš ukrivdený, ale tak to je…
Ale na tom som nikdy netrval. Tu ide o to, že svojou činnosťou, respektíve nečinnosťou mi spôsobili škodu, ktorú viem exaktne dokázať. Myslím tým “tých členov” so zníženým IQ o 50 bodov. Vyzerá to tak, že patríš k nim. Mýlim sa?
Keďže “oni” spôsobili škodu mne, je na nich, aby našli spôsob vyrovnania. Majú veľké množstvo možností, ako to urobiť, ale nemajú schopnosti to zrealizovať. No, tak sa budeme “ponevierať” medzi úradníkmi a sudcami. Čo už. Hovorí sa, že človeku vieš dať najesť, ale rozum mu nenaleješ.
PS: Ani cez tú parcelu, ktorú len chcú odkúpiť alebo vyvlastniť, nejde hlavné teleso diaľnice! Sú príliš “zadubený”, aby si to vôbec uvedomili. To mi len otvára ďalší, už tak veľký priestor, na manévrovanie na súdoch.
jasne ze to bude v prospech uvo, uz teraz je viac nez jasne ze bude nasledovat dalsi dolezalov krok a to podanie na sud a sudne konanie s uvo.. asi chce ten usek staviat s aktualnym vitazom sutaze “aj cez mrtvoly” :mrgreen: hoci sam je na vine spolu s neschopnou nds, ze sutaz zrusili ,pravé kocurkovo po slovensky ,toto nevymyslis.