R1 Zvolen - Banská Bystrica

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=WFvvvwAfv5A[/size]

Pomaly sa to po zimnej pauze rozbieha, tento tyzden som videl nejake zemne prace aj na druhej strane (tam treba odtazit viac zeminy zo svahu) a dneska sa pokracovalo v betonovani, vid. video.

Poslednych par dni znova zuzenie do jedneho pruhu…
youtube.com/edit?o=U&video_id=Hl-3sWf9yhY

Preklep; youtube.com/watch?v=Hl-3sWf9yhY

Za 2 týždne by sa to malo otvárať.

Tak prace a zuzenie do jedneho pruhu sa uz presunuli aj na druhu stranu;
youtube.com/watch?v=SV-JjZXPJXM

Žeby sa BB ťažko skúšaná hlukom z R1 prechádzajúcej ponad širšie centrum konečne dočkala protihlukových opatrení v roku 2018 ?

minv.sk/?informacie-oddeleni … bor=263359

skyscrapercity.com/showpost. … count=2278

Prva polovica MUK hotova a sprejazdnena, takze uz sa da odpojit a pripojit v smere na BB. Uzavreta MUK a obmedzena RC je teraz v smere na ZV.

Narychlo niekolko fotiek z dnesneho rana;
[album]36549[/album] [album]36550[/album] [album]36551[/album] [album]36552[/album] [album]36553[/album]

odpajaci pruh sa mi zda nejaky kratky, ci len opticky sa to mari?
inak takto by sa nedala cela BA-TT prerobit na 3+3 bez burania mostov?

Nedala, tam sú mosty s takými šikmými piliermi smerom ku svahu pri krajných oporách, to by boli odstavné pruhy tak pre Mazdu MX-5 :slight_smile:
Späť k MÚK Sliač, Sielnica. Ten odbočovací pruh sa zdá na fotke krátky, ale pokračuje ešte popod most a kus za mostom.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=UunWFvftHJc[/size]

Pruhy su dostatocne dlhe, ale cakal som, ze sa zvacsia aj polomery oblukov a prd :confused: Dufam, ze aspon s tym povrchom na moste nieco spravia.

Inac znacky su tiez vtipne, zakaz predchadzania na tom istom stlpe ako zaciatok RC, a klasika prikazany smer doprava namiesto rovno…

Čo tá zabudnutá 110-ka? Jej ukončenie odstránili, začiatok nechali tak

Ten povrch nevymenili na celých rampách, takže o moste môžeš len snívať.
Vtipná je aj značka IS 7a, ktorá mala byť ešte pred mostom ponad R1. Nielen že je cez pilier mosta nevidieť ale v čase keď ju zbadáš už nemáš ako zmeniť smer jazdy.

Z dnesneho rana 9 fotiek; gallery/image_page.php?album_id=140&image_id=37018

Pri pozerani toho videa som myslel, ze je natocene niekde v Bombaji v Indii(asi som ich este urazil, lebo aj tam to maju lepsie :exclamation: )… Spinave cesty, ziadne znacenie atd. typicke slovensko :confused:

Zo vcera;
youtube.com/watch?v=sevz_iZmFGg

Stotoznujem sa s komentarmi od kolegov zo Skyscrapercity…

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=7vECWKRazew[/size]

MUK Sielnica utesene pokracuje, video je z pondelka a fotky z utorka;
:arrow_right: gallery/image_page.php?album_id=140&image_id=37387

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=vsK14uyOE7A[/size]

A este pridavam, take typicke slovenske, bezdovodne znacky obmedzujuce mpr (zabudnute znacky po bruseni abo neviem) :unamused:
youtube.com/watch?v=bVGPqFDwDAk
youtube.com/watch?v=ctYRK2Mhk7A

MUK Sielnica takmer hotovo, este chybam dokoncit rozsirenie ponad potocik (0:39), ci co to tam je.
youtube.com/watch?v=qev64LLQ4MY

Z dovodu zleho technickeho stavu mosta nad r1 sa dokoncenie MUK sielnica presuva na 31.10.2017