R1 Zvolen - Banská Bystrica

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=OpwEuXrMgGU[/size]

inak môže mi to niekto vysvetliť to skúšajú na týchto dvoch úsekoch alebo čo ? rovnako po I/69 natiahnutý nanovo a to bol spravený rok predtým

Nie je to usek kde opravujú mostné závery?

Tiez sa mi zdalo, ze pri Euromotore (prvy zaber) robili to iste pred rokom abo dvoma… Zacina to az za mostnymi zavermi (druhy zaber).

Tu I/69 ani ja nechapem, koncom roka sa tam menili viacere vrstvy asfaltu vid; Oblasť Banskej Bystrice a Zvolena - #310 podľa ANDi neskor pribudlo aj ZDZ a usek bol podla mna vporiadku (pred par tyzdnami som tadial siel, ziadne viditelne poskodenia / nerovnosti) a len pred par dnami tam musela pribudnut ta mikro vrstva, asi maju vela asfaltu :unamused:

tiež som sa čudoval že je tam nový asfalt. Nikdy som si tam nevšimol ani výtlk.

Je to proste jednoduchšie, než opravovať také prúsery ako Kremnické Bane alebo Martin - Turčianske Teplice. Natiahne sa mikrokoberec a vyzerá to ako veľa roboty.

MUK Sielnica upravi Eurovia SK za 2,196 mil. €, vid uvo.gov.sk/vestnik/oznamenie/detail/342058

Jeeeej, som myslel, ze MUK Sielnica sa tradicne z roka na rok odklada…

Inac k tomu mostnemu zaveru v MUK Zvolen sever, podla stranky zjazdnost.sk maju prace skoncit o 5 dni, cize zo styroch sa opravi az jeden :smiley:

Vyzera, ze uz sa zacalo, dnes osadzali docasne zvodidla…

[album]34766[/album] [album]34767[/album] [album]34768[/album] [album]34769[/album] [album]34770[/album]

Na úprave križovatky sa už veselo pracuje viewtopic.php?f=35&t=21816

[size=85]Všetky foto: Ján Krošlák / SME[/size]

myslím si že do zimy to stíhajú … teda jeden smer …

R22,5 v celej svojej kráse. Kvôli akejkoľvek rekonštrukcii je potrebné uzavrieť jeden pruh. Naproti tomu privádzač D1 Nová Polhora postavili dokonca bez obmedzenia rýchlosti

a v tomto je fakt, ze je skoda, ked uz tam pchali tie new jersey profily, ze seriozne R1 nerozsirili na dialnicne parametre smerom dovnutra .. tam ani len pozemky nemuseli vykupovat nic .. a bola by z toho pohodlna D26,5 ..

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=qQTaS65mHu0[/size]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=U73mNhEzfCc[/size]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=9E0Znlrp7e0[/size]

Video zo vcera, fotky prevazne z 21. gallery/album.php?album_id=140

[album]34994[/album] [album]34995[/album] [album]34997[/album]

Ten most tiez opravia?

Na ceste III. triedy medzi Sliacom a Sielnicou, co je vlastne privadzac, pribudol kusok noveho asfaltu (konecne !), dufam, ze sa poriadne opravi aj nasledujuci usek po MUK.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=c2-pR3kjgi0[/size]

…a cerstve fotky z MUK zacinaju tu;
gallery/image_page.php?album_id=140&image_id=35419

Este v smere do BB pred mostom na MUK Kovacova prebehla nejaka mini oprava / vymena asfaltu, neviem ktory den, ale podla farby asfaltu nedavno;
youtube.com/watch?v=HPnGNX2raWw

ta je tam minimalne mesiac uz tak isto aj na druhej strane

Obmedzenie mpr zysene zo 60 na 100 a hlavne obidva pruhy prejazdne. Nove vetvy vyzeraju mat poslednu vrstvu asfaltu, uz tu asi nie je vela roboty, takze sa potom presunu na druhu stranu.
Som zvedavy ci daju novu cast do uzivania, alebo sa otvori komplet naraz.

youtube.com/watch?v=33OrvVc6Zik