R1 Zvolen - Banská Bystrica

pretrasovávanie sa pretrasováva, vraj bolo už xx vyriantov. Verím, že sa podarí napraviť/prečíslovať všetky preložky a potom že sa to bude diať automaticky po dokončení preložky.

Oznámenie o zmene stavby pred jej dokončením na R1 Sielnica - úprava križovatky
V stavebnom povolení bol termín dokončenia 12/2014. Vzhľadom k tomu, že prebieha príprava súťažných podkladov na VO zhotoviteľa stavby, termín dokončenia sa pravdepodobne posunie na 12/2015

Dnes som si vsimol, ze to mini odpocivadlo maps.google.com/maps?ll=48.6602 … 4&t=h&z=18 uzavreli zavorami z obidvoch stran, hlavne, ze tam pred zhruba rokom spravili novy stol s lavickami…

Lavičky tam dali pre mýtnu políciu, nech má kde v lete piknikovať :wink:

[video_youtube]YouTube

[video_youtube]YouTube

Ako to zrazu ide v tom predvolebnom roku…

ANDi, pls. šlo by aj menej sofistikované linky vkladať? nechce mi to zobrazovať a je zbytočne komplikované prezerať zdrojový kód stránky. takýto link postačuje youtube.com/watch?v=Xl37R4rGxPk

Pripajas sa z mobilu?

aj, aj z FF v linuxe

A robi to aj pri inych videach? Lebo konkretne toto jedno nejak zblblo na YT… Ale mne to tu zobrazuje a prehrava vpohode.

všetky, aspoň tie od teba :frowning:

Pouzivam FF v Linuxe, ide mi to v pohode. Mam zapnuty v YouTube HTML5 player.

ani na ipade to nikdy nejde

OK, beriem na vedomie a poprosim presunut sem Co Vam tu chyba alebo ako ste spokojny s forom?

Tak video na YT uz zblblo uplne, tu je vcerajsi update, pribudol vyfrezovany pas aj pri exite Kremnicka.

[video_youtube]YouTube
url: [size=85]https://www.youtube.com/watch?v=AKg-VYLX2as[/size]

R1 pri exite Kremnicka ma uz novu vrstvu asfaltu (v nedelu vecer tam este nebola) a je to tam bez obmedzeni. Ale ten prvy usek pred Badinom este hotovy nie je.

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=KZ1juf69kx0[/size]

[video_youtube]YouTube
[size=85]url: youtube.com/watch?v=fDfM4bgfmdg[/size]

Nejak vela toho robia… Pritom tam bol povrch celkom dobry, namiesto toho mali radsej upravit MUK Sielnica (dorobit odpajacie / pripajacie pruhy).

Ta cast R1 by potrebocala omnoho viac ako len vymenu povrchu… Vlastne vacsina R1… Katastrofalne parametre

Tak dneska rypali uz aj v BB, od Hypermarketu Tesco po CS Slovnaft… :unamused: Pritom v porovnani so starou zvlnenou R1 medzi Trnavou a Nitrou bola stara cast medzi ZV a BB luxus. BB kraj by skor potreboval opravit vacsinu povrchov ciest prvej, druhej a tretej triedy.