Lenže Nitra má teraz už oveľa viac problémov aj vďaka JLR - takže problém je v NDS, SSC, NSK aj Mesto Nitra - už je neskoro. Keby aj dnes začnú tak to bude o 5 rokov a to je neskoro. Budúci rok idú robiť ešte aj Univerzitný most na I/64 - to bude kolaps.
Videl som ale aktuálny návrh križovatky R1/Čermáň, EXIT Agrokomplex aj spojku z R1 pod Zobor… tak sa nechám prekvapiť čo z toho bude.
Lehotu už nedoriešia tak ľahko - tam to zabili na začiatku.
ake ma problem nitra kvoli JRL ? vsak ma z tej strany rychlostnu cestu a budu tam de facto az dve I/64 cesty ..
fakt si tu ludi amyslia, ked je to o million viac aut, tak to bude jak pred 20timi rokmi. nie nebude a bude to len horsie. tu nastupuje mesto a samosprava na podporu MHD a VHD a ta je zrovna v nitre asi najhorsia na slovensku. ale zase si zvolili toho isteho na celo kraja .. a mozno za par rokov budu mat v nitre aspon autobusovu stanicu ..
Aké má Nitra problémy? To sa choď spýtať ľudí stojacich v kolónach. Vážne ťa poprosím zbytočne sa nevyjadruj k Nitre ak nemáš prehľad. Prídi sem na pár týždňov bývať a zistíš, že si žil v omyle.
MHD nemá nič s kamiónmi, ktoré jazdia cez mesto, MHD nemá nič s tými čo dochádzajú denne, s návštevníkmi mesta, autami čo jazdia na výstavisko… nerozumieš, že všetko jazdí cez centrum? Kynek a Lužianky sú problém, Levická je problém, Krškany sú problém, Cabajská je problém atď.
Ak sa bavíme o MHD tak treba povedať, že dlhé roky sme dostávali minimum peňazí keďže Nitra nemala dopravný podník ako BA, ZA, PO… takže tam išli milíony mimo Nitru. MHD je v poriadku - autobusy jazdia už našťastie po tých mesiacoch vynechávania spojov.
opakujem, a co cakaju ludia, ked je o milionov aut viac len na slovensku ? no ked zacne viac ludi pouzivat auta, tak budu v kolonach. neviem co sa stazujete, dosiahli sme uroven zapadu
je fakt naivne si mysliet, ze to bude ako pred 10timi rokmi. a viac ciest problem neporiesi, naopak zostane to take iste, ak nie horsie. maloktore mesto ma luxusny obchvat ako nitra. nitram a problem len s vnutornou dopravou, ale to kazde uz aj okresne, nieto krajske mesto.
a na dopravny podnik sa vyhovarat moc nemozes, na tie nedostavaju mesta peniazne uz 2 dekady ..
Neuveritelne ako niektori cakaju ze im dialnice vyriesia vsetky problemy s dopravou v meste. Nitra obchvat ma, co by sa to ine mesta kde sa stale tranzit trepe cez mesto dali. Vsade kde je o nieco vyssia zivotna uroven su a budu zapchy v cenrach miest, az pokial ludia nepochopia ze trepat sa vsade autom naozaj uz nie je “cool”
Vkladám ti sem aktuálny pohľad na dopravu v Nitre - všetko spomínané križovatky. To fakt ideme porovnávať s inými mestami? S krajskými, ktoré majú D? s takou Žilinou, ktorá bude mať tunely okolo? ktorá má železnicu? Košice, Prešov všetko železnica, D. Trenčín a Trnava detto. Nitra má luxusný obchvat? pre niekoho kto prechádza okolo hej. Ja ti píšem pohľad obyvateľa Nitry.
Nevyhováram sa na dopravný podnik, ale to s tým súvisí predsa. Roky podvýžívená MHD, potom samozrejme neschopné vedenie mesta až doteraz.
K tvojej prvej vete - prosím ťa a ako majú prísť ľudia na výstavisko napríklad? alebo za prácou? nie každý je slobodný, žije sám s mačkou doma a môže ísť autobusom… vlakom nie v Nitre.
Tak Prešov má asi takú železnicu ako Nitra. Úplne na nič prístup na hlavnú trať plus existujúce spojenie nie je konkurencieschopné. Taktiež z OPD nedostali nič, trolejbusy aj autobusy si kupovali z rozpočtu mesta.
Kus pričinenia na stave v NR majú zrejme aj kompetentní v meste.
V Nitre pracujem, na Novozámockej teda asi na najfrekventovanejšej ulici v meste a musím konštatovať že situácia nieje až taká zlá. Áno sú tam kolóny a zdržania ale také isté zápchy má každé mesto na Slovensku. A oproti iným mestám to to ako prd v hurikáne.
Exitov ma tak akurat, len nie su idealne. MUK juh je blbo ukoncena urovnovou krizovatkou, MUK vychod, tam chyba prelozka I/51. Takze obchvat je vporiadku, len nadvazujuce komunikacie nie su doriesene. Taktiez v BB stale nie je doriesenie prepojenie na Sasovu…
PO to ma o polovicu blizsie k hlavnej trati, 17 km vs. 35 km. v oboch pripadoch by mali byt zavedene REX ktore by nestali v kazdom meste. ja neviem aky je realny stav trati urcite vsak netreba vela aby boli dosiahnute bezne rychlosti 80-100. s tym ze REX nestoji v kazdej obci usetri aj 15 min. v pripade NR by sa vlaky vyrovnali autobusom s tym ze by boli spolahlivejsie. priame vlaky su podstatne preto lebo cast cestujucich berie prestup ako velke minus.
inak nevie niekto čo stavaju na R1 (neviem presne ktorý km avšak je to Pribina ) smer BA po pravej strane na takom kopečku — či je to to odpočívadlo bez súťaže ?
Ty si zbytočný keď takto píšeš. Áno Nitra nemá exity a doteraz mi nikto z Vás nedal žiadny argument na to. Ani jeden z Vás v Nitre nebýva a zjavne nemáte prehľad, ale hráte sa tu na odborníkov v doprave.