PK, este nie je hotovy ani jediny tunel od hp po iva ale cesta trva zarovnako cez BB aj ZA. vacsinou sa chodi cez BB. mal som cestu smerom na PP ale kedze som bol v ulohe spolujazdca musel som sa prisposobit hoci som intenzivne loboval za cestu cez ZA. to je len psychika ala jajcobudepodstrecnom!?
ale inac ta mapa je vcelku dobra, zalezi len na tom co a kedy. ale tu sa rozhodlo politicky za meciara ale kedze stat nema nad sebou ziadnu kontrolu tak nikto nebude sankcionovany za dokument KURS ani za to ze dialnica zapad-vychod bude najskor v 2020 cize 10-15 rokov po funuse. po roku 2000 existovali rozne terminy a vacsina sice neverila na datum 2010 ale 2015 ano. je koniec 2015 a donovaly su stale alternativa.
v com nesuhlasim ze potreba R3 a R4. tieto by sa mali stavat len v po dohode a v sulade s HU a PL lebo vnutrostatny vyznam je maly. a tam sulad nie je. co treba su obycajne obchvaty na severnej aj juznej casti. R3 cez turiec je typicky priklad dialnice kvoli jednej doline.
uz bolo 100 napisane v zahranici na obsluhu sluzia cesty I. tr. hoci aj viacpruhove. inac treba myto do 3,5 tony a potom uvidime komu sa oplati jazdit denne do susedneho okresu po dialnici. je to nadstandart tak ako IC oproti R. a za nadstandart sa ma platit, inac je to socializmus.