myslim ze kruhac pri TESCU v PRIEVIDZI....prekracuje 20000 aut za 24 hodin....casto sa caka v kolone aj niekolko minut a to ked je nehoda tak je to horror....
Kedze dennodenne cestuje na trase PD-klacno…a spat…chcem upozornit na totalne zdevastovany usek 1/64 PD-Nedozery -Brezany asi 5km…A to este zima setri cesty uz 2 rok slabe zimne obdobie…Myslim ze tu intezity stupli…o viac ako 40 percent za posledne 3 roky…a okrem toho ziadna krajnica…
Na useku PD- NEDOZERY-BREZANY…sa stali zase dve vazne dopravne nehody…v priebehu 2 dni…Tatocesta je naozaj uzka…
Pokiaľ viem tak obchvat Prievidze by mal pokračovať novou cestou až po Nedožery-Brezany, čím by sa tento problém aspoň na čiastočnom úseku vyriešil.
Toto pocujem prvy krat…Myslel som ze sa to napoji niekde za benzinkou SLOVNAFT pri Necpaloch…To by bolo super…Ale kedy to bude..??
Bude sa napájať aj tam (asi kruhovým objazdom), ale mal by pokračovať ďalej novou cestou. Kedy - bohvie
určite si ešte dlho počkáme.
To myslis ze pojde 1/64 za riekou NITRA cez slachtitelsku stanicu a potom az poza KUTY smerom na LAZANY…??
Skôr pôjde cesta medzi PD a Kútami…ale to ešte vôbec nie je isté ![]()
btw je načrtnutá aj na tomto územnom pláne: dialnice.info/album_page.php?pic_id=3736
VYborne …ale videl som tam aj navrhy prerusovane ciernou farbou…mozne aj ine trasy…Napriklad odbocka z buducej R2 pri klesani z Banskej …bol uz davno projekt vysokej estakady..asi 30m…asi v dlzke 2km…napriec udolim Handlovky …poza sidlisko Kopanice kde je vysek a vedene vysoke napatie…Usek by sa skratil o 7km…a auta smerujuce na Zilinu..by nemuseli vobec vchadzat do PD…Ale to je projekt este za komunistov…Ale figuruje na mapke ako mozna alternativna trasa…hmm??
To sa asi nikdy nepostaví
ale keď už, tak by som to nestaval cez kopanice, ale radšej cez Malú Čausu
príde mi to rozumnejšie…
No ale vykacat 5 km lesa smerom od M.CAUSE..smerom na Brezany…by bolo tiez tvrde…Ochranari by boli proti…
Minister Ľubomír Vážny Handlovčanov potešil i sklamal ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=10163
.. obchvat I/50 za 80 mil. Sk ano
.. nova cesta k priemyselnemu parku za 40 mil. Sk nie
Dovod ktory uvadza minister dopravy je nespravne interpretovany, pretoze SSC stavia aj ine cesty, napriklad cestu II. triedy v ZA VUC. Faktom ale je, ze cesty k priemyselnemu parku bezne dotuje ministerstvo hospodarstva a to uz ci vo VT, v PO, v SE atd. ![]()
Bola dokončená prvá časť obchvatu Prievidze:
dialnice.info/viewtopic.php?t=10673
ze vraj je to len kruhac k priemyselnej zone ? moze niekto overit ? ze ci to neni len dalsia potemkinova dedina ![]()
dialnice.info/viewtopic.php?t=11006
“kvalitne” odvedena praca .. novy podjadz a cela stena supla dole ..
http://www.dialnice.info/viewtopic.php?t=11006
“kvalitne” odvedena praca .. novy podjadz a cela stena supla dole ..
Neskutocne…
dalsie fotky k teme
dalsie fotky k teme
No už po prvom zhliadnutí fotiek som zistil príčinu.
ze to dali na drevene dosky ci celkovo zle ukotvenie ?
ze to dali na drevene dosky ci celkovo zle ukotvenie ?
Bolo to zle ukotvené, všetky nosné dosky obkladu sú odtrhnuté.