áno
Stromček. ten pán všetko zjednodušoval
na koaličného partnera?
áno
Stromček. ten pán všetko zjednodušoval
na koaličného partnera?
A ostane ti tam matovic ktorý keď bude mať robiť niečo iné jak špinu vyťahovať sa mu kolienka rozklepu
kľudne môže kontrolovať svojich a koaličných… asi sa to niektorým podporovateľom strán páčiť nebude
Predseda Občianskeho združenia Triblavina Milan Grožaj komentuje súčasný stav prípravy a výstavby PPP projektu D4R7.
youtube.com/watch?v=MA6nv0O4FWY
rovnaký odkaz sa nachádza aj v monitoringu tlače: Stavba bratislavského obchvatu je veľmi vážne ohrozená
Môže sa stať, že je za tým ekoextrémistické blúznenie. Ako každá stavba je záťaž ŽP. To určite netreba brať idealizovane.
Ale takto obsesívne atakovať výstavbu obchvatu, ktorý môže ŽP zásadne pomôcť sa mi zdá scesty.
Alebo niekto chce byť prezident tak si tu trvá na svojej pravde. Po pezinskej skládke tentoraz obchvat.
Aj OZ Drbľavina sa tam “realizuje” takým slovenským spôsobom: Keď mne vzali hračku, tak nech i im vezmú. Nechcel som použiť drsnejší prímer s kozou. A ani Božku nechcem do toho zaťahovať, ona vôbec za nič nemôže, chúďa.
Dúfajme, že použil sa vyhovujúci materiál.
Inak výstavba sa v okoli Ivanky spomalila, už dva týždne tam nebolo ani nohy. Kedze tam nakladne auta nekrizuju cestu, tak poobedna spicka na starej seneckej je znesitelnejsia,
R7 už asfaltujú:
spravy.pravda.sk/ekonomika/clanok/510585-video/
Dve vetvy na Križovatke Prievoz už majú 1 vrstvu asfaltu.
Asfalt som si všimol aj na časti obchvatu Mosta pri BA. Na starej ceste sú v mieste budúcich napojení už vybudované obchádzkové trasy, ktoré sú zatiaľ uzavreté.
Video update za Máj:
youtube.com/watch?v=bBiy2NzNb_w
[url]Žitný ostrov dostane novú diaľnicu skôr]
V tomto článku sa píše o možnom skoršom otvorení R7 v úseku Holice - Dun. Lužná - Ketelec. Podľa vyjadrenie koncesionára by malo byť pripojenie z R7 na križovatku D4xI/63 v medzi Rovinkou a P.Biskupicami, čo sa mi celkom nezdá, pretože článok je písaný v duchu “predčasne spustíme do užívania R7 - úseky 4 a 5” ale aby sa dalo z R7 zísť nielen pred Lužnou, ale aj za Lužnou (v smere do BA), musia mať hotový aj cca 2 km úsek D4-ky. V článku je priamo v citácii
pekný chyták - slovko “pravdepodobne”. Skôr sa domnievam, že predčasne spustia akurát úsek Holice - D-Lužná, teda obchvat Šamorín-Báč-Blatná, aj podľa fotiek a stavu dokončenosti. Máte niekto lepšie alebo zákulisné info?
cez víkend spustili dva zjazdy z D1 na Slovnaftskú a uzatvorili odbočenie z Bajkalskej na Prístavnú. mesto aj NDS si necháva brnkať po nose. aj terajšia uzávierka a aj tie z februára mohli kľudne zavrieť neskôr až bude zhotoviteľ pripravený vykonávať nejaké práce. zjazd od Trnavy na Prístavnú bol mesiac zatvorený bez toho aby sa ňom čokoľvek robilo. uvidíme či sa bude situácia opakovať. v normálnom meste/štáte by mieste čakala fréza a ani nie hodinu po zatvorení by bola v prevádzke. potom že u nás všetko trvá tak neskutočne dlho…
Chodím tadiaľ každý deň cca po 17:30 a pod Prístavným nie je ani noha a všetká technika je odstavená. V normálnom svete by sa snažili uľahčiť život Bratislave a makali by deň/noc, ale to by sme asi nemohli byť na Slovensku.
Momentalna uzavera podstatne zhorsila situaciu v Bratislave, pretoze kapacitny zjazd na Pristavnu supluje totalne nekapacitny zjazd na Mlynske Nivy obmedzeny vystavbou Jarabiniek - zuzene pruhy na asi 2,2+2,2m, neexistencia chodnika, chodci, cyklisti na tom zuzenom mieste, trvaly vyjazd a vjazd velkej stavebnej techniky, nakladka vykladka stavebnej techniky v zuzenom mieste a ako ceresnicka je to cele zakoncene kruhovym objazdom s Plynarenskou. Realita, Mlynske Nivy uplne zablokovane aj v case prazdnin a malej premavky.
Minule som si tam postal (od GM electronic k Apollu). Velmi by pomohlo, keby si niektori uvedomili, ze vyjazd pri Accenture na Plynarenskej nie je jediny, ktorym sa da dostat na Prievozsku. Minule som si takto vystal zapchu, vsetci zasa raz odbocujuc doprava, ja som presiel okolo Apollo II a vyjazd na Turcianskej bol PRAZDNY. Keby sa to pekne rozdelilo na kazde druhe auto, urcite by to slo plynulejsie.
Nové zábery z postupu prác na D4R7 za júl:
youtube.com/watch?v=6b5tlBd6zzE
dnes NDS vyhodnotila ponuky na mosty na D1 teda križovatku D1/D4,víťaz Doprastav.Nepochopil som tu sprostosť že štat teda NDS sa rozhodla postaviť mosty + kúsok prípojných rámp na D1 a nie samotný koncesionár ktorý robí celu križovatku
uvo.gov.sk/vyhladavanie-dok … il/3067157
Kde je ten super špiča naj minister dopravy, ktorý bol na ministerstve počas celej prípravy a aj realizácie projektu? Trnavská župa odmieta prevziať úseky ciest D4R7
teraz neviem či v slovíčku špiča, dal navyše š, alebo mäkčeň na c. Ináč máš pravdu s tým super ministrom, čo nemá problém riadiť aj ŽP: no proste superman. (ale nič poriadne).