Pravda je že téma je bratislavský diaľničný okruh, aj keď to priamo súvisí aj s vnutomestskymi komunikáciami. Yoggy predvádzaš tu zdurené ego na úrovni pubertiaka, ešte potrebuješ mentálne dospieť, zatiaľ ideš do ignore listu nech tu tie stupidity od teba nevidím.
TAk nikto sa nevyjadril ako bude uspariadanie pruhov pod D4 bna starej seneckej, Namiesto toho zbytocne komenty… ach
Pokiaľ viem tak na tom, že stará senecká má byť v mieste krizovania 2+2 sa nemenilo nič. Ak si dobre spomínam tak sa vybuduje vľavo od súčasnej cesty druhý jazdný pás, následne sa naň presmeruje premávka a spraví sa súčasný spolu s vetvami. Ak sa mi niečo sníva a nie je to tak tak sa ospravedlňujem
Lenze na to aby tam bolo 2+2 a zaroven aj pripajaci a odbocovaci pruh tam jednoducho nebude miesto pod tou D4. To je vlastne 3+3 pod D4 . Tie piliere su velmi blizko starej seneckej uz teraz. Podla planov to malo vyzerat inak.
Ale ved nemusi byt medzi 2ma piliermi 6pruhov, mozu byt 3 a medzi dalsimi 2ma piliermi dalsie 3.
Ad cesty v inych mestach v zahranici - keby taka Sancova vyzerala ako Champs-Elysees, tak to by tu bolo frflania…
Keď bude mať z jedného konca Víťazný oblúk a z druhého obelisk ako na Place de la Concorde, frflanie by nebolo
myslim ze lepsi je vzhad typu champs-elysees ako vzhlad typu premestie kyjeva
To tvrdite teraz, ale keby bola cela dlazdena, na mnohych miestach derava alebo prepadnuta, pricom na ten obluk a obelisk by ste sa divali cely zivot, frflali by ste.
Hovor za seba
Dávam do pozornosti stránku, kde je znázornený tvar križovatky D4xI/61 Ivánka západ.
d4r7.com/sk/galeria-detail/j … anka-sever
Konkrétna vizualizácia je tu: d4r7.com/svc/stream/media/ga … e-14-47;hd
Podrobnejší plán ciest v tejto oblasti tu: d4r7.com/svc/stream/media/ga … _mapa_2;hd
Lenže tieto nacrty vobec nekoresponduju s realitou. Infotext siel si tadial? Tie nasypy su tak blizko seba že tam bude problem dat 2 +2 v normalnych pruhoch. Tie odbocovacie tam nevojdu. Podla mna to cele preslo otimalizaciou a nacrty uz su stare. No uvidime na jar ked sa rozbehnu.
Tie vizualizacie su obrazky z propagacnych materialov z cias tendrovania projektu.
Cize v sucasnosti je to uz silno neaktualne, kedze odvtedy sa na projekte optimalizovalo vsetko, co sa i len trochu dalo.
Tak križovatka so starou seneckou ktorá bola už vtedy vo výhľade na 2+2 hádam nie… Aj keď pri tom co sa u nás deje vo výstavbe diaľnic (a nie len v tej) by som sa moc nečudoval
Išiel som tadiaľ a až také úzke mi to nepripadalo. Len som prekvapený, že piliere mosta D4 ponad Seneckú (I/61) sa nachádzajú južne od súčasnej Seneckej. V projektoch mal byť druhý jazdný pás vedený severne od toho súčasného a preto by som čakal piliere medzi nimi.
Nepripadá ti to uzke? Ako tam chces dat 6 pruhov? Projekty presli optimalizaciou.
ja som tadial tiez siel a tie piliere som si ani nevsimol, takze pohodka
Ak majú byť 3 pruhy na každej strane medzi násypom a piliermi, tak je tam podľa mňa miesta až - až. Možno sa nakoniec ráta s dočasným riešením, že pod D4 sa súčasný jazdný pás rozšíri na 4 pruhy (2 odbočovacie) a druhý pás sa doboduje neskôr na druhej strane za piliermi. Videl som niekde (len to žiaľ neviem nájsť) projekt, kde bol nakreslený druhý jazdný pás slúžiaci iba pre odbočenie a priebežná premávka by bola vedená pôvodným pásom.
Najlepšie by bolo napísať priamo na D4R7, nech nám pošlú presný plán tej križovatky.
Zajtra od 20:00 ostrý štart uzáver rodnla. Otvorenie 1. etapy od 01.09.2019.
Dnes sa tadiaľ preveziem naposledy.
Čo je rozsahom 1. Etapy?
Obrázok v tomto článku asi 1. etapu znázorňuje najlepšie, rozdiel je len v tom, že zjazd z D1 od Trnavy smerom na Bajkalskú zostane prejazdný.
spravy.pravda.sk/ekonomika/clan … ratislave/