To je uprava zjazdu z S69
Zabezpieczenie nasypu na łącznicy drogi ekspresowej S69 - węzeł Przybędza od km 0+108,90 do km 0+362,00
Dik, je to ono, uz je to v stadiu betonaze, prejazd je bez obmedzeni
V Krakowe vymienaju povrch na jednotlivych usekoch Opolskej, ktora momentalne plni ulohu neexistujuceho severneho obchvatu, tak su mozne vacsie zdrzania.
A kto v tychto dnoch nemusi, tak odporucam vyhnut sa pretazenej ceste 52, na tahu krakow-wadowice-bielsko, pri osidli Krzywaczka sa dokoncuje oprava mosta a tiez sa meni povrch, je tam semafor, zdrzanie v spicke aj hodina
na useku Tarnow - Debica je len jedno kratke obmedzenie do jedneho pruhu pri buducom odpocivadle…autostrada ozaj komfortna, do 3,5 t zatial bezplatna, to, ze je v strede rezerva na 3. pruh je este aj opticky sirsia a pohodlnejsia radost jazdit
povolena 140…
A4 Tarnow sever - Debica vychod:
Poliaci sa hybu s napojovanim vych.Slovenska a nasej R3 na severnu/severozapadnu europsku dialnicnu siet. Prave spustili tri sutaze na usek S7 Lubien-Rabka Zdroj.
gddkia.gov.pl/pl/a/17429/Rus … abka-Zdroj
Podrobna diskusia je tu:
skyscrapercity.com/showthrea … 5&page=329
nikde som nenasiel zeby sa bavili aj o useku S19 Rzesow - SK/PL hranica…len o S7čke
inak myslite si ze casom doplnia siet o predlzenie S7 az na hranicu SK/PL ???
Nie neuvažuju s predĺžením s7 na slovensko
Ak budu tymto smerom nieco robit, tak skor skapacitnovat DK47, tj ich Zakopianku - pristup do Tatier, minimialne po Nowy Targ. Tu maju vytazenu ovela viac nez S7 na Chyzne. Cize tu budu z polskej strany dve rovnocenne napojenia na Slovensko (jedno na Podspady a druhe na CHyzne), ktore 20km od hranice budu 4-prudovka. Akuratze, na Slovensku sa “z nejakeho dovodu” spojenie vych.Slovensko-D1(Poprad)-Podspady-Nowy Targ ignoruje, a tak mame v Podspadoch na polsku DK49 stale este len cestu 2. triedy, a jednotka ide na stary priechod Javorina, ktory ale nikto nepouziva. Realita ale nepusti.
DrX … ja ho pouuzivam! .. lebo do NT je to najrychlejsie tadeto … nie ovela ale istotne pohodlnejsie
Tak to skus rozviest, ako je 78km a 1h30 ( binged.it/1AE3Mld )? Ja som cez Javorinu nesiel uz odkedy sa zrusili hranice, ale ked si dobre pamatam, tak uz len to klesanie do doliny ku colnici a potom stupanie na polskej strane je ovela horsie a nepohodlnejsie nez cokolvek, co je na useku Podspady-Jurgow-Nowy Targ.
aaa tak pardon … mal som opacne supstituovane nazvy …
… zmiatol ma potok Javorinka …
Cesta Podspady - hranica sk/pl je dokonca cesta 3. triedy, aj ked hlavne jej sirka je sta by dialnicny polprofil…akurat povrch je uz na h…na pl strane je to po Nowy Targ, s vynimkou dlheho prejazdu Bialkou Tatrzanskou, prejazd uplne super, kvalita cesty bez chyby, intenzity nizke…peklo zacina az od NT smer Krakow, cesta uz davno pretazena, 4pruhovka sa tu planuje uz od 70tych rokov, ale ten teren je pre nich dodnes privelkym sustom…tam by asi potrebovali skusenosti chlapcov od Ziliny
Stav k 01.01.2015 : 1565,6 km diaľníc (autostrád) a 1604,6 rýchlostných ciest (dróg ekspresowych)…spolu 3170,2 km
celkovo pribudlo za 2. polrok 2014: 258,7 km
aktualna mapa [album]24386[/album]
[album]24408[/album]
mapka, ako to vyzera s programom vystavby v PL v najblizsom obdobi…
zlta farba znamena, ze tieto useky su financovane z obd. 2014 - 2020
zelena farba znamena, ze useky su v sutazi
siva - pripravene na sutaz, nasleduju hned po zelenych (snad este tohto roku)
Nemas lepsie rozlisenie?
gddkia.gov.pl/userfiles/art … 1_2015.pdf
sorry, zabudol som to tam pridat
Podla mna dobra mapa je tato:
najnovsie sa trosku zmenili aj cisla…
Autostrady: celk. plan: 2007,4 km…hotove: 1565,6 km (77,99 %)…vo vystavbe: 78,5 km…v sutazi: 56,9 km…v priprave: 306,4 km.
Rychlostne cesty: celk. plan: 5471,8 km…hotove: 1604,6 km (29,32 %)…vo vystavbe: 227,5 km + 37,5 km polprofil…v sutazi: 770,7 km + 46,4 km polprofil…v priprave: 935,45 km
[album]24419[/album]
usek vychodneho obchvatu Krakowa S7…MUK Rybitwy - MUK Igolomska…co vsetko sa tu bude robit
zmluva podpisana: 22.07.2014 (v auguste odovzdane stavenisko)
cas realizacie: 27 mesiacov (mimo zimneho obdobia 15. dec. az 15. marec)…cize otvorenie cca v polovici 2017
cena: v prepocte cca 125 mel eurko (529 mel zlotiek)
v tom: 4,5 km hlavnej trasy S7 3+3 so 700 m mostom ponad Wislu… 1,55 km 4pruhu prelozky cesty 1.tr. DK 79… 1,3 km novej okresnej cesty (2pruh od MUK Rybitwy na vychod)…2 velke MUK…prelozky dalsich ciest…prelozky elektrickovych trati…protihluk steny…atd…
most: 4 pylony o vyske 63 m
strabag ma uz techniku sustredenu pri MUK Rybitwy (juzna)