Malokto normalny pojde od Martina na Kysuce cez Hricovske Podhradie, ked bude moct ist pohodlnym privadzacom Lietavska Lucka cez Zilinu (podobne ako dnes chodia kamiony od Bratislavy na Kysuce privadzacom od Ziliny-zapad cez mesto) a usetri tak oproti zachadzke cez Hricovske Podhradie 17 km. Oproti sucasnej trase popod Strecno usetri 2 km a 5 minut.
Co sa tyka usekov vo vystavbe, ano, buduje sa obchvat Rabky na S7, ale podobne sa na D3 buduje aj Cadca-Bukov - Svrcinovec, Svrcinovec - Skalite + este sa spojazdni uz vybudovane Skalite - statna hranica.
O kolko km a minut skrati trasu S52 sa bez presneho trasovania da len spekulovat, ale kilometrovo to z Martina do Krakowa bude priblizne rovnake a casovo kratsie, pretoze takmer na celom useku (s vynimkou vychodneho obchvatu Ziliny) su planovane dialnice, co sa o vyse 40 km useku Rabka - Trstena so Spytkowickym horskym priechodom vo vyske 707 mnm neda povedat.
Co sa tyka E77/Zvolen - suhlasim, ale ja som nepisal, ze doprava z Trstenej uplne vymizne, len ze sa znizi tlak na prepojenie R3 a S7 o dopravu prichadzajucu od Martina a z okresov na juh od Martina, lebo tato doprava bude mat po dokoncenie S52 k dispozicii rychlejsiu a pohodlnejsiu cestu cez Kysuce. Viem, ze tato doprava nedosahuje nejake horibilne mnozstva, ale to nedosahuje ani E77. Podla scitania je intenzita pri Sahach 3247 automobilov (scitaci usek 81648), a to este cast tejto dopravy smeruje cez Zilinu na Katowice. Tu si treba si uvedomit, ze sice Katowice su mensie mesto ako Krakow, ale ak porovname kraje, tak Katowicky (sliezsky) so svojimi velkymi mestami (spolu 14! miest v tomto kraji je vacsich ako Presov sk.wikipedia.org/wiki/Sliezske_vojvodstvo) ma takmer dvojnasobnu hustotu obyvatelstva ako Krakowsky (malopolsky), takze ma aj vacsiu dopravnu pritazlivost.