A čo to v tom Pezinku, o čo tam ide ? Ja som niekde čítal že skládka by mala byť 400 m od centra mesta … si to dosť dobre nedokážem predstaviť, to sa novinári sekli alebo ???
v skratke - isty pan M. sa rozhodol ze postavi v PK novu skladku odpadu…isty pan M. mladsi sa stal za smer sefom krajskeho stavebneho uradu…M. ml. je mimochodom vlastnikom pozemkov pod potencialnou skladkou…a KSU zrazu povolil vystavbu skladky na tychto pozemkoch napriek tomu, ze uzemny plan mesta tam skladku zakazal…a samozrejme kopa perliciek k tomu - prerokovanie 31.12. doobeda, zatajovanie dokumentacie vsetkym ucastnikom konania atd…
ci to je zrovna 400m od centra si netrufam odhadnut (mozno andrej by vedel viac), ale je pravda, ze PK ma centrum v podstate na okraji sucasneho zastavaneho uzemia…
Je to 500m od centra, 50m od prvých domov … Andrej mi poslal detailnú IS.
Novinari pisu 400 m, co je podla mna (aj podla map) moc malo v kazdom pripade je to velmi blizko mesta, hlavne pokial ide o taku obrovsku skladku s toxickym odpadom
no a fico si dnes tak pohneval pezincanov, ze mozno bude dalsi protest priamo pred uradom vlady a ktovie, mozno mu tam zacnu aj odpadky nosit
Ďalší pekný príklad konania polície a dokonca samotného riaditeľa ORPZ SR v Žiline:
problem je v tom, ze man je dost vyznamny lokalny sponzor smeru.. a samozrejme je zo strany SMER .. takze tak ..
ale hento je uz sila.. ficovi asi nedoslo ze ludia mozu aj protestovat.. a je fakt ako jakes, co zrazu zacal spominat platy spevakov.. aby len vzbudil zavist..
To si pamatam: "… a takova Zagorova … ja proti ni nic nemam, je to hezka holka … "
Fico ako “maly Meciar” sa cim dalej tym viac podoba tomu naozajstnemu. Smutny, ale vcelku predvidatelny vyvoj.
Tak tak, v tomto konkretnom pripade sa jedna o 15 mld. Sk, co mozno stoji aj za tych 20 tisic volicov, co ma PK… a este k tomu je aj v BA kraji
len aby sa fico nepreratal a nepostavili sa zrazu voci nemu aj obcania mimo pezinka
sme.sk/c/3745504/Miklosko-Za … tranu.html
krestanski demokrati budu mat zrejme problem dostat sa do parlamentu…
bude to zaujimave sledovat kolko ludi dokazu oslovit, kdh je skor o “znacke”. opozicia bude musiet zacat obnovu vo vedeniach. ak to dokazu tak ich to podla mna posilni a koalicii by padol hlavny tromf - kritika ludi co vladli 8 rokov. hlavne by uz mal odist md…
KDH pojde dole rovnako ako Meciar… tym sa vytvara priestor pre SDKU aby so sebou nieco urobila
podla mna treba mat jednu lavicovu, liberalnu aj konzervativnu stranu, nie som za americky system s len 2 stranami, skor ako je CDU/CSU, SPD atd… v nemecku. konzervativny volic nebude volit automaticky sdku a ziadnu stratu volicov si opozicia nemoze dovolit.
snad s atak stane .. aj hrusak by mal ist prec, je moc nevyrazny.. nova strana nebude mat sancu, len co spolu so SF odobere pravici volicov a daruje ich ficovi, lebo sa do parlamentu nedostanu ..
Kdesi padlo ze sucasna pravica nema sancu ani v dalsom volebnom obdobi, cize nech sa teraz deli, kraja, odstreduje, kludne moze, mozno za 6 rokov po volbach bude silna a stabilna. Nevidim problem v odoberani volicov si emdzi sebou, aspon sa to trosku vyprofiluje inac a bez pavukov z anusu
najidealnejsie by asi bolo, keby sme mali prakticky 2 pravicove strany - 1 z nich liberalnu, dalsiu zase konzervativnu + SMK. Skoda toho rozpadu KDH, keby sa tam radsej kompletne vymenilo vedenie, mohla to byt aspon trochu schopna konzervativna strana. Kiezby sa aspon v sdku stali pozitivne zmeny
koksolam, pravica sancu ma, len v ziadnom pripade nie s tymi lidrami, co su tam teraz. Vsak kolko pravicovych volicov neslo volit len kvoli neschopnosti tychto lidrov?
Vsetko zavisi od toho, ako sa sucasna vlada dokaze strapnit. Osobne by som bol rad, keby sa mase volicov aspon trochu prerezali ocicka pred dalsimi volbami. Zial pri sucasnej vlne ekonomickeho rastu to asi potrva. Predpokladam, ze do 2010 sa nic neudeje.
Nesplnene sluby ako napriklad dialnice do 2010 budu pekne zdovodnene, je jedno, ci to budu obcania PB, nenazrane nadnarodne spolocnosti, ktore daju vysoke ponuky na PPP alebo zjednodusene povedzme “vnutrony nepriatel”.
Pokial bude po ruke vyborna vyhovorka, tak luda prizmuria oko nad tym, ze do 2010 dialnica nebude.
Samorejme dialnica je len jeden z tych viditelnejsich hmatatelnych slubov.
Takze sa obavam, ze aj v dalsom volebnom odbobi bude hrat Smer prve husle vo vlade…
Ma sancu ale ved to je to co spominam, dalsie volby este nema, je tam stare vedenie. A dlho este bude. A koli tej neschopnosti nepojdem volit do buducnosti ani ja… aj ked raz mozno ano
To sorgo
Je to tak ako pises, aj po roku 2010 bude viac ako pol SK mat zastrete oci, ani tie dialnice s tym nic nespravia, tu sa vie uz teraz ze 2010 bude vies co Hlavu ale nevesiam, snazim sa zit uz tak aby mi nejake keci politikov nezasahovali do mojho zivota a je mi tym padom jedno kto je tam hore, su mi vsetci na smiech a z volickej zakaldne na plac . takze asi tak
Suhlasim, ja som len smutny z toho, ze premarnime sancu vysokeho ekonomickeho rastu na ozdravenie statnych financii (radsej splacat dlhy + vytvarat rezervu ako vsetko “prejest”). Ale zial je malo volicov, ktorych take nieco zaujima, vacsina vidi ledva po spicku nosa a pamata si ledva 3 roky dozadu…