Referendum a aj voľby by mali byť povinné. Ako aj v mnohých vyspelých západných demokraciách (myslím, že zrovna Belgicko či Švajčiarsko 100%). Lebo tu je stále taká skepsa, že “aj tak je to jedno”. Keby politici mali fakt snahu, už to bolo dávno prijaté ústavou.
A na 90 poslancov by to problém nebol, lebo KDH by referendum podľa všetkého podporilo, lebo sú proti zmluve.
ibaže Fica to nijako neovplyvňuje na domácej politickej scéne
a čo ? Francúzsko tiež pripravilo a sú krajiny, kde to tiež moc prijať nechcú
Smer kľudne áno, to sa mýliš a mám to z dvoch vysokopostavených funkcionárov strany , ale čakajú na ústup z radov opozície, lebo nechcú aby sa viac mediálne presadzoval Mečiar , SNS spraví čo bude chcieť vláda ako celok, už teraz je Slota ticho a nepovedal jasné NIE referendu
vsak to som ani nikde netvrdil, a zrejme ich casom do PES prijmu. ak nie, bude to skaza SMERu, lebo ci sa to niekomu lubi, alebo nie, dopadol by ako HZDS . . nebol by nikde zakotveny
naprikald irsko, kde to v referende zrejme padne
keby kludne ano, tak uz davno nechaju hlasovat ked opozicia odisla smer za referendum nezahlasuje
slota urobi cokovelke kvoli 400 miliardam eurofondov
kvalitná dialnica:
Nie som síce odborníkom na “europeniaze”, ale tie peniaze nám EU nedá len tak, sú tam určité podmienky, ako projekty a pod. takže paušalizovanie, že kvôli vláde sme “o niečo prišli” sa mi nezdá. Netvrdím, že je to nedajbože dobré alebo, čo, ale je otázne, “či sa vôbec dali získať” …
Ostatne za minulej vlády toho bolo tiež požehnane …
vcelku je to na oboch vladach
aj ked v tejto oblasti nieco zlepsit trva roky
3 roky mame za sebou a na konci tohto roku uvidime, lebo papierovo treba minut najviac penazi
kedze sme dostali na minutie cca 1,5 mld Eur, zatial to nie je zle
ale teda uvidi sa o rok a v pripade projektov kohezneho fondu az o par rokov
obavam sa, ze to dost stupne
Ja som spokojný s okresnou políciou v Senici, s mestskou políciou Skalica aj so štátnymi zložkami bojujúcimi a robiacimi prevenciu v oblasti drog a inej ťažkej kriminality. Som priemerne spokojný s dopravnou políciou a s kriminálkou. Netvrdím, že nie sú chyby. Ale chyby nerobí len ten, kto nič nerobí.
Lis. zmluva … čítal som na nete, že poslanci SMK zmluvu podporia ak sa dá hlasovať a je ich 5, … to už nebude je moc k 90-tke. Je to krídlo “anti-Csáky”.
eurofondy nezvladala ani minula vlada, a toboz terajsia.. som si myslel, ze za minulej to bolo zle, ale teraz je to cista katastrofa..
v tom ma slovensko obrovske medzery .. ale su tu vynimky potvrdzujuce pravidlo, kde viacero miest tuto agendu docela dobre zvladlo.. napriklad taka skalica.
o LZ sa bude hlasovat podla toho ako dopadne za tyzdne fico s PES