Iba prieskumná štôlňa, aj to sa potom nedokončilo a zasypalo. Ale sa mi zdá že predsa len je jeden úsek hotový a to R3 obchvat Horná Štubňa ktorý bol pôvodne na rok 2005 potom 2006 potom 2008 a pred voľbami bol odsunutý na 2010
R3 obchvat Horná Štubňa je hotový ako? Že je to úsek pripravený na stavbu? Teda či to správne chápem. Vzhľadom na dialnice.info/viewtopic.php?t=4497 nebude sa zdržiavať aj tu?
Ad Višňové: Je možné začať stavať tunel tak, že sa vydá čiastočné stavebné povolenie?
Stavební povolení je možno vydat na jednotlivý objekt, který bude součástí liniové stavby, jestliže na stavbu jako celek je pravomocné územní rozhodnutí a jsou-li vypořádány ty pozemky, na kterých se objekt má stavět.
Z hlediska striktního znění zákona to pochopitelně potřebné není, ale je dobré to mít, aby bylo možno do žádosti o SP uvést, kdy bude stavba probíhat, aniž bude hrozit, že stavební povolení “propadne” nebo se zbytečně bude muset vést další řízení o jeho prodloužení.
Když jsou problémy s některými pozemky, je třeba zvážit, zda počkat až se je podaří vypořádat a bude možno žádat o stavební povolení vcelku nebo žádat o stavební povolení na jednotlivé objekty tam, kde jsou pozemky vypořádány a riskovat, že stavba nebude v termínu celá (jako se stalo na české D11).
myslím si, že treba vybudovať RK nielen >B. Bystrica - Brezno<, inak aj dnes sa na tej ceste ide celkom dobre, >>>ale od Brezna treba konečne postaviť novú cestu do Tisovca, Revúcej a Plešivec a ďalej na Rožňavu a Košice… je to tiež pomerne dosť vyťažená trasa a cesty sú tu na mnohých úsekoch nenormálne úzke, nehovoriac o náraste kamiónovej dopravy a o zimnom období, keď každú chvíľu je krížený kamión medzi Muráňom a Tisovcom, alebo Tisovcom a P. Polhorou… lenže doteraz každá vláda dokázala len nasľubovať…
Tu nie je dlhodobo dôvod na výstavbu takejto cesty, neviem prečo si každý Slovák myslí, že hneď treba D/RC, v pohode stačí cestu rozšíriť, aby sa bez problémov dal predbehnúť kamión a môže sa dobudovať prídavný pruh pri stúpaní. To nie je o vláde, ale o obmedzených financiách.
Tu nie je dlhodobo dôvod na výstavbu takejto cesty, neviem prečo si každý Slovák myslí, že hneď treba D/RC, v pohode stačí cestu rozšíriť, aby sa bez problémov dal predbehnúť kamión a môže sa dobudovať prídavný pruh pri stúpaní. To nie je o vláde, ale o obmedzených financiách.<<<
Dy:
vieš ako, ja nevidím dôvod ani na RK medzi BB a BR, stačí mi max. 20 minút na prekonanie vzdialenosti medzi týmito mestami, a myslím si žeby stačil “obchvat” Podbrezovej, prípadne Valaskej a niekoľko odbočujúcich pruhov (pr. Dubová a pod.)…
prepáč, ale to je presne o vláde, a o tom, na čo vyčlení a dá peniaze…
vychádzajúc bodu 2. a z toho, čo si napísal, by mi vôbec nevadilo, keby niekto len rozšíril cestu od Brezna po Rožňavu, aby sa dal bez problémov predbehnúť kamión a keby sa vybudoval prídavný pruh pri stúpaní; a vôbec by sa to nemuselo budovať v dlhodobom horizonte, mohlo by to byť čo najskôr…
vodiči diaľkových autobusov by o tomto úseku cesty mohli rozprávať hodiny, mimochodom, je to najkratšia trasa medzi Košicami a B. Bystricou…
iste, ale peniaze nie sú na viac ako na D1 a R1, reálne stavané na plný profil. Ja by som si tiež želal na diaľnice 50 mld. SKK ročne.
Od Brezna po Rožňavu to nie je potrebné, ale ak aj áno, ktorú trasu myslíš
Chápem túto tému ako budúcnosť, teda príspustná je aj RC BB-BR.
Ale aby sme si rozumeli: zbytočne budeš na mňa nahnevaný, ja tu za 15-20 rokov nebudem, možno aj oveľa skôr, tak potom zmeň osobu, na ktorú budeš nahnevaný radšej hneď teraz alebo inak povedané: Súvislé diaľničné prepojenie D1 BA-KE nebude hotové skôr ako v r. 2015, juhom cez R1+R2 na plný profil v r. 2030.
Nemôže mať každé mesto diaľnicu, stačí aj 1/2 profil RC, ideálne lepšia cesta I. triedy. Je zbytočné mať veľa diaľnic, za prvé je to drahé a za druhé zbytočné.
Spájať Brezno a Rožňavu diaľnicou je zbytočné a dovolím si tvrdiť, že to nikdy v SR nebude existovať a teraz na mňa môžeš byť nahnevaný.
asi si nerozumieme, ja som predsa nenavrhoval spojenie Brezna s Rožňavou diaľnicou, ale myslím si, že niektoré úseky ciest by si naozaj zaslúžili okrem akej takej údržby aj úpravy spočívajúce v jej rozšírení a skvalitnení vozovky, takouto cestou je aj cesta z Brezna cez Tisovec a Revúcu do Rožňavy (do ktorej sa dá ísť aj cez Plešivec);
nemám dôvod sa na Teba hnevať, ale jednu otázku na Teba mám: šiel si niekedy autom z B. Bystrice cez Brezno, Tisovec do Rožňavy resp. Košíc???
Išiel a nie raz, ale diaľnicu tam netreba. Ide o ťažké horské prostredie a miliardy by tu stáli investície na to, aby sa tu prebudovali tieto cesty II. triedy na cesty I. triedy. Cesty nie sú v dobrom stave, lebo BB VÚC a KE VÚC nemajú dosť financií na opravy, tobôž na nejaké prestavby ciest. Tu by mal prevziať úlohu štát, ale naozaj tu netreba hneď diaľnicu stavať - keby sa dnes aj prijalo toto rozhodnutie, tak by to bolo až po D1, D3, D4, R1, R2, R3, R4, R5, … chápeš
Reálne sa mi zdá, že ten novinár nemal úplné informácie. Alebo to bude fakt také slabé? Potom to strachopudské programové vyhlásenie bolo pravdivé. To sa východniari fickovi poďakujú. A ZA-RK vyzerá zas o kus beznádejnejšie.