Dobry den … cestovnom. To nie je ocividne?
Posledna veta presne vystihuje diskriminaciu v EU.
V tejto krajine by som sa nedivil čomukoľvek.
tú poslednú vetu si si mohol odpustiť
Príspevok bol zlúčený do existujúcej témy: Verejné financie a politika
Radšej hamovať ako banovať. Kedysi na MArkize rozdávali zrnko múdrosti, každý týždeň jedno. Bojím sa, že tento týždeň už nikto nenapíše väčšiu blbosť.
Ako hovoril Exupery: “Dokonalosť nie je keď už nie je čo pridať, ale keď už nie je čo odobrať”. V tvojom prípade je to tá posledná veta, ktorú netrebalo pridávať, pretože jej obsah je úplne mimo témy.
Toto bude asi ono
Dany uzivatel sa snazil vyjadrit, ze pre urcite skupiny ludi ,ked sa chce daju sa najst riesenia. A pre ostatnych je tu ta formulacia ktoru zaslalo ministerstvo. … aj ja si dovolim posledny odstavec, … je to az zarazajuce ked tu ludia riesia 1,50…ked 1 pivo stoji uz normalne 2,50, cigarety 5 atd atd.
Super akurat ze na hlavnej trati to pojde max 160 po Žilinu ostatok do max 120 , z vacsej casti 80-100 tot realita
akurát nechcrm vidieť tie podvozky po cca roku dvoch iná ostuda.. Môžu rovno objednávať nové..
Sila
Evidentne chcú aby ľudia riskovali a šli celý úsek Turany Hubová na bajkoch resp tejto vláde je to sumafuk namiesto aby niečo spravili pre ľudí to j. Na čas vypustili poplatok 1.50 za bajky to miestni samozrejme budú ďalej riskovať a bude pribúdať kolízii a smrteľných stretnutí s bicyklistami bravo, len zatlieskat tomuto vedeniu rezortu dopravy či tvrdohlavých železníc hlavne že vláda chce opäť znižovať celoplošne ceny lístkov na polovicu.. Ale lokálne pomôcť napr cyklistom to nie.. Som zvedavý ako a kde pokryju ďalšie výpadky železníc..
7 príspevky boli zlúčené do existujúcej témy: D1 Turany - Hubová | tunel Havran, Korbeľka