Dy, ojojoj, takze ta rozkradnuta ekonomika rastie skoro 10% ? si smiesny Dy este povedze ze v starom meste v bratislave zije aspon 90% ludi pod hranicou chudby a je to kompletna socanska demagogia
za sociku toho bolo, aj vynosy na 1ha boli uzasne … len nikto uz oficialne nezapocital tie vyrubane lesy, kde sa tiez sialo a aky prekvapeny boli po 1989 ludia co dostali “lesy”
a ze kto tu place. neboj sa, ak letisko adt. nebude predane teraz bude predane neskor. ani fico tu nebude vladnut na veky. volby budu o 4 roky, a to tych kauz bude len viac a viac. tak ako pojdu mesiace a roky dopredu, stele menej bude zaberat argument “za minulej vlady…” .
to som sa neskutocne pobavil, porovnavat rast ekonomiky ktory sa naplanuje a ten ktory generuje ponuka a dopyt.
Takto, raz sa mi podarilo dostať 18 čistého …
Nemal som doma čo robiť, tak som bral na vložáka proti turnusu všetky sobotné a nedeľné nočné … a ešte som robil deň cez nejaké dva sviatky a mal som 72 hodín nadčasy … už aj niektorí rušňovodiči divili, že či môj hlas nenahrali do stroja, keď sa v tom telefńe ozývam len ja …
Z pozemného personálu toľko majú snáď len riadiaci … (najlepšie platená prevádzková profesia) … z vlakového akurát majster(rušňovodič) zarobí viacej (cca. 23000,-) ale za akú cenu … hovorí sa, že každý majster je jednou nohou na ulici a druhou v base …
Na tebe ja sa milý devilko smejem už hodne dlho, takže nič nové pod Slnkom, keď aj ty objavíš úsmev.
Stará generácia, dlhé generácie tu vybudovali obrovský majetok. Nič nemám proti jeho predaju, ale žiaľ, mladá generácia predávať nevie nič. Tak nie štátny majetok ako ani rôzne finančné produkty.
komolenie nickov znamena hnev (prip. nenavist) voci tomu koho takto “oslovis”. mne je to ale jedno, ja proti tebe nic nemam, akurat ta velmi lutujem a nechcel by som stratavat takych ako si ty.
Na takých jako si ty, keby si mi nedajbože zazvonil na zvonček, pošlem svojho psíka stredoazíjského ovčiaka Džanyma. Myslím si, že potom by si nezazvonil … tým chcem povedať, že ani ja proti tebe nič nemám, ale stretnúť tvoju povahu by som nechcel.
Ja to nevidím nijako, bol som tam 2x za život a srdečne netuším, ako to tam treba, ale viem, že rušenie najviac “odserie” trenčiansky a žilinský kraj … 112 opatrení z tých 200 je práve v týchto 2 krajoch …