Sieťoviny sa ale nedajú tak ľahko ukradnúť. Podobne zo stavby diaľnic sa nedá len tak niečo ukradnúť. To je prvý okruh problémov - nedostatočné zabezpečenie, prípadne krádež vlastnými zamestnancami (v SR z celkových krádeží až 40% tvoria vlastní zamestnanci).
Je mi jasné, že to je do zberných surovín.
Okrem monteriek sa štandardne kradne zo stavebných strojov, ktoré sú mimo oploteného/stráženého staveniska: nafta (desiatky prípadov ročne), náhradné diely (pár prípadov ročne, výnimky ako celý motor), prípadne aj celé kusy (1-2x do roka).
Keď som išiel do Budapešti z Miškovca tak po celej dialnice mali Dravený plot so železným pletivom… a nie zlý nápad… veď to čo sa stalo v ČR a tými kravami…je oplotnenie D aRK dosť podstatné… ja čo chodím síce po D málo som na nových úsekoch videl plot iba pod Tatrami…
Ako je to s tým? plánuje sa s D aj jej oplotenie? a keď nie všade tak podľa akých kritérií?
Predminuly piatok mi v noci prebehol cez dialnicu obrovsky jazvec - na suvisle oplotenej Chorvatskej A4. Takze ani na oplotenej dialnici si nemozete byt isti. V kazdom pripade oplotenie ale na dialnicu patri, len je ho nutne aj udrziavat v patricnom stave.
Budúci rok (2008) by sa mala konečne dať slušná suma práve na oplotenie D a R. Dokončiť by sa malo na D2 a realizovať nové na D1 a R1 tam kde ani nikdy neexistovalo.
Všetko záleží na peniazoch a prioritách. Budúci rok 2008 by mal byť z hľadiska rozpočtu pre NDS najhorší v histórii, takže bude to zaujímavé. Postupne sa zrejme pripravuje zlúčenie s SSC…
V princípe, ak sa nebudú zarátavať dlhy NDS extra od deficitu štátneho rozpočtu, tak vznik NDS bol zbytočný. To isté aj PPP, 60-70% by bol chápaný ako dlh, to je druhý problém …
Neviem či to oplocovanie diaľnic pomôže, lebo ploty sa zídu aj doma a tak diaľnica ostane zase neoplotená. Situácia na všetkých úsekoch diaľnic je takáto. Hlavne Hybe-Važec-mladá stavba a už ploty neslúžia svojmu účelu na diaľnici, ale v záhradách rodinných domov.
Súvisí, lebo ak ti ukradnú 5 krát plot z toho istého miesta, tak neviem či ho tam dáš znova, keď ti ho zase ukradnú. Napr: ani Važec-Mengusovce nebude oploteny
To potom nedávajme na cesty ani ZDZ, lebo skončí vo výkupoch … Nesaďme stromky a kríky, lebo skončia v záhradkách … nestavajme stavenisko, neoplocujme ho (úrazy že budú, to je jedno), … lebo sa rozkradne stavebný materiál, celé stroje, nafta z nich a vlastne prečo my vlastne staviame
Tie ploty k diaľniciam patria. Na RC nech nejdú, ale v prípade SR som toho názoru, že na R1 a R3 patria.
To je chyba Podľa mňa by každý jeden úsek diaľnice a aj rýchlostnej cesty mal byť oplotený. Tie krádeže sú slovenskou špecialitou, ale to nie je dôvod na to aby sa oplotenie nebudovalo. Na D2 sa teraz dáva opletenie s väčšími okami - pre človeka na plot je to nepoužiteľné ale zver to zadrží.
Kradnú sa aj dopravné značky, ak ti ukradnú tú istú DZ 5 krát, už ju tam po šiesty krát nedáš
Všetko sa montuje, stavia z rizikom, že ti to ukradnú. Keď ti ukradnú plot z diaľnice, naspäť nový už nedajú, Keď ti ukradnú značku, novú naspäť musia dať, lebo je dôležitá a jej neprítomnosť môže spôsobiť nehodu.
Ja som samozrejme za oplocovanie diaľnic, každá diaľnica by mala byť oplotenená. Ale ak ukradnú plot, správca tam už nový plot nedá, takže na diaľnicu môže prísť zver a spôsobiť nehodu. Ide o to používať materiál taký, aby ľudom bol nanič a aby uchránil zver priti vstupu na diaľnicu. Dopravná značka je dôležitejšia ako plot na diaľnici. Takže dopravnú značku tam dám aj na 1000 raz.