To sa dalo predpovedať aj bez pozorovaní. Dopravná špička v tomto meste je už totiž takmer stále. Okrem víkendu a času od 18.00 do 6.00.
Bude to náročné aj pre motoristov, aj pre chodcov, ale je to nevyhnutné. Tam je tak zastaralý semafór, že sa nedá nastaviť jeho časový “plán”, t.j. stále takisto dlho svieti zelená, aj červená. Nedá sa to nastaviť inak. Ani nepomôže už policajt, ktorý by to menil ručne (aspoň 5 kritických hodín denne), pretože sa často pokazí toto staré, 25 ročné zariadenie.
Po tomto kroku už bude nevyhnutné sa zamyslieť nad potrebnosťou obchvatu okolo tohto mesta a myslím si, že aj štát tomuto mestu potom reálne pomôže, podľa mojich informácií, mesto začalo viac spolupracovať predovšetkým na zabezpečení pozemkov, takže výstavba obchvatu bude reálna skôr ako v r. 2014.
Okrem toho, mesto Senica je na trase TT-SE-Holíč, kde je plánom stavať obchvaty kvôli narastajúcej premávke. Často sa k tejto trase ešte pridáva aj GA, v rámci TT kraja.
tak uvidime, ako to bude s tou novou aktivitou mesta ohladne obchvatu, inak ak sa nemylim tento tyzden malo mesto robit nejaky workshop o doprave v meste ..
inak nieco o pristupe svedci aj zrusenie verejneho fora na oficialnych strankach mesta senica www.senica.sk po velkej kritike zo strany obcanov ohladne absencie riesenia dopravnej situacie ..
Vývoj okolo obchvatu okolo tohto mesta už dostatočne nesledujem.
Hovorí sa niečo o začatí jedného úseku v smere od TT. Takisto sa ale hovorí o výstavbe 2. mosta (resp. 3. mosta) cez rieku (kt. mestom prechádza) na ťahu Holíč-SE-TT.
ono vlastne obchvat sa má stavať, až keď je to s dopravou veľmi zlé, nedá sa to už inak nijako riešiť a ak je v regióne aj rozvoj - hospodárstvo atď.
Ale mám zaujímavú informáciu - už je mesiac október a svetelná križovatka v meste Senica je stále tá z r. 1982, … tak asi to skrachovalo na tej prenosnej svetelnej signalizácii.
O meste SE sa teraz dosť píše aj hovorí, to by malo pomôcť pri obchvate.
Priemyselný park, oživenie hospodárstva, čulý stavebný ruch v meste.
To isté aj v SI, podobne je na tom MY a MA. Tejto oblasti sa darí, aj keď štát zabúda aj samospráva na celé Záhorie.
Svetelná križovatka v meste SE mešká, ale dôvodom je len to, že sú spravené merania a nebude jednoduché vymeniť semafory, pretože tá križovatka je zaťažená takmer celý deň.
V meste Senica sa bude obchvat stavať až po r. 2010, zrejme až v r. 2011, to je presný výsledok jednaní so SSC, avšak je tu podľa mojich informácií aj šanca začať výstavbu skôr, aspoň cesty, ktorá napojí priemyselný park a druhý cestný most na ťaho SE-Holíč, ktorý by odbremenil ten súčasný ťah. Ale kompletný obchvat sa stavať zrejme tak skoro nebude - nie sú pripravené ani pozemky.
Okrem toho sa v tomto meste budú stavať 3 kruhové objazdy na 3 vyťažených križovatkách v meste (aj keď je ich oveľa viac).
Na hlavnej, svetelnej križovatke, sa nebude stavať kruhový objazd z dôvodov: nevyhovuje priestorovo pre kamióny - a križovatka sa nedá rozšíriť. Viac info: dialnice.info/viewtopic.php?t=1650
Podľa mojich informácií sa už začali prípravné práce pre výmenu svetelnej signalizácie v tomto meste, ktorá je najstaršia od r. 1982, je zastaralá a často nefunguje. Náklady dosiahnu 3 mil. SKK.
Mesto Senica už má konečne novú svetelnú križovatku a ako som sa nechal informovať, tak je to oveľa lepšie, aj keď áut v regióne pribúda, … chcelo by to výstavbu obchvatu.
Ano, ale námestie nikto zmenšovať nechcel a tak sa na túto križovatku nedal umiestniť kruhový objazd. To už musá mať dnes svoje parametre a bol by potom aj problém s priechodmi pre chodcov. Boli by príliš ďaleko od objazdu a zhoršilo by to siutáciu pre ľudí a to je zásadná nevýhoda, aquila. Len to si mnohí neuvedomujú.
Aktuálna situácia je lepšia, pretože tá križovatka zlepšila priepustnosť na všetky smery, ale aby to bolo ešte lepšie, tak treba vyriešiť na cestnom ťahu TT-SE-Holíč v tomto meste ešte cca. 3 križovatky a v samotnom meste na uliciach Štefánikova a Hviezdoslavova ďalších cca. 5 križovatiek a to hlavne za pomoci svetelnej signalizácie a kruhových objazdov, pričom 3 sa chystajú do r. 2006 reálne aj zrealizovať.
Potom treba postaviť obchvat, ktorého reálna cena bude okolo 1 mld. SKK, na to teraz nie je dosť peňazí (podľa mňa mesto zaspalo, viď obchvat v SI) a reálne sa bude riešiť len niekoľko jeho fáz, takže sa postaví 1-2 úseky novej cesty, kde sa napojí priemyselný park a mal by sa postaviť jeden nový most v meste.
Tam v tých miestach mala ísť pôvodná trasa obchvatu, ale nejde, lebo okrem iného sa postavil priemyselný park a tak ide trasa iným smerom - západným. … To keby sa ešte 20 rokov čakalo, tak už sa môže stavať na estakádach.
Ale vážne, kde tam má byť most? Inak to vôbec nebude riešiť hlavný cestný ťah TT-SE-Holíč, to bude riešiť len dopravu v meste, konkrétne to len čiastočne odľahčí Hurbanovu ulicu, ale zase to zaťaží iné komunikácie. Tak ono žiadny most nie je zlý, keď sa postaví - ale mestu pomôže už len obchvat. Ale ten sa bez štátu stavať nedá.
momentalne je tam len len taky most pre chodcov a bicykle. a jedna sa o most ktory by mal vyustovat do krizovatky hurbanova - komenskeho a pokracovat okolo stadionu na sadovu ulicu.
samozrejme by sa jednalo len o mestsku komunikaciu. mohlo by to odlahcit ciastocne aj hlavnu krizovatku aj krizovatku pri SAD/Lidl.
ale tento most sa tak skoro podla ma nepostavi, ale bol v plane
o tom moste som uz aj ja pocul. mal sa tam stavat hotel, tak projekt zrusili. ale teraz sa nestavia ani hotel ani most. typicka senica. ale aspon sa nepostavila dalsia zbytocna budova. v senici je cim dalej tym menej zelene!
ale rad by som dal do pozornosti novu stranku mesta senica www.mojasenica.sk. to je snad jedna z mala pozitivnych veci co sa v senici udialo. ta stranka je na urovni a som z nej milo prekvapeny. ta stara bol hrozny odpad.
primator tam spominal zaciatok vystavby obchvatu az v roku 2010, co je vyrazny posun oproti terminu 2006-7 co bol spominany tu na fore. je to velka skoda.
co ma ale potesilo by bolo riesenie novej cesty poza IBVecky. aj to by pomohlo. ale Dy dobre napisal, ze pomoze len velky obchvat. ale 2010 je daleko
je tam aj pekne video o planovanom priemyselnom parku v byvalom slovenskom hodvabe
akurát, že Hurbanova ulica a Komenského ulica sa vôbec nestretávajú.
Ja mám pred sebou plány obchvatov aj mapu mesta. Chýba ti tam spojnica Štefánikova ulica.
Nevadí, ja som pochopil v ktorých miestach myslíš ten most - akurát, že to bude nadchádzka pre obyvateľov Sotinej (25% obyvateľov mesta, poliklinika, TESCO, …) do centra mesta, takže to nebude nikto využívať. To je zbytočné - naviac odtiaľto sa zámerne odkláňal tranzit. A to by neodľahčilo hlavnú križovatku - len by autá prichádzali menej od Hurbanovej a viac od Štefánikovej - … ale ten kto ide nakupovať, tak ten by aj tak išiel naspäť na Hurbanovu a ešte by si nadišiel 2-3 km - už to vidím.
aquila, toto pomôže čiastočne riešiť dopravu v meste. Ja viem, že v meste sa opravili asi 4 úseky po 500m čo sa novej pokládky asfaltu týka. A vznikla aj nová cesta v Sotinej. Stálo to nejakých 15-20 mil. SKK.
Ale mesto potrebuje súrne obchvat - Hurbanova ulica je problémom. To je jediný úsek pre všetko. Tam je na úseku 500 m, 4 vyústenia iných ulíc + LIDL, Billa + autobusová stanica. A je to zároveň jediný úsek, ktorým sa dá prejsť v smere na Holíč a TT. … Potom jedine si nadísť 7 km. Ale aj to cez obec, kde je takmer non-stop 40 km/h. A veľmi zlá, úzka cesta a naviac - tadiaľ si mesto neželá tranzit, preto sa aj postavila “nová cesta” na MY. …
Obchvat sa stavia, keď je rozvoj a v meste SE rozvoj je. Obchvat sa stavia, keď sú dopravné problémy a tie v tomto meste sú najväčšie na Záhorí. Obchvat sa stavia, keď už neexistuje žiadne iné riešenie, ktoré by riešilo problém na viac ako 1 rok a o viac ako 30%. A táto situácia už tu je.
Vyspelé štáty stavajú obchvat vopred. SR tak ako som to popísal v odstavci pred tým. Ale na to ešte treba aj vedieť komunikovať so štátom - SSC. Lebo to je jedno - malá dedina potrebuje 100-200 mil. SKK na obchvat, kde má na to vziať, keď jej rozpočet je 10-30-50 mil. SKK? Väčšie mesto má rozpočet aj 300 mil. SKK, ale čo z toho, keď obchvat stojí 0,8-1,2 mld. SKK atď? EÚ - možno, ale 15-25% treba doplatiť. A projekt tiež niečo stojí, aj keď mesto SE dáva na štúdie dosť veľa peňazí.
Tu už treba obchvat.
Dodatok: Mapa mesta Senica - mojasenica.sk/?page=map a mimochodom pekná nová stránka oproti tej starej.
Na záver: Je zaujímavé a pozitívne, že jeden z tých opravených úsekov ciest v meste je aj úsek, ktorý ide o križovatky bývalých kasární (tam je inak vstup na priemyselný park) v smere na križovatku pri mestskej časti Čáčov. To je spojnica na plánovanom obchvate (jeden z variantov, čo viem).
ja som nespominal, ze to je vseliek ten most. radsej nejake ine stavby. myslel som to ale vyhladovo. ked sa dostava spojenie komenskeho s hlbockou cestou a bude kruhova krizovatka I/51 a hlbocka cesta. dal by sa tadial urobit sekundarny prietah mestom TT - holic. ale to som mozno az moc prekombinoval
inak aka nova cesta v sotinej ? o tej ani neviem to kde je ? musim zistit
opravovana cesta smerom na kasarne je dobra vec. ale ta krizovatka bude aj tak problematicka.
musim sa priznat, normalne sa mi ta nova stranka paci. aj som zistil ze mestom SE malo asi 240mil rozpocet na rok 2005. tak sa pochlapili. skalica ma 170 milionov aj ked je fakt, ze senica by mala vzhladom k obyvatelstvu este lepsi. ale snad sa to zlepsi …