Hlavne spojenie pre osobne auta z vych.Slovenska do Polska (cez Podspady) sa zas o trocha zlepsilo. V Zdiari vylepsili cestu. Uvidime ako prmavka narastie, ked polska dialnica dojde po Targ… Dôležitú cestu do Poľska v Ždiari opravili za štyri milióny
PS: Otazka je, kedy sa v NDS/MD niekto zbudi, a presmeruje uz konecne jednotku na Podspady a polsku DK49, kedze takto smeruje drviva vacsina aut.
Beriem späť, ono sa to tak na Google maps skutočne javilo, aj žltá farba pokračuje na DK49 a Jurgów, ale po priblížení pokračuje cesta označená ako I/66 naďalej po starom na Tatr. Javorinu a Lysú Poľanu. Ale vyzerá to tak, že sa už niečo chystá. Veď od Ždiaru je už priamy smer na Jurgów a na Tatr. Javorinu sa odbočuje
SSC vyhlasila sutaz na:
Vypracovanie a dodanie dokumentácie na stavebné povolenie (DSP), ktorá vyhovuje požiadavkám dokumentácie na ponuku (DP), ktorej súčasťou je dokumentácia na realizáciu stavby ( DRS ) pre stavbu - I/68 Mníšek nad Popradom Stará Ľubovňa.
Pravdepodobne sa chystaju na rekonstrukciu tejto cesty od Starej Lubovne az po hranicu s Polskom - zvysenie bezpecnosti, unosnosti, chybajuce zvodidla, odvodnenia atd. Ked sa vybuduje obchvat Plavnice, ktory je prave vyhodnocovany a chysta sa aj obchvat Sabinova tak to bude vyznamne zrychlenie na trase Polsko-SL-SB-PO-KE-Madarsko
je inak dost smutne, ked je viac a viac mostov na hlavnych tahoch v havarijnom stave. a bude len a len horsie. ziadna prevencia nic. ked si zoberieme, ze kolko penazi sa rozkradlo cez myto .je to to des.. lebo aj z tych penazi sa tieto mosty opravovat, porpripade stavat nove. ako v pripade kezmarku uz mohla byt davno dovedena prelozka I/67
Sice oficialne je toto Cesty I. triedy v SR - #429 podľa DrX o spojeni Roznavy s Bardejovom, ale realne sa z toho postavi akurat tak Poprad - Spisska bela a pripadne Zdiar - Podspady. Cize, realne skoro-dialnicne spojenie D1 KE-PP - Podspady - Nowy Targ - polska S7 sa blizi k realite. Akurat nechapacka, ze u nas dalej planuju I/67 do Tatranskej Javoriny, nie do Podspadov, aj ked napojenie na polsku DK49 je v Podspadoch. Fakt by ma zajimalo v koho zaujme je to…
Zakladny problem tohoto fora: ludia nevedia citat , ale vypisuju o hubu hlava nehlava. A zvlast poucovat im ide jedna radost. Ak by si si ten link otvoril a trocha precital, taku sprostost netresnes.
Ciastocne mas pravdu ale su tu tiez niektore aspekty ktore tomu hlbsiemu prestudovaniu zabranuju.lol Ty by si tiez mohol viac doladit “stabnu kulturu” lebo z tej klavesnice ti vyskakuju niekedy vyrazy na hrane vulgarnosti.
po dlhom case som siel okolo SL tak poslusne hlasim, ze stavba obchvatu Plavnice na I/68 bola rozbehnuta a videl som pracovat mechanizmy na zaciatku aj na konci useku. Pridavam jednu foto, viac som nestihol.