len taky starsi nacrt som nasiel:
Vie mi niekto napisat ci je vobec v plane urobit privadzac na spissku novu ves od kruhaca pod dialnicou v Levoči?
v plane to je, ale kedy sa to postavi nikto nevie
Obchvat Plavnice bol zaradený do zoznamu narodných projektov, výstavbu chcú zacať v novembri.
youtu.be/aX9uYimG35s
No už by bolo načase ved sa na to čaka tak dlho.
Ten obchvat bodne. Vyzera to ze sa chystaju za niekolko rokov otvorit prechod Mnisek pre kamiony z PL. Len nechapem preco ten obchvat ma tie dialnicno- zeleznicne kilometrove zakruty. To nieje nejaky polovicny R usek a ani nikdy nebude.
Mierne mimo temy : pokial nebude obchvat Sabinova sa tym smerom asi kamiony pustat nebudu.
to je jasne… SB, Plavnica a pomerne dost usekov opravit,rozsirit a pod.
koncom februara bola podpisana zmluva medzi SUC PSK a Doprastavom na JV obchvat Starej Lubovne.
Cena 1 936 896 EUR s DPH
Lehota vystavby: 180 dni
Takze je mozne ze v termine jarmoku v SL uz bude doprava vedena po novej ceste.
az som v soku, ze taka dobra cena a taky dobry termin..
Slovensko potrebuje dost velku reformu samosprav, tento stav je neudrzatelny… V podstate mesto SL je taky prvy rebel, ako by to malo vyzerat
tak je to okolo 900m prelozka cesty 3. triedy s jednym mostom tusim. + nejake cyklochodniky, chodniky a osvetlenie…
len bohuzial aj na taketo kratke useky su 2-3 rocne dodacie doby v inych mestach .. a to bez chodnikov a nebodaj cyklochodnikov …
Začína výstavba Juhovýchodného obchvatu
Na obchvat Plavnice sa pripravuje vyhlásenie vyzvania na pridelenie nenávratnej fianančnej pomoci.
Potom by mal byť vyhlásený tender.
Nemá niekto fotky ako pokračuje obchvat SL? Alebo kedy je v pláne natiahnuť koberec na sfrezovanú vrstvu od Guregu smerom na Plavnicu ? A ako je na tom ten kruhový objazd, ktorý by sa mal začať stavať pri starom cintoríne ?
Ten asfalt budu tahat asi až ked dokončia obchvat
Neviete ako pokračuje verejne obstaravanie na preložku plavnice ?
Úspešný uchádzač: združenie firiem Eurovia SK a Doprastav
Poradie:
- Združenie firiem Eurovia SK - Doprastav
- Združenie “MTS - Firesta”
- Strabag
- Váhostav-SK
- Chemkostav
Ahojte, neviete kedy otvoria obchvat SL?