Oblasť Popradu, Kežmarku, Levoče a Starej Ľubovne

super chlapi, dik, tak to vyzera nadejne na tento rok…
tak ked sneh opadne, tak pojdem pozriet aj ja

dnes sa v Mnisku pracovalo iba na “slovenskom” moste. Vyzera, ze to do toho maja aj stihnu. Poliaci na svojom nepracuju lebo nemusia. Asi uz len cakaju, kedy sa otepli, aby nahodili finalny koberec. :smiley: Pridal som 2 foto:

gallery/image_page.php?album_id=132&image_id=25052&sk=t&sd=d&st=0

Vyšný Slavkov – Bijacovce (Paršivá) (916 000 €)
m.facebook.com/story.php?story_ … _&tn=C

zopar foto oboch mostov z Mniska a Piwnicznej od polskych kolegov
http://www.skyscrapercity.com/showpost.php?p=123709100&postcount=128
nevyzera to ze stihaju majovy termin :open_mouth:

polsky most v Piwnicznej otvoreny, v mnisku to este vyzera na nejaku tu pracu:
skyscrapercity.com/showpost. … tcount=134

uz vela nechyba:

SK strana:
[album]28182[/album] [album]28181[/album] [album]28184[/album] [album]28180[/album]

PL strana:
[album]28189[/album] [album]28187[/album]

velkou otazkou je vsak kvalita cesty medzi Mniskom a St. Louisbovnou…je to na prd emental, ked tam pustia tazke vozy, tak sa rozpadne…

teraz tam maju tazke vozy zakaz kvoli prepadnutej casti na PL strane?

teraz je tam zakaz vjazdu nad 2,5t kvoli PL ceste ako pises…uvidime, co bude po dostavbe, ale pravdepodobne nejake obmedzenie ostane len bude vyssie ako 2,5t
pisal som to v teme Polsko, len neviem precitat z videa to obmedzenia na KO pred mostom na Mnisek

youtube.com/watch?v=jj-_NYYOZwY

vraj ma zostat obmedzenie do 7,5

tych 7,5 je zrejme len kvoli SK strane…nakolko to obmedzenie je az na tom poslednom kruhaci pred hlavnym mostom na Mnisek
a je aj tuto na SK strane:
[album]28177[/album]

este doplnim, ze za Mniskom smer SL/ Hranicne sa aj opravovala cesta, aj nejake mosty, uz tam nie su obmedzenia

kedy prejdeme cezhranicnym mostom Mnisek-Piwniczna?
Odpoved je vo videu, v poslednej vete: dnes odpoved na tuto otazku nie je…

youtube.com/watch?v=9ryqgAg988g

stale sa caka na inspekciu v Krakowe, ktora zodpoveda za technicke posudenie, vraj je to kvoli tomu, ze sa jedna o medzinarodnu stavbu (tak je viac papierovaciek :slight_smile:

inac je most hotovy ako vidiet :slight_smile: obmedzenie nad 7,5 t ako sme hovorili…

na moste stale zakaz vjazdu aj ked je vsetko hotove, drevena docasna prelozka mosta na PL strane uz demontovana, cize sa jazdi ako pred vystavbou
pohlady zo slovenskej strany:
[album]30120[/album] [album]30121[/album] [album]30122[/album]

Ked je to komplikovane cez Oravu, prave teraz by mali otvorit cim skor prechod cez Mnisek n/P. Tusim sa tu hovorilo ze to ma byt prechod len do 7.5t, ale ked je taky havarijny stav,tak docasne by mohli tadial prechadzat aj vsetky kamiony. Novy most “na to ma”, akurat usek tych 10 km na kopec pred S.Lubovnu by to hadam zvladol, docasne.

Kopec ano, aj ked je to riadny stupak z oboch stran, ale zrejme mosty nie su stavane na desiatky ton

takmer 3 mesiace hotovo, takze bolo nacase otvorit most v Mnisku

skooda, vcera som prechadzal, nemohli to otvorit…:slight_smile:
inac na starom hran. priechode stali poliaci kvoli kontrole a na SK strane pred novym mostom stalo SK policajne auto

Konecne! Povodne to malo byt otvorene 2013…

tak nech kamiónom dočasne povolia prejazd cez Ždiar. tuším kedysi tam bol povolený prejazd a zakázal sa len z ekologických dôvodov

komedia, tak most v Mnisku dnes nakoniec neotvorili ale dohodli sa, ze o tyzden :smiley: :open_mouth: :question:
mniseknadpopradom.sk/index.php?id=3&ni=138

informacia na stranke Mniska - most bol dnes t.j. 23.09.2015 spusteny do prevadzky