Alebo sa Kanky na to vykasle a nebude davat videa, ked mu zakazdym niekto vstupuje do svedomia.
Ja som to s tym “pluginom” myslel ironicky, v reale to znamenalo, ze zbytocne zacinat stale dookola tie diskusie.
Alebo sa Kanky na to vykasle a nebude davat videa, ked mu zakazdym niekto vstupuje do svedomia.
Ja som to s tym “pluginom” myslel ironicky, v reale to znamenalo, ze zbytocne zacinat stale dookola tie diskusie.
Vrelo ale odporucam cestu III/067026 - cesta 3. triedy s vynikajucim povrchom sluzi ako obchvat Sp. Bel-ej a jej casti…na trase Poprad - Krakow alebo opacne je to skratka necele 4 km a casovo nejakych 4 - 5 min a tiez sa clovek vyhne nie uplne idealnemu prejazdu mestom a okolim…
youtube.com/watch?v=ysWi2lCFgs8&hd=1
na trase sa nachadza jedna kratka obec Rakusy a este pozor na osadu a osadnikov iducich peso asi do/z KK
Kedy konecne bude tato cesta aspon trosku dostojnou??
po-kraj.sk/sk/samosprava/akt … azdna.html
dnes som isiel cez Mnisek do PL. Na mostoch sa pracuje, len ten co stavaju v Mnisku nevyzera, ze by mali stihnut dokoncit tohto roku:
gallery/image_page.php?album_id=132&image_id=22749
Poliaci uz stihli zburany most nahradit novym:
gallery/image_page.php?album_id=132&image_id=22751
prelozka I/67 .. zmena a to pozitivna, bude to dokonca v parametroch C24,5/80 teda sirkovo lepsie ako R1 cez Poriadne Predrazeny Projekt ..
len skoda klasickych neduh v podobe okruznych krizovatiech an vetvach .. ale co uz ..
takzie skoda, ze MUK kezmarok zapad sa nevyriesilo rovno aj mimourovnove krizovanie zeleznice ku stanici a do priemyselnej casti .. pricom to miesto na slavkovskej na mensie premostenie tam je ..
[album_photo]24536[/album_photo]
Radsej nech sa to vybuduje v 1/2 profile a skor ako cakat na plny profil dalsie desatrocie. Je to vobec v zasobniku projektov 2014-20?
V “zelenych” projektoch urcite nie, v nizsich prioritach neviem.
takéto cesty by sa mali stavať aj namiesto niektorých RC PE-NI-NZ, RK-TS, BB-RK. Ľudia sú zblbnutí, že potrebujú D/RC, lebo tomu nerozumejú… ešte na známke by ušetrili.
okružné križovatky s cestami budúcej III. triedy sú úplne OK.
MÚK Kežmarok západ by som vypustil alebo posunul k Toporcerovej ul. s mimoúrovňovým križovaním železnice. Preložku by mohli rozdeliť na dve etapy a s 1. po Huncovce začať aj zajtra.
tak to by bolo samozrejme najidealnejsie a zaroven zrusit urovnove prechody cez zeleznicu a napojit to az za nou na maly slavkov aj na tu cestu do strani
ale presne suhlas, ze toto je dovod, preco by sa SSC aj NDS mali spojit a kopu krat staci takato cesta prvej triedy, aj just keby bola len v polprofile .. a netreba cakat 100 rokov na Rku .. aj napriklad medzi NR a R2 teda R8 je blbost..
V plnom profile by to bola parada
Ked tak kukam na mapu smerom dalej… Tak ma zaraza, ze sa to na konci tak velmi zataca a priblizuje k Pradiarni… Namiesto toho by tam mal byt dlhsi privadzac a od KK by to malo pokracovat priamo severne, aby sa to v pokracovani mohlo vyhnut zapadne Spisskej Belej a neboli tam zbytocne obluky…
inak to je pravda, radsej polprofil a potiahnut to aspon po I/67 a aj za cenu vypustenia poslednej MUK, nieco ako ked predlzili privadzac LL
Alebo by sa mohla MUK presunut na tu tretotriedku smerujucu na Rakusy.
Alebo docasne napojenie na i/67 a keby sa to niekedy a nechat priestor na MUK podla ANDiho obrazku (Z konca cesty sa neskor stane pribadzac). Netreba MUK robit hnes.d.
to by bolo uplne idealne smerom na Polsko
info k stavbe prelozky cesty I/68 Mníšek nad Popradom - štátna hranica SR/PR
a nevies nahodou ako vyzera ten dalsi most v Piwnicznej? Ja som tam uz asi tri mesiace nebol za denneho svetla
v jeseni to vyzeralo takto: youtube.com/watch?v=6_E3eET4y9s
Info mam len od znameho, ja som tam bol naposledy koncom oktobra ked som sem pridal 2 fotky ale mam pocit, ze boli popredu oproti mostu v Mnisku. To lesenie tam uz nebolo a tiez bolo vidiet betonovu podkladnu vrstvu.
vcera som isiel okolo. sice bolo kalamitne snehovo, ale most vyzera byt dokonceny, aspon jeho vrchna cast, ktoru vidiet z auta. ziadne plostiny, lesenie, konstrukcia natreta…co je na zemi vidiet nebolo kvoli snehu