tiež som si všimol. a nie sú to nejaké bodové poruchy, ale tie nekvalitné úseky sú skoro tak dlhé ako vzdialenosť medzi nimi.
Ja už neviem či je to na smiech alebo na plač. “Ministerstvo prekvapilo stavebné konanie”, ja mám dojem že to naše ministerstvo je celé nejaké prekvapené, a to vtedy keď treba pripravovať, keď sa pripravuje, keď sa stavia, keď sa svah zosúva, a aj keď je už postavené.
Za toto by mal odstúpiť Žembera, Blanár a tiež starostovia všetkých obcí na trase… minimálne… čisté diletantstvo
Každý vraví, že česká D1 je katastrofa, tankodrom. Súhlasím, respektíve som súhlasil do posledného víkendu, kedy som si vyskúšal Turčianske Teplice - Príbovce. Dnes si myslím, že česká D1 je krásna a luxusná cesta
presunul som diskusiu sem, lebo v ministerskom vlákne by zapadla v balaste
johhan, prosím ťa, môžeš trošku rozvinúť to prepojenie R3-R2-R1 ako sa teraz uvažuje?
taktiež by ma zaujímalo viac o tom druhom odstavci.
A je to tu: uvo.gov.sk/vestnik/oznamenie/detail/342578 - Verejna sutaz na reko betonky.
Celkova odhadovana hodnota: 30,6 mil. €
trvanie: 608 dní
spolufinancovanie z OPII
otvaranie ponuk: 03.10.2016 9.00
pocas reko 4 mostov budu predmetne useky uzavrete a zriadene obchadzky
Iba 30 milionov? Kua to mohli uz davno…
Ak to chapem spravne, R3 z Hornej Stubne do ZH, takze bud cez tunel popri Raztocne, co by bolo najlepsie, alebo niekde popri Kopernici ako bol variant R3 okolo Kremnice a bude sa to stacat na Ziar…
tak vid reko betonky za sencom.. a si zoberme ze je to hlbkova reko… inak povedane za polprofil D3 svrcinovec skalite by sme mali 150+ km zrekonstruovanych jedniciek… alebo aspin 8-10 obchvatov… ale skratka jednicky az do figela boli tabu…
Už to malo byť dávno urobené a tiež preložka cesty cez Kremnické Bane. Potom by sme videli, či je Turiec zaujímavý pre tranzit
niekomu 30-60-90 mil. predraženie nevadí a pritom za také peniaze by sa dalo kde čo realizovať…
Načo deliť bakšiš cez viac projektov, keď to je v jednom pokope, aspoň je to pod kontrolou
Dnes ráno ma zarazila kaluž pred OMV (pri Bambuskách) na zrekonštruovanom obchvate. Veľmi hlboká kaluž, vedľa idúce auto ju fŕklo na moje čelné sklo a dobrú sekundu až dve som nevidel ale absolútne nič. Kurnik by som im všetky ruky dolámal za takú robotu, hlavne že to stálo milióny a výsledok prakticky rovnaký ako pred reko.
Toť slovenské fimy…
V Príbovciach sa opravuje most na II/519 pred križovatkou s I/65. Je tam semafor a zmena hlavnej cesty v križovatke. Mžu tú hlavnú cestu pokojne nechať takto aj po rekonštrukcii, lebo kvôli žalostnému stavu betónky aj tak v tej križovatke väčšina premávky ide v smere II/519 - MT.
Od pondelka navyše uzatvárajú úsek II/519 v Rudne. bude sa chodiť obchádzkami po bočných cestách.
Na začiatku MT na 1/18 v smere RK-ZA pri Slovnaftke konečne pribudla ku značke oznamujúcej obec 70-tka. Škoda len, že na krátkom úseku. Podľa mňa môže byť taká rýchlosť až po Vrútky, tam už pochopiteľne nie. Asi už vyberačov omrzelo vyberať tu pokuty…
A rovnako pribudla aj 70-tka pred zjazdom do MT-Košúty. Len ju dali 10 metrov pred odbočkou (čiže križovatkou), ktorá ju hneď aj zrušila. Naši mudrlanti zase niečo vymysleli. Po 3-dňoch sa spamätali a zakryli ju igelitom.
70tka by mala byt od Zaturcia az po vyjazd na RK… bohuzial realita je dnes taka, ze nebude ziadna 70tka a este posunu znacku koniec obce az za kruhac pri VW.
A z opačnej strany tam posunú koniec/začiatok Sučian a bude vymaľované