Modernizácia a rekonštrukcia vonkajšieho dopr. okruhu III/066022, III/066027, III/066028, III/066023 Zvolen - most 177E
Vybraté úseky ciest III. triedy Banskobystrického samosprávneho kraja a mostný objekt ev. čís. 177E. Predmetom zákazky sú úseky ciest nachádzajúce sa v intraviláne miest Zvolen a Detva, obcí Lieskovec, Zolná, Očová, Hradná, Kostolná, Dúbravy ako aj v ich extravilánoch. Mostný objekt sa nachádza v centre mesta Zvolen
Realizáciou projektového zámeru sa dosiahne komplexná rekonštrukcia a zosilnenie ciest vyrovnaním vrstvou obaľovaného kameniva, asfaltobetónu a mikrokobercom.
dlzka usekov 29,1 kilometra
Začiatočná predpokladaná celková hodnota zákazky
Hodnota: 4052060,3600 EUR
Bez DPH.
Celková konečná hodnota zákazky:
Hodnota: 2578192,5600 EUR
Bez DPH
Dátum uzatvorenia zmluvy
18. 4. 2011
Názov a adresa dodávateľa, s ktorým sa uzatvorila zmluva
OHL ŽS, a.s.
Neviete ako dopadla sutaz a ci je to uz vyhodnotene? Robi to sice SSC, ale ide o dalsi usek smerom na KE, takze dost dolezity na spojnici vychod - zapad.
Trošku staršia správa, ale nikto ju sem zatiaľ nedal:
(nikto iný nesleduje túto tému?)
“Cesta č. 50 bude zrekonštruovaná ako smerovo rozdelená v dĺžke 440 metrov a cesta č. 66 bude úplne zrekonštruovaná na 678-metrovom úseku.”
“Záujemcovia o účasť v tendri môžu požiadať o súťažné podklady do 1. júla, lehota na predkladanie a otváranie ponúk je 25. júla. Ponuky budú viazané minimálne do 31. mája 2012. Jednou z podmienok je predloženie zoznamu stavebných prác podobného zamerania a rozsahu ako zákazka a vykonaných v uplynulých piatich rokoch. Najmenej dve stavby musia mať zmluvnú cenu minimálne 15 mil. eur bez DPH.”
Lionheart, dik. Fakt to tu nejak flakame. No ale, ked dobre rozumiem, uz mal byt vyhlseny aj vysledok, nie? resp. minimalne, by sme uz mali vediet, co nasli pri otvarani tych oblok
Ohladom tvrdenia o SSC by som bol opatrnejsi, pri deleni na SSC a NDS mnoho odbornikov ostalo prave v SSC, okrem ineho SSC nie je spolitizovana na rozdiel od NDS. Co skôr kritizujem v SSC je absolutna ignoracia informacii pre verejnost v podobe aktualizacie stranky.
Informacie o cestnych stavbach takisto nie su tiez preto, ze sa im media vôbec nevenuju, hoci niektore stavby su rozsahom väcsie ako kratsie useky dialnic. Takze mozno je aj podpisana zmluva a nemusime o tom vediet vôbec nic
Tak som na Lionheartov popud trocha pogooglil, a zistil som par novych veci, co som nevedel:
v ramci tejto stavby sa bude rekonstruovat cesta I/50 az po krizovatku s Mladeznickou (odbocka na nejaku tretotriedku). smer.sk/docs/zvolen-pusty-hr … MQ55GU9YG8
(btw, nie som si isty, ci toto je ta tretia etapa, o ktorej sa v dokumentoch hovori, a ktore su tie prve dve etapy.)
V pondelok bude minister vo Zvolene poklepkávať základný kameň stavby Pustý hrad-Neresnica. Dozvieme sa teda aj zhotoviteľa. Snáď to nebude ako pri obchvate GA kde sa doteraz vlastne poriadne nezakoplo a poklepkávalo sa snáď už pred rokom.
Dovoľujeme si Vám oznámiť výber z plánovaného programu 1. podpredsedu vlády a ministra dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja SR ako aj ministerstva na 48. týždeň od 28. novembra do 30. novembra 2011
november 2011
MINISTER: 10.00 hod. Poklopanie základného kameňa stavby „I/50 Zvolen, Pustý hrad – Neresnica, III. etapa“. Miesto stretnutia: Zvolen, parkovisko pred hotelom Tenis Centrum.
Skvela sprava! Takze bude odstraneny jeden z poslednych semaforov a zdrazani na ceste KE-ZV-BA . Sice sa malo zacat uz pred rokom, ale aj tak dobre. Myslim, ze je to najdolezitejsia stavba pre cely juzny tah.
cena vo VO bola 15 mil. € novinari vytiahli nejaky udaj z 2000. kazdopadne polovicna cena oproti expertize.
dlzka smerovo rozdeleneho useku je 440 m co je tak po CSPH a dalej po most nad slatinou ostava sucasna sirka tj 2 pruhy hoci podla scitania je intenzita 20.000 skoro az po ten most.
Ja som bol v tom, ze rozsirenie na 2+2 bude az po odbocku na sidlisko a ze ziaden novy semafor tam nepribudne. Asi to nebude az taka uzasna rekonstrukcia, ako sme cakali.
Po ukončení prác na severnom obchvate BB padne táto stavba SMS a Eurovii vhod dlhoročný realizátori dopravných stavieb v ZV Strabag, Doprastav nejak zlyhali no ale majú väčšiu rybu na východe.