Snimky su zo 14.3.2014, aj obchvat BB.
No vsak to je nedavno
[video_youtube]YouTube
[video_youtube]YouTube
Vo Zvolene na “kruhaci” si davajte pozor!
Zase je raz kvalitne odvedena praca na ceste a zaplatana jama sa vyrazne prepadla.
[video_youtube]YouTube
Ulica Ludovita Stura po 5 mesacnej rekonstrukcii (dlzka az 750m !)
…plus zrusili pozdlzne statie oproti kniznici
ANDi, tie tyrkysové (pozdĺžne) čiary vo Zvolene vymedzujú cyklocestičku?
Jo, ma to byt zelene VDZ vymedzujuce cyklo-pruh (youtube.com/watch?v=yzEQ3M1xPZI). Ale uz som viackrat videl cyklistov ist bud po ciare, alebo kludne aj za nou (vlavo)… A nielen na tomto novom useku.
To su debili v tom Zvolene, v meste je spomalovac pomaly na kazdej druhej krizovatke a uz obmedzuju plynulost aj mimo mesta…
…o 300 metrov dalej je krizovatka, takze to samozrejme rusi mpr, cize dalej je len 50. Tieto znacky osadili uz pred 2 dnami, ale neosadili znacky koniec obce, takze 50 platila vyse 3 km az po Kovacovu… maps.google.com/maps?saddr=Rout … sz=15&z=14
Dnes som videl vrtat cestarov v bode B, tak ak tam konecne osadili tabule koniec obce, tak teraz 50 plati v tomto useku maps.google.com/maps?saddr=Rout … sz=16&z=15
Takze POZOR na zelenych kamaratov, kedze predtym bol cely usek mimo obce, t.j. mpr 90 s vynimkou 60 pred svetelnymi krizovatkami.
Ak sa nemýlim, tak na tom mieste, ktoré si odfotil, alebo kúsok za ním, bola doteraz značka MPR 80 km/h. Takže po svetelnú križovatku to až taký veľký rozdiel nie je. Horšie je to ďalej. A tak isto od svetelnej križovatky smerom k žel. a autobusovej stanici, značka začiatku obce bola doteraz až pred začiatkom mierneho klesania smerom ku kruháču pri autobusovej stanici
Ano, pred svetelenymi krizovatkami boli obmedzenia postupne na 80 a nasledne 60. Ale kedze to bolo mimo obce, tak hned za krizovatkou bolo znova 90. Zda sa, ze tabule koniec obce stale chybaju…
A tie bocne znacky dali dole tiez uz pred dvoma dnami, takze pri Kauflande smerom od stanice je uz dva dni vsade 50…
A vlastne rovnaky problem je aj tu maps.google.com/maps?saddr=Str% … sz=18&z=15
V bode A odstranili znacku koniec obce, cize 50 plati na celom useku az po Budcu.
Znacky koniec obce stale nikde nie su. Takze Zvolen je hotove velkomesto s tolkymi kilometrami 4 prudovych ciest…
Tak konecne po 4 dnoch pribudli aj znacky koniec obce a pribudli aj 70-ky za kazdou krizovatkou.
A asi nevedia co s peniazmi, kedze za kazdou krizovatkou pribudla 70, ale pred svetelnymi dali aj znacky 60, uplne zbytocne tabule navyse… A dalsi zbytocny par znaciek je 150 metrov za poslednou krizovatkou, kde su znova 70 a o dalsich 150 metrov su znacky koniec obce.
Uz to nemozem editovat, beriem spat. S tymi 60 som to poplietol, ale ta posledna veta so zbytocnymi 70 za poslednou krizovatkou sedi.
To je zase napad… Praveze tie semafory by sa mali zapinat iba pocas dopravnej spicky, ked je problem sa dostat na hlavnu a nie naopak.
PZ potrebuje testovat to co je inac vseobecne zname. no snad ked budu stat auta na cervenej na hlavnej trase a vedlajsia bude prazdna tak tam nakoniec nechaju blikat oranzovu…
cieľom by malo byť nastaviť čo najkratší interval zelenej z vedľajšej cesty, aby sa neblokoval hlavný ťah. ten interval by mal na vedľajšej stačiť mimo špičky a v špičke si budú bohužiaľ budú musieť počkať
[video_youtube]YouTube dnes okolo 16:30
Hocijaka cervena bude blokovat hlavny tah… Pocas dna sa mi nestalo, aby som cakal na vedlajsej viac ako minutu, vacsinou cakam pod 30 sekund, ale ked tam bude cervena, tak je iste, ze sa bude cakat dlhsie… Nie je to ziadna zlozita krizovatka a je paradne prehladna. Mimo spicky nema vyznam zapinat tie semafory.
ANDi, ako sa ma semafor? Zac. Marca mal fungovat. Ujal sa? Dik