adoas, kazdy moderator je vysvieteny u kazdej sekcii v nahlade takze nic sa netreba ucit
ano jedna sa to u prerozdelenie moderatorov, kedze forum sa kusok viac rozrastlo
adoas, kazdy moderator je vysvieteny u kazdej sekcii v nahlade takze nic sa netreba ucit
ano jedna sa to u prerozdelenie moderatorov, kedze forum sa kusok viac rozrastlo
Presne tak a ja už len doplním, že najlepšie je keď Adoas má 4 sekcie. Keby sme boli v škole, tak tu je najväčšia pravdepodobnosť trafiť.
Pridal som na forum 17 novych tem, do Dialnic, Rychlostnych ciest a Tunelov aby tu bola aktualna situacia + useky, ktore sa planuju stavat v ramci D1, D3 a R1. Vzhladom na to, ze uz sa to v 3 temach nestretlo so spravnym pochopenim, tak uz tu ja ziadne taketo temy pridavat nebudem a mozu sa tieto temy aj zmazat, ja na to pravomoc nemam.
Aj keď s nejakou chybou, ale predsa len si viac oživil časť fóra, ktorá sa venuje diaľniciam. A ako si tam niekde poznamenal, mohol tak spraviť ktokoľvek - a teda aj ty.
Adoas, já jsem to nemyslel proti Tobě, ale jako upozornění pro ty, kteří neznají skutečnost. Ty témy mohl založit kdokoliv, ale ty jsi byl první koho to napadlo.
Adoas, já jsem to nemyslel proti Tobě, ale jako upozornění pro ty, kteří neznají skutečnost. Ty témy mohl založit kdokoliv, ale ty jsi byl první koho to napadlo.
OK. Ja som si presiel stranku slovenskej dialnicnej spolocnosti a na tomto forume uz dlho nepribudali nove temy, nove dialnicne useky a vsetky ktore tu su - tak tie su 2-3x prediskutovane a moze sa zacat o dalsich, pretoze uz sa bude investovat stale vacsia suma na vystavbu dialnicnej siete (r. 2006 bude zrejme podobny r. 2005), pomoze tomu PPP ale samozrejme ze je tu aj moznost (ak bude lavicova vlada) ze sa budu dialnice financovat viac cez uvery. Viem, ze 17 tem nie je malo, ale je to podstata - nie su v tom kratke tunely, ani niektore useky R2, R3 atd. D1 Mierova - Senecka, to ma prekvapilo, ja si neoverujem kazdu info hned - nemam na to ani cas a ani (doteraz) dovod a nemal som moznost po tomto useku cestovat.
bola sprovoznena “mobilna” verzia fora, pre tych, ktory si chcu pozriet forum aj napriklad z PDA, mobilneho telefonu alebo chytreho telefonu, popripade maju pomalsie pripojenie
je tam podpora WML, xHTML a cisteho HTML ale su tam este problemiky s diakritikou a par dalsich drobnosti. to mozno niekedy neskor poriesim
ale niekomu moze stacit aj sucasny stav
z dovodu nedavnej velkej neplechy a padu fora nastala zasadna zmena pri registracia. od teraz az do odvolania je zavedena moderovana registracia.
v praxi to znamena, ze kazdy uzivatel musi mimo prepisania alfanumerickeho retazca pri registracii a potvrdenie emailovej adresy byt aj schvaleny administratorom.
bola sprovoznena “mobilna” verzia fora, pre tych, ktory si chcu pozriet forum aj napriklad z PDA, mobilneho telefonu alebo chytreho telefonu, popripade maju pomalsie pripojenie
je tam podpora WML, xHTML a cisteho HTML
ale su tam este problemiky s diakritikou a par dalsich drobnosti. to mozno niekedy neskor poriesim
ale niekomu moze stacit aj sucasny stav
Takže fórum je dostupné aj z mobilného telefónu
Aký je postup
natukat do prehliadaca spomenutu adresu aj ked je to skor experimentalny projekt
Už se dá upravovat a mazat příspěvek. Co se stalo a hlavně proč je tady o tom takové ticho? Už se mi zdálo, že se nic nepohne a najednou tohle. Ale tuto změnu vítám…
Už se dá upravovat a mazat příspěvek. Co se stalo a hlavně proč je tady o tom takové ticho? Už se mi zdálo, že se nic nepohne a najednou tohle. Ale tuto změnu vítám…
Ale zatím sem zjistil, že to jde jenom u Cestné siete v ČR.
hm, chybne nastavenie v admin panele, kedze to bolo novo vytvorena sekcia s defaultnymi pravami
V posledných pár týždňoch som si všimol, pár anonymných príspevkov (od neprihlásených používateľov). Už je to povolené, alebo je to len tiež niekde preklep v nastaveniach?
2 cavo: to bol skor taky preklep v configu. to je tak ked clovek chce robit viacero veci naraz
inak teraz nastalo zopar kozmetickych zmien, hlavne co sa tyka galerie. B; zapracoval zopar velmi zaujimavych veci. aj ked niektore uz bezali dlhsie ako napriklad ked si tukne niekto fotoalbum, tak uz su nahlady aj pri poslednych obrazkoch pri sekciach, taktiez oknto s poslednymi obrazkami na spodku stranky sa da expandovat kliknutim na “++” vedla “Naposledy pridane obrazky”, cim clovek nemusi stracat cas behanim po jednotlivych katogeriach.
potom som este popridaval aj useky dialnic v prevadzke, trosku pousporiadaval ten interny neporiadok a par dalsich skrytych veci
taktiez okno s poslednymi obrazkami na spodku stranky sa da expandovat kliknutim na “++” vedla “Naposledy pridane obrazky”, cim clovek nemusi stracat cas behanim po jednotlivych katogeriach.
To ++ funguje aj viacnasobne, t.j. stranka zobrazi vzdy 2x tolko poslednych obrazkov ako je aktualne zobrazene.
Max som demokraticky stanovil na 100.
Pre zdatnesich
rpic= recent pictures rows ( row=4 pic)
B; - zda sa mi to alebo to ++ nefunguje zvlast pre jednotlive sekcie vo FTG ale len celkovo? Inak neviem nakolko to davate dohromady aj pre FFox ale tie nahlady sa tam trocha prasia…
Inak vyborny, napad, velmi tie zmeny vitam !
Zda sa ti to, ale zda sa ti to spravne.
Funguje to v najvyssej urovni FG.
Mozem skusit to dorobit aj do kategorii, musite sa ale s nacasovanim nechat prekvapit - nemozem to teraz slubit pronto.
FFox - skus refreshnut a daj mi vediet ci sa to este u teba “prasi”
Už je to perfect Díky B;!
Zdravim, mam takovy problem s Feedreadrem - kdyz kliknu v okne zobrazeni prispevku na nejaky link, tak se mi vyskoci Pruzkumnik/Explorer ve slozce Document and Settings…
Co delam spatne…
P.S. - omluvam se za trosku OT, ale RSS nikde jinde nez zde nepouzivam a na strankach Feedreadru jsem nic nenasel..