Novinky vo fóre

heh, pekne :wink: hold na anglicku verziu si budu musiet pockat :wink:

Tak, je to dobré, akurát, že ja vôbec neviem aké sú tam tie reakcie, ale podľa tých smajlíkov asi nič moc. Ale s Francúzmi nás spája M.R.štefánik. :wink:

aquila,

mohol by si zverejniť nejaký rebríček jednotlivých hodnotení? :sunglasses:

Caesar,

na čo stále nejaké ranky? Každý je tu nejako ohodnotený podľa počtu príspevkov a menia sa len tí, ktorí sú “in memoriam”. Fórum sa vyvíja a tak sa mení aj táto časť.

Ty si expertom a nič vyššie v reálnom živote (všetko okrem in memoriam) už nie je. Ak ano, musíš viac prispievať. :laughing:

Alebo sa ti snáď nepozdáva rank Diaľničiara alebo AV, Scottyho či Nearchosa?

Antim,

mne ide len o “poriadok”. Aby tu bol systém. Ja chápem, že niektorí tu majú extra rank kvôli tomu, že už tu nie sú a mali pozitívny vplyv na rozvoj fóra.

Len sa mi zdá, že sa to dosť často mení. To je všetko, a preto ma zaujíma, aký je súčasný systém. Ja nemusím mať posledné hodnotenie. Ak tu bude mať niekto 501 príspevkov a ja tu budem mať 1 500 príspevkov, môžeme byť expertmi obaja. :sunglasses:

Ok, ale ak tu bude mať niekto 500 príspevkov a ty tu budeš mať 1 500 príspevkov, tak to tiež nebude práve najlepšie hodnotenie. Ale Caesar, ty si tu tiež taký “extra prípad”, ty by si mohol byť už teraz nejako inak odlíšený od ostatných. Napríklad rankom 1. expert fóra, aby to až tak nevynikalo od ostatných, ale zároveň budeš mať zodpovedajúce hodnotenie.

Diaľničiar je legendou a AV je tu eminenciou. Zaslúžene podľa mňa.

Scotty a Nearchos sú tu expertmi. Tu by som povedal ako ty: Radšej bez ranku ako byť mŕtvy. :wink:

Skor pisu o tom, ze nevedia po slovensky :wink:

toto je posledne platny rebricek :wink:

nováčik 0 - 9
návštevník 10 - 49
diskutujúci 50 - 99
pokročilý diskutujúci 100 - 249
veterán fóra 250 - 499
expert fóra 500 - oo

a kedze dialniciar je legenda fora tak zrejem od 1500 prispevkov bude novy rank :wink: a expert fora bude od 750 prispevkov :wink: a namiesto experta bude tiez nieco :slight_smile:

aquila,

veď netaj to a zverejni to celé. :wink:

Ja by som bol za to, aby si tu dal 10 ohodnotení (+3 nejaké špeciálne ako tá legenda či eminencia), je to bežné aj na iných fórach. Keď nič iné, tak to aspoň pobaví. Inak akože nikto tu podľa mňa nebude písať 1 000 alebo 2 000 príspevkov len kvôli ranku, to je nezmysel. Okrem toho, ak by to niekto robil len kvôli tomu, tak nemá prehľad o danej problematike a nikto by ho nečítal a žiaden odborník tu zase nebude “sedieť” 1 mesiac, aby bol čo najrýchlejšie 1. v počte príspevkov. :wink:

Inak Caesar by kľudne mohol mať aj rank 1. expert fóra, pretože to tak je aj v reáli a 1. bude, pretože Diaľničiar už je legendou. :wink:

A čo sa týka toho fóra vo Francúzsku, tak to je robota Dy, aj to tam uviedol, len teraz neviem, či je to “náš” Dy. :unamused:

krateros, zatial je to co som napisal… ostatne je v plane, ale mozno sa ranky mierne pomenia :wink:
a caesar uz ma rank expert fora :wink: mal si na mysli asi guru fora :wink:

Jaj, fakt, on už je expert fóra, mne sa to tu už mýli. Tak potom aj guru, aj to už je dosť, veď tým tu bol Diaľničiar, či nie? Nechajme to. :unamused:

tak musim sa velmi pekne podakovat B; ze si nasiel cas a upravil galeriu, lebo teraz je to presne tak ako si to kopu z nas predstavovalo (len ja som nejako nemal cas :wink: a je pekne vidno aj kedy boli naposledy pridane obrazky a aj dole na konci stranky je aj pekne vidno poslednych par pridanych obrazkov, takze clovek hned vie ci je nieco nove :slight_smile:

diky :wink:

dialnice.info/album.php

tak B; sa nam cini :laughing: opravil aj bug vo vyhladavani, ktore by teraz malo fungovat poriadne. dalej bol promoted na moderatora :wink:

zrovna preberame problematiku subfor aj v hlavnom fore, kedze je to velmi komplexny a komplikovany zasah do fora, tak sa rozhodujeme ci to prevediem, a ak ano akym stylom, takze mozno konecne budu aj tolko ziadane subkategoriie v monitoringu tlace :wink:

ale nic nie je este iste, kedze je to velmi komplexna zalezitost ..

Ahojte,
kedze som stal moderatorom, ale srdcom som viac IT ako mediator sporov, budem sa snazit pouzit tuto moznost hlavne na technicku a formalnu stranku prispevkov skor ako na obsahovu.

Preto prosim vsetkych, ktori si vsimli/vsimnu, ze sa ich prispevok mierne zmenil nech nepanikaria, pravdepodobne som to o/upravil ja.

Ako priklad uvediem zle pouzite formatovacie tagy.

V pripade, ze by sa predsa len prispevok obsahovo zmenil, uvediem to do poznamky, a budem informovat prispievajuceho cez SS.

Zaroven sa mozte na mna obracat so zelaniami co by sa zislo pridat a samozrejme hlasit chyby, ked sa nejake objavia.

Zelam nadalej uspesnu diskusiu

B;

Ja sa pripájam k B, keďže ja som právnik, tak tiež nebudem zasahovať do obsahu príspevkov, vôbec ja som nečakal, že sa stanem moderátorom, takže ja len upravujem maximálne nadpis, ak je v ňom gramatická chyba.

Prajem fóru aspoň takú úroveň akú má doteraz. :wink:

nechcel som to dat do povedomia, ale bol som dva tyzdne na dovolenke. kde som si dal pokoj od veskerej techniky :wink:

myslel som ze forum pojde v pohode, ale zrovna na potvoru, ked som tu nebol tak to padlo. hold smola. teraz som este trosku mimo z jet-lagu a celkovo prechod z teplot medzi 30 a 40 do tych dneskajsich 13 bol docela sok. kazdopadne, poucenie do buducna, treba vzdy niekoho delegovat :wink:

kazdopadne ste sa snazili, 500 prispevkov a vyse 40 fotiek za 2 tyzdne vobec nie je zle :wink:

tymto sa aj ospravedlnujem za vypadky, kedze vsetko maslo ma na hlave ja :wink:

idem sa tu rozpozerat, odpovedat na tu hafo SS a nieco poriesit :wink:

Chcel by som sem napisat niekolko faktov k tomu, ze som sa stal moderatorom:

1. Stal som sa moderatorom z vlastnej vole. Admin ma tu na moderatora povysil.

2. Som moderatorom po Antimovi, budem pokracovat v tom, ze sem budem davat myslienky od Dialniciara. Postupne.

3. Nebudem mazat prispevky od nikoho, nie je to moj ciel. A ak aj nahodou ano, okamzite dotycneho informujem cez “SS” a nasledne mu prekopirujem aj zmazany text.

4. Nebudem opravovat ziadne nazvy ani gramaticke chyby, pretoze sam neviem dost dobre vas jazyk - slovencinu.

5. Nemam tu ani ziadne ine pravomoci.

Som stale ten isty Adoas ako aj predtym nez som sa stal moderatorom. :wink:

Adoas,

myslim si, ze pre toto forum bude zaujimava pritomnost niekoho, kto je trosku mimo Slovenska a nie je “nasiaknuty” slovenskym prostredim od malicka :wink:

a tvoja slovencina je vcelku bezproblemova, ten napis o nej, ktory je v kazdom tvojom prispevku, mozes kludne vymazat :wink:

Adoasova slovencina je vyborna. Na fore je vsak niekolko prispievatelov, ktori sice ziju na Slovensku, ale po ktorych je treba opravovat hrubky, pretoze v ich prispevkoch biju do oci :confused:

Gratulujem, že rady moderátorov sa rozšírili. Snáď už bude na fóre všetko len to dobré.

Adoas: Ja keby som vedel po grécky tak ako ty vieš po slovensky, tak som veľmi spokojný človek. :sunglasses: