Nové fórum - nefunkčnosť, problémy, námety

Hotovo. Neručím, že to funguje v každom prehliadači, ale skúšal som najnovšie verzie Firefoxu, Opery a Internet Explorera a zdá sa, že to funguje ako má :wink:

:slight_smile: Tomuto hovorim pracovitost :slight_smile:
Nechcem zbytocne niekomu pridavat robotu, ale kedze uz sa riesia taketo detaily, tak mna vo fotogalerii velmi zlosti, ze fotka na vysku aj na sirku v poslednej dobe takmer stale presahuje rozmery obrazovky, aj vertikalne, aj horizontalne. Mam 17" monitor, 1280X1024, najnovsi Firefox.
Chcelo by to, aby po pridani obrazku prehliadac sam upravil velkost fotky tak, aby aj popis (vratane btuttonov next a back) bolo vidno bez skrolovania.

Super funguje to :slight_smile:

No môžem nastaviť, aby bol obrázok na stránke menší (napr. max šírka 1024 bodov) a po kliknutí naň sa zobrazí v plnej veľkosti (to funguje už teraz). Len sa mi to zdá už priveľa klikania, kým sa človek dostane k plnohodnotnému obrázku.

podla mojich skusenosti je len male percento obrazkov, ktore si pozeras dlhsie a potrebujes plne rozlisenie. napriklad ortofoto, alebo mapy, atd. urcite nie napriklad posledne fotky i15, ktory pridal fotky uz hotovych usekov.

tato galeria sa hodi skor na mensie serie fotiek, obsiahlejsie fotoreportaze bude asi lepsie davat na nejaky externy server

Pripomínam len jeden užitočný ale zabudnutý návrh spred niekoľkých týždňov. Dík :wink:

Uisťujem ťa, že zabudnutý nie je.

Prisiel mi na um aj tento navrh: preco pri kazdom useku D alebo R sa neda link (napriklad pri strankach hore a dole) priamo na mapove podklady toho daneho useku? Velakrat s aludia pytaju ci je nejaka mapa a niektorxch to velmi irituje na fore, a niektorym sa nechce zase to vyhladavat.

Momentálne ma nenapadá spôsob, ako by sa to dalo jednoducho spraviť. Jedine odkaz priamo do prvého príspevku, čo ale nie je to pravé orechové.

link nejakej D/R priamo na mapu je sice super, ale zároveň zrejme sci-fi; stačilo by, aby téma “Mapy” bola aspoň trochu štrukturovaná. Chcel som násť nejaký konkrétny úsek a musel som preklikať spústu strán než som našiel to čo som chcel

prave mi prisiel mail, ze sa tu objavil novy prispevok. pridem sem kliknutim na prislusny link v maily, a nic :slight_smile:

niektore prispevky som reorganizoval nedavno :wink: ale mozno len blbna mail server, tazko povedat

Vsetky prispevky, ktore sa presunu, ci uz do trashu alebo kdekolvek, sa objavia medzi neprecitanymi prispevkami. Netusim, ci sa to v phpBB3 da nastavit.

Lebo som ho stihol rychlo zmazat :wink:

:smiley: :smiley:

V hornej casti fotogalerie mas vyhladavanie a ked tam zadas napr D1 tak sa to dost preriedi.

prispevky sa stale zobrazuju v letnom case, mam si v nastaveniach zmenit casove pasmo, alebo sa to upravi nejako centralne? dik :slight_smile:

V nastaveniach profilu je polozka Letny cas. Ked si ju zmenis, nic tym nepokazis :wink: Na nejake centralne riesenie sa pozriem neskor…

tu moznost som si nevsimol, dik :slight_smile: