Nové fórum - nefunkčnosť, problémy, námety

Fórum prešlo najvýraznejšou zmenou od svojho spustenia v roku 2005, keď v priebehu posledného týždňa došlo ku:

• konverzii fóra zo systému phpBB2 na phpBB3
  • konverzii galérie z Smartors Album Mod na phpBB Gallery mod

Pri týchto konverziách mohlo dôjsť k znefunkčneniu niektorých súčastí, prípadne nekorektnému preneseniu niektorých nastavení. Takisto nemusia správne fungovať všetky odkazy do bývalej galérie. V prípade, že pri používaní fóra natrafíte na nejaký problém či nefunkčnosť, informujte nás, prosím, v tejto téme. Ďakujeme.

tak tu je ta spravna tema. zatial mam problem s nahranim svojej fotky. v nastaveniach pise: “postavicky nie su povolene”

Skús teraz, neboli správne nastavené prístupové práva k priečinku v úložisku.

uz to ide, diki

Zdravim,

maly slovencinovy nedostatok

Ovladaci panel pouzivatela → zalozka “Galeria” → menu “Sprava osobnych albumov” … zobrazuje sa mi ako “Správa osobn=ych albumov”

a nejaký starý grafický template táto nová verzia nemá? to vieš, zvyk je železná košeľa a celkovo táto grafika s ami vôbec nezdá prehľadnejšia a ergonomickejšia

Ja ma pocit ze prehladnejsia je. Beruc do uvahy to, ze poskytuje ovela viac informacii, je stale prehladna. Navyse po case si este viac zvyknes.

Ohledně videa navrhuji, aby se tam dalo přidat i video z TA3.

Opravené. Galéria je celkovo slabo preložená, niekedy budem musieť urobiť korektúru.

Toto je predvolená téma phpbb3. Používame ju najmä kvôli aktualizáciám na nové verzie phpbb3. S inou témou by bola zbytočná práca naviac. Osobne si myslím, že je dostatočne prehľadná a je to len o zvyku.

TA3 neumožňuje vkladať svoje videá na iné stránky.

Autorská práva - na to jsem zapomněl! Tak se budem muset spokojit jen s odkazem, ale to vůbec nevadí :laughing:

Tak konečne nám fórum zase funguje. Čo sa týka nového fóra - jeho vzhľadu, zoznamu tém ap. :arrow_right: Ani som si nemyslel, že si naň zvyknem tak rýchlo, bol som tu cca 1 hodinku a hneď sa mi táto veľká premena zapáčila. Či to zaradenie jednotlivých tém do akýchsi celkov, ktoré sú teraz podľa mňa ešte prehľadnejšie alebo fotogaléria a jej vzhľad a funcionalita, proste naozaj dobre odvedená práca pri “prestavbe” tohto skvelého fóra, sergej (príp. všetci ostatní, čo ste sa na tomto podieľali), stálo to za to vydržať tých pár dní bez fóra a skutočne to bude radosť chodiť sem po informácie. :sunglasses:

Tak predsa…pribudla aj tá možnosť upraviť svoj príspevok, hneď to aj skúšam. Gratulujem páni a vďaka za všetky tie užitočné zmeny!

Skvela praca chlapci!!! Tiez som si zvykol bez vacsich problemov uz po kratkej chvilke na novy design fora. :wink:
Je to fakt pekne a hlavne je, ze forum opat fici a mhohi mame kde relaxovat. :sunglasses:

Informacie o odosielatelovi by sa nedali dat naspat dolava? Bolo by to prehladnejsie a lepsie by sa dali odsledovat rozsiahlejsie diskusie. Ja osobne som si zvykol, ze ked pri zaciatku prispevku vidim orla tak viem ze pise aquila, ked su tam kurcata, tak pise sergej atd… :sunglasses: Pri sucasnom usporiadani musim najprv zaostrit zrak, ze kto to vlastne pise

Já bych si to přál taky, ale myslím si, že to až zas tak není nutné.

no ja som si nezvykol vobec skor by som bol radsej keby bola moznost pristupu aj na stare forum. ako hovori kaviarista zvyk je zvyk

To určitě ne :mrgreen:

Nastavením nie, len zásahom do kódu. A keďže s aquilom razíme teóriu minimálnych zásahov do kódu, aj toto bude musieť ostať takto. Prečo je to tak tu nejdem vypisovať, bolo by to silne OT. Chápem, že nie každý bude spokojný (minimálne nie od začiatku), ale bude potrebné sa niektorým zmenám prispôsobiť a zvyknúť si. Upgrade fóra bol už naozaj nutný a určite prináša oveľa viac výhod ako nevýhod. Aj pre používateľov, aj pre správcov. Verím, že to každý pochopí a nebude sa hnevať :wink:

Námety samozrejme kľudne posielajte ďalej, len nie všetko budeme schopní/ochotní splniť. Napr. ELZ a vysvetlivky ikon bol dobrý podnet na pridanie legendy pod každé fórum.

kraken, preco? takych stanok je vela kde si mozes vybrat stary alebo novy vzhlad. a este jedna vec pri oznacovani tem s novymi prispevkami by som zvolil inu farbu ta stara oranzova bola do oci bijuca. tato tmavo cervena je ovela menej viditelnejsia

Zdravím.

V starej verzii bola hore na hlavnej stránke informácia, koľko pribudlo nových príspevkov od posledného prihlásenia. Je možné túto informáciu znova sprístupniť. Bola to dobrá informácia, koľko mi asi bude času trvať sa prelúskať, cez nové príspevky.

Inak celkom fajn. Hádam si zvyknem na nový dizajn, prípadne sa asi budem musieť pozrieť do CSS-ka a trošku si to poupravovať, ale zatiaľ tomu dám čas, :slight_smile:

toto sa fakt menit nebude, by to bol dost velky zasah do kodu.. a okrem toho, treba sa sustredit na obsah a nie od koho je :laughing:

2 duli: ano su take stranky, ale tunak neni uplne az tak pointa mat vycackane forum .. nam predsa ide o obsah, nie ? :wink:

cavo: mno s tym by sa dalo nieco urobit :wink:

p.s. a sorry, ze som kazdemu neodpovedal na mail, ked forum neslo..