Nové fórum - nefunkčnosť, problémy, námety

to si mal asi nejako special nastavene .. lebo standardne sa ani na starom fore neotvarali v novom okne

Otvárilo sa v novom okne, ak bola linka v správe, vložená cez značku url. Aj keď to bola linka do fóra, aj mimo fórum.

Ostatné linky mimo správ neotvárali nové okno.

Čiže ak niekto vložil odkaz na článok v monitoringu tlače, tak ten sa otvoril v novom okne (ja som mal nastvené aby miesto okna otvoril novú záložku na úrovni prehliadača).

Môžem potvrdiť, mne sa to správalo presne takto.

Ale aby som to zdôraznil, takto mi to vyhovuje viac. Som radšej, keď si sám rozhodnem, či sa mi to otvorí v novom okne (záložke), ako keď to za mňa robí stránka.

aha, uz viem, jasne.. ja som myslel na posledne prispevky co mas sipocku..

Ja chcem predovsetkym podakovat za pravicovo-orientovane nicky, je to neuveritelne genialny napad, ale z nejakeho neznameho dovodu sa temer nikde nepouziva.
Pri nizsich rozliseniach proste clovek musi prinajhorsom odskrolovat, ale bolo by to zbytocne, lebo aj tak tam vidi vlavo samotny nick - len v textovej forme.

Momentalne sa cele forum cita ovela lahsie, samy text, ziaden obrazovy balast - ten je na 16:10 monitore kdesi daleko vpravo, kam bezne clovek ani pohladom nezabludi (a tak to aj ma byt).

Kolko prace to dalo tweaknut v phpBB ? Alebo je na to iba nejaky switch ?

joe1024: toto je komplet nove fórum, pôvodná je len databáza (konvertovaná). Téma je defaultná, aj s tými ‘pravicovo-orientovanými’ nickmi :smiley: Doba prechodu sa zhruba zhoduje s dobou nedávnej odstávky. Počas konverzie sa vyskytli nejaké problémy, ale ako vidíš, aj v novom už fungujeme celkom dobre :slight_smile:

P.S.: pre tých, ktorí sem písali nejaké požiadavky a zatiaľ som neodpovedal: nezabudol som, len momentálne nevychádza čas…

Tak ja som teda nepostrehol ziaden problem s funkcnostou.

Ta volba celkom dole “Odstranit vsetky cookies fora” bola odskusana a funguje ? Teraz to neviem zistit, lebo nemam problem s prihlasovanim, ale v predoslej verzii som musel vzdy sa rucne prihlasovat, lebo mi cookies vzdy do tyzdna zblbli (a cloveka nebavi kazdy tyzden hladat a mazat dane cookie).

Predpokladam spravne, ze tato volba je tu na to, ak ma zase forum nespozna a samo zmaze to cookie ?

Dobrý návrh, na notebookoch bolo potrebné scrolovať hore, takže navigačné obrázky sú teraz pod fotografiou a popis medzi nimi. viď napr. gallery/image_page.php?album_id=125&image_id=7438 Hope you like it :slight_smile:

ano teraz je to vyborne

Viď sekciu FAQ (Často kladené otázky): faq.php#f0r9 :wink:

Vďaka Sergej, teraz to nemá chybu :slight_smile:

Takisto veľmi ceňujem tú úpravu náhľadov vo fotogalérii spolu s popisom, teraz je to paráda pozerať foto. Sergej, znova je to ďalší skvelý krok k zdokonaleniu tohto fóra, ktoré je podľa mňa už teraz na oveľa vyššej úrovni ako to “staré” predchádzajúce (samozrejme čo sa týka vzhľadu a funkcií).

Jinak já bych uvítal, kdyby se poslední příspěvek dal přímo citovat.

naco citovat posledny prispevok ? takto je to dobre :wink:

potom by nemohla existovat moznost jeho editacie

vsetko sa da, ked sa chce :wink:

Přál bych si, aby se sem daly připojit i přílohy GIF.

Prosím ťa, skús si to nejako zdôvodniť. Lebo žiadne materiály nie sú štandardne publikované v tomto formáte, foťáky neukladajú fotografie v tomto formáte, z tisícov grafických súborov na tomto fóre je v gife len 0,25%. Navyše doteraz si sem nevložil ani jeden obrázok. Ak je to preto, že máš niečo v gife, nie je problém to prekonvertovať - dokáže to aj ten najjednoduchší grafický program zabudovaný v operačnom systéme.

Sorry, ale začínam mať pocit, že témy v tejto sekcii začínaš využívať na zbieranie príspevkov…

Já jsem nechtěl nic uploadovat, já jsem chtěl to jenom připojit jako přílohu a nevím, jak to dát do např. PNG.

Ne, to ne, mě nejde o to, kolik mám příspěvků, to nesleduji!

když tak to prosím smažte…