Vlákno na príspevky, ktoré sa nedajú nikde inde zaradiť, či maximálny offtopic.
minister vo východnej
https://www.facebook.com/reel/28539626602393075
sa bol pozriet na svojho ozrateho otca? Za ten koncert mali vratit ludom vstupne aj s odskodnym
https://www.facebook.com/janko.hlavaj.5/videos/923516497491022/
asi hej, koncert mal začať o 17:00, a začal o 19:30. Trochu sa snažili z radia melody, ale po cca hodine radšej zdupkali, lebo ich vypískali, a o chaose so sedením, a rozdelním na sektory radšej ani nepíšem, Napr. niektorí s VIP vstupenkou museli stáť, keď chceli zažiť koncert.
admin tu vo veľkom úraduje a maže príspevky. Toť “čestný” kandidát na primátora Bratislavy.
Maze alebo len presuva pod ine temy? To robi casto, ked sa diskusia o jednej veci zvrhne na inu temu, ktora ma uz vlastne vlakno.
maže.
Zmazal som akurat prispevky, ktore sa tykali mna a mojej identity, ziadne ine prispevky som nikdy nezmazal.
Myslim, ze s kazdym som sa snazil argumentovat vecne a nie vzhladom na moje aktivity, dokonca aj toto vlakno o Bratislave je doslova mrtve, aj ked sa jedna o moj najvacsi zaujem, tiez som sa za tie mesiace nesnazil pretlacat moj program, alebo seba ako kandidata alebo neviem atd.
Teraz ale vidim, ze spomenut moju identitu medzirecou asi bola chyba. Bohuzial po osobnych utokoch Vladosa som sa rozhodol vsetky spomenutia zmazat.
No spomenut svoju identitu na anonymnom fore je vzdy blbe
Lahsie sa diskutuje, ked sa jedna o nazory a ideje, a nie o identity. A vobec mi nechyba vediet, kto je taky DrX v reale ![]()
A môžete napísať aj čo bol teda dôvod zlého predstavenia (a prosím necitujte tu nový čas a plus 7dní). Alebo čo má so zvoraním predstavením dočinenia minister dopravy. Alebo čo majú tieto 3 vaše pousty (Pacho / garip) spoločné s SK infraštruktúrov?
Alebo aspoň čo ste včera spravili Vy pre … Slovenský Hip-Hop?!
To by malo asi rovnakú hodnotu informácie ako toto …
neviem, Bratislavu osobne mám rád v noci a v spätných zrkadlách, ale táto téma kandidátov ma celkom zaujímala, nečakal som že jednou otázkou toto strhnem
ale mimo témy, yoggy, za mňa klobúk dole za manažovanie a upratovanie príspevkov, niekedy pri upozorneniach že príspevky boli presunuté si myslím, že nič nerobíš len čítaš a riešiš fórum
Vďaka za Tvoju robotu!
Tak, ale nemá ten správny progresívny názor, takže to môže byť problém pre niektorých členov tohto fóra…
keby mal správny progresívny názor, tak bude to problém zas pre iných členov tohto fóra, takže mu to môže byť jedno ![]()
Rodina je predsa základ štátu a pochádzať z ožranskej rodiny ten základ spevní? Nestačí že nám v podstate ožrani vládnu?
Aspoň vieme, že medzi kandidátmi je jeden, pre ktorého nie je téma dopravy cudzia a dlhodobo sa jej venuje ![]()
no, prispevky majú spoločné s MD, čiže sú k téme. Ja som písal, že organizačne to nebolo zvládnuté (koncert začal o 2,5hod neskôr ako mal, a bol chaos v lístkoch a sedení). KOncert bol špicový a elán bol, je a bude pre mňa TOP.
To je však málo, aj to v tej doprave sa venuje primárne z pohľadu Slovenska a nie Bratislavy.
Víťaz je už teraz jasný. (zástupca oligarchov)
Myslím, že si spravil správne, za mňa je to úplne v poriadku v rámci držania úrovne fóra a akýkoľvek osobný útok, pokiaľ sa niekto už rozhodne zverejniť svoju identitu, ale aj pokiaľ zostane anonymný, by nemal byť tolerovaný a patrí do koša.
Za mňa si vždy a všade komunikoval vecne, pokiaľ by si sám nepovedal, ani by som nevedel, že to vlastne nie je pre teba len také obyčajné hobby ako pre väčšinu z nás.
Napriek tomu, že máme na niektoré témy iný pohľad ti fandím a z môjho pohľadu je super, že tvoja nepokojnosť nekončí za klávesnicou, ale je tam aj určitá miera akcie a činu.
V zmazaných príspevkoch som videl ešte niečo o práci, čo ma extrémne zarazilo… Akože wtf? to naozaj tu ideme posudzovať kvality človeka podľa toho či je zamestnaný, alebo sa venuje niečomu inému? Zvlášť keď kvalita pracovného trhu na Slovensku je taká, že vo veľkej väčšine vyžadovaná odbornosť aj ponúknutá odmena je taká, že môže konkurovať žobrákovi na stanici ![]()
no praveze je. keby to nebolo, tak by to vyzeralo predsa len trochu inak. ![]()
Mojím cieľom ťa tu nebolo doxxnúť, ale keď si si písal, že kandiduješ na primátora tak som to bral tak, že ti nerobí problém skrývať svoju identitu a ostávať v anonymite. Každopádne si nemyslím, že by si sa za niečo mal hanbiť, práve naopak.