ak sa ti nepaci prispevok, tak ho presun do OT
alebo tu môžeme postnúť videjko z FB, kde sa na nejakom punkovom koncerte s vlajkou Antifa bozkáva s nejakou brunetou, akože milenkou… ![]()
vôbec nevidím dôvod to dávať do OT.
To je jeho zena…
Vobec si ma nedoxxol, spravil som to sam.
Bohuzial po tom, co tu pisal Vlados, tak som si vlastne uvedomil akym smerom moze ist diskusia, tak som to radsej cele zmazal. Nic ine by som za tym nehladal…
Dobre si urobil. Mazat treba tych co ohovaraju bez dokazov a roky si vymyslaju bez udavania zdrojov pritom sa vydavaju za najspravodlivejsich…
to bol sarkazmus (preto som písal “akože”), inak by som to tu celé aj hodil. ako sa vraví, kto chce psa biť…
Ja osobne netuším, či je ženatý, je to jeho súkromný život a ten by sa do éteru nemal ťahať, keď to nie je v kombinácii s výkonom jeho práce.
Pokial si spravne pamatam, tak to video rozsiroval hlavne Lukas Reich, ktory je dost blizky Winklerovi. Cize odtial vietor fuka.
Ked uz sme pri tom, tak som velmi zvedavy na tu nahravku od Subovej, ze winkler prijal nejake peniaze od Zora Kollara. ![]()
Tu celkom objektívny článok k danej udalosti:
… a iba odcitujem poslednú vetu:
“Bez stanoviska kapely však zostávajú tvrdenia o Rážovom stave iba nepotvrdenými výpoveďami jednotlivých návštevníkov.”
A stále neviem, prečo sa diskusia o ministrovi a jeho “kvalitách” … rozvírila práve na tomto fóre a práve pri tejto téme.
Bol som na koncerte, ale pochybujem, že by bol pod vplyvom.
Neriešte nejakého alfasamca, ktorý s hrdosťou podporoval Mečiara. Nikto normálny by na jeho koncert nemal ísť ani zadarmo.
Môžeme sa vrátiť k “téme” kandidátov na primátora Pozretia: 7,3 tis. · Reakcie: 103 | Nahrávka: Martin Winkler priznal, že zobral od Zoroslava Kollára peniaze na kampaň 🎥 Martina Koník ✒️ @anna_zabojnikova Prečítajte si viac k téme. Kliknite na LINK v profile @dennikn | Denník N
Akože nazory ma že úplne mimo , ale tak v hudbe niečo dokázali , to im nemôžeš zobrať , ne?
A fakt že treba veľmi poďakovať yoggimu , že dokázal reikarnovat toto fórum, myslím že veľa ľudom by to chýbalo
Simulator vniku fantomovych kolon, mozete si hrat:
par dni som nepozrel do tejto temy…a zda sa ze som o nieco prisiel…
Ano.. ![]()
a bol moj tip spravny?? ![]()
ano ano.
Díky. Ani som nevedel že kandiduje za primátora. Dnes si také srandy môže dovoliť kde kto.
Správne uvádzaš dokázali… je to ťažká minulosť. Otvorením hraníc pochopili že sú nič, tak preto také názory.
Odkiaľ plynie toľký hate? Ja netvrdím, že sa v kontexte politiky prejavoval skvostne, ale toto sa mi už zdá moc.
Tak aj v živote sa prejavoval skvostne. Zrazil cyklistu a ušiel, aby si ho nikto neodfotil.