Návštevnosť fóra

navstevnost za maj:
ako vidite, islo to rapidne hore. pocet uzivatelov s unikatnym IP sa zvysil docela razantne, bolo zobrazenych 3x tolk ostranok a 2x tolko bolo spracovanych. data sa uz prenieslo 3x tolko :open_mouth:

[code]Návštévy 5 421
Stránky 113 931
Hity 495 615

Prenesené dáta 2 624 MB[/code]

Aquila,

všetko ti štatisticky stúpa, buď rád. :laughing:

vsak ja som aj rad :slight_smile:
tak tu su najnovsie data za jun

[code]Návštévy 6 578
Stránky 152 049
Hity 542 949

Prenesené dáta 3 476 MB[/code]

Dovolil som si spraviť menšie porovnania len tak pre zaujímavosť:

Aktuálny počet príspevkov spolu 5 801 a počet užívateľov je 107.

1. skupina admin+moderátori:

aquila (649), Diaľničiar (301), Scotty (109), bystrík (188) , johhan (255), Caesar (1 146)

To je spolu 2 648 príspevkov, podiel na fóre je 45,6%, z toho Caesar tvorí 43% zo všetkých moderátorov.

2. zhrnutie:

Prví 3 v počte príspevkov na tomto fóre sú: Caesar (1 146), aquila (649) a Alexander Velky (AV, 565).

Spolu je to 2 360 príspevkov, podiel na fóre je 40,7%, pričom Caesar tvorí 48,6% z prvých troch najviac prispievajúcich užívateľov.

Výsledok:

Najmä vďaka AV už tu nemajú moderátori viac ako 50% všetkých príspevkov.

Podiel najväčšej témy na fóre Donovaly (489) je 8,4%. Pred uzamknutím témy mala podiel cca. 11,5%.

Podiel najväčšej a zároveň samostatnej sekcie na fóre Monitoring tlače (581) je 10%. Táto téma mala svoje maximum na úrovni 11% a najväčší pokles zaznamenala počas posledného týždňa, o takmer 0,5%.

Priemerný počet príspevkov by mal byť na jedného užívateľa 54.

Tak to by bolo všetko.

wow, to su ine statistiky :wink:

diky :slight_smile:

tak tu su najnovsie data za jul, hold prazdniny :wink: trosku to kleslo :wink:

[code]Návštévy 5 755
Stránky 127 129
Hity 455 919

Prenesené dáta 2 158 MB[/code]

aquila,

to, že klesli návštevy by som ja nevidel ako nejaké tragické. Zrejme sa aj spomalilo tempo zasielanie príspevkov, keďže sú prázdniny a takí ako AV, ktorí to tu aj “rozprúdil” a sám podporil vysokým počtom príspevkov už tu nie je :cry: , no nevidím na tom nič zlé, že sa to spomalilo.

Okrem toho, keďže sa toho na Slovensku nestavia až tak veľa a aj keď toto fórum zasahuje do všetkých sfér, ktoré sú v celej infraštruktúre a doprave, tak jednoducho je to malý trh a je tu aj dosť málo ľudí aktívnych, veď mnohí tu majú 0 príspevkov - chodia to sem len čítať.

Pre mňa osobne je tu však stále čo čítať, vždy, keď sem prídem, tak je tu 100-200 nových príspevkov a to je dosť. :wink:

kratoros: jasne to su tiez faktory.. ono hlavny boom fora je uz za nami :slight_smile: kopu tem je to uz X krat prediskotvanych odpredu od zadu :wink: takze uz to pojde len pozvolna. ale forum ma aj tak velmi dobre tempo. uz mame vyse 7 tisic prispevkov a to som pocital ze budu najskor o mesiac/dva :wink: resp ze 10 tisic prispevkov budeme radi ked bude do konca roku :wink:

statistika za august:

tak unikatnych navstev je viac a celkovo je tu vidno pozitivny trend :wink:

[code]Návštévy 7 084
Stránky 155 493
Hity 532 740

Prenesené dáta 3 155 MB[/code]

statistika za september

tak isli sme s navstevnostou trosku dole :slight_smile:
ten vyse tyzdnovy vypadok sa skratka prejavil :slight_smile:

[code]Návštévy 6 353
Stránky 123 707
Hity 423 602

Prenesené dáta 2 297 MB[/code]

aquila,

mna by zaujimalo, ak je tu pocet navstev 7 000, tak je to podla IP adresy alebo je to tak, ze ja sa tu 4x za den prihlasim a 4x to tu eviduje navstevu? To je potom dost podstatne. :wink:

A prenesene data - tam zalezi hlavne od toho, kolko sa sem pridava obrazkov, lebo text je zanedbatelnou polozkou, to by sa tu muselo inak pisat. :wink:

navsteva je pocet unikatnych navstevnikov. pocet zobrazenych stranok je asi 123 tisic, t.j. tychto vyse 6 tisic ludi si prezrelo celkovo 123 tisic stranok :wink: t.j. v priemere jeden unikatny navstevnik si pozrel za mesiac 20 stranok :wink: a denne sa tu zobrazi asi tak 4 tisic stranok :wink:

tie hity zahrnaju aj zobrazenie obrazkov, podstranok, stranok a ich ciastok, t.j. vsetkych elementov :wink: to je skor na ilusraciu, lebo stranka sa sklada s viacerych casti :wink:

btw. statistiky za oktober nebudu, lebo kvoli presunu nemam pristup ku starym statistikam a co su k dispozicii su neni dostatocne relevantne :wink:

Zaujimavy udaj. :open_mouth:
Ludkovia nemozu asi spavat… Posun casu sa asi prejavil :smiley:

Novy rekord pokoreny. :sunglasses: Odolaval dost dlho.

Najviac tu bolo súčasne prítomných 75 užívateľov dňa Pi Nov 02, 2007 00:11

Ta nocna navsteva bola pricinou hromadnej navstevy botov (stroje, resp. servery, ktore sleduju niektore stranky, kde mozu spamovat…). Takze neberte to ako seriozny rekord :slight_smile:

Tie “Stroje” nas raz znicia. :exclamation:

No dnes znicia aquilu, vyse 50 uzivatelov regnutych za tuto noc, z nich su zrejme su vsetci spamove ucty… :slight_smile:

tak nejako :frowning: mam taky blby dojem, ze niekto tieto spamboty na dialnice.info schvalne pusta … :unamused:

problem je, ze kazdeho uzivatela treba schvalit resp neschvalit … mno a uz sme spolu s B; museli vymazat az 1000 pouzivatelov.. co je docela dotravne ..

za posledne 3 dni je 95 novych.. uff

A nedá sa nejako posilniť ten ochranný kód ? Alebo napríklad celkovo posilniť ten spôsob registrácie:

Napríklad na hojko.com je po slovensky napísané, že kód treba písať odzadu … taká vecička, ktorú zahraničný nemá šancu pochopiť. Alebo že by sa nejak nastavilo, že súhrno samých spoluhlások alebo moc veľa písmen spolu by sa nedalo vôbec registrovať … možno plácam, v tomto sa nevyznám až tak dobre. (vôbec) :smiley:

problem je ze na tieto veci uz tie roboty su pripravene .. aj teraz je tu pri registracii presne to co spominas,ale moc to nepomaha, resp chvilku to pomahalo, ale uz ani moc nie .. ako da sa to teoreticky aj prakticky riesit, ale nechce sa mi uprimne moc menit forum, lebo uz je konecne na spadnutie tretia verzia ..

dialniciar, keby si spravil akukolvek ochranu, spamboti na to onedlho pridu. Nova verzia to ma podstatne lepsie zabezpecene, ale stale nie na 100%. Kazda ochrana v IT sa da nejako obist :wink: