Takisto zaujimavy projekt od M$ http://research.microsoft.com/asirra/. Na identifikaciu musi clevek oznacit fotky s mackami spomedzi skupiny fotiek zvierat.
no tak 36 ich urcite nie je lebo len monitoring tlace je vyse 20, v cestnej sieti je to dobrych 20-30, v o tomto fore sa riesilo priadavanie videa a inych veci co je dobrych 10-20 a diskusia prebieha na celom fore .. ja som mal rano 67 novych a odvtedy pribudlo este dost vela, tipnem si ze ich bolo cez 100 na 100%
sorry nebolo to rano mal som to poobede okolo 13:00 az 14:00 to tak teraz taham az do 1:00 .. v principe je jedno kolko je ich novych, citam len co chcem podla toho kolko mam na to casu, ved mi to neujde
to bolo skor myslene, ze kedysi davno bolo par dni, kedy sa postlo aj 500 prispevkov v priebehu 36 hodin
2 thomas: urcite nie .. toto je sice mierny nadstandard, ale od velkeho hypu to ma malo .. najma ak si zoberies, ze nam teraz “oficialne” vychadza
Príspevkov za deň: 56.08
a to bolo zmazanych asi 4 tisic prispevkov a su dni kedy sa pise fakt malo a bolo aj obdobie, kedy bol vypadnuty sever a zaciatky tiez neboli bohvie ake
jo jo .. neviem preco stale som bol v tom, ze sa pohybujeme okolo 20 tisic (takto rok dozadu to bolo len 24 tisic ) … tych 40+ aj mna prekvapilo .. aj ked ono to islo asi od leta rapidne hore ako som pozeral ..
neviem, asi tym, ze to je ciste hobby, tak som sa o navstevnost dlhsiu dobu nejako intenzivne nezaoberal, o to vacsie bolo prekvapenie, ze predsa len sa sem tam niekto pozrie
Jednak rastie informovanosť o fóre a rastie počet užívateľov internetu. Všimol som si, že napríklad SME má info o práve čítajúcich-kedysi to bolo tak tak 2000, teraz kľidne 10 000.