Návštevnosť fóra

ano, napriklad som cital, ze v Azii existuju firmy, ktore zamestnavaju ludi na to, aby rucne opisovali registracne kody pre spam-boty :laughing:

No uz nemusia ani zamestnavat, staci ked nadu nejakych dobrovolnikov… :frowning:
http://www.cdr.cz/a/22766

A co takto registracny formular a spotvorene pismenka (neviem ako sa to presne vola) a cislice ako potvrdzovacie heslo? :slight_smile:

Alebo som niekde videl, že napíšte hlavné mesto Slovenska alebo aký je tretí deň v týždni a tak…
to by mohlo pomôcť.

No, to je nápad. :wink:

Takisto zaujimavy projekt od M$ http://research.microsoft.com/asirra/. Na identifikaciu musi clevek oznacit fotky s mackami spomedzi skupiny fotiek zvierat.

Aquila - není dnes rekord v počtu příspěvků/den ?

a kolko ich je? ja vidim 36 od rana… a boli dni, ked ich pribudlo aj 100 :wink:

no tak 36 ich urcite nie je lebo len monitoring tlace je vyse 20, v cestnej sieti je to dobrych 20-30, v o tomto fore sa riesilo priadavanie videa a inych veci co je dobrych 10-20 a diskusia prebieha na celom fore .. ja som mal rano 67 novych a odvtedy pribudlo este dost vela, tipnem si ze ich bolo cez 100 na 100% :smiley:

sorry nebolo to rano mal som to poobede okolo 13:00 az 14:00 to tak teraz taham az do 1:00 :smiley: .. v principe je jedno kolko je ich novych, citam len co chcem :smiley: podla toho kolko mam na to casu, ved mi to neujde :smiley:

mě se zobrazilo za posledních 5 hodin 76, předtím další, dohromady o hodně víc než 100. Proto se taky ptám.

Ja mam od 13 takmer 140, od rana cca 160. Je to vsak nic oproti par dnom, ked to bolo aj 200-300 :sunglasses: .

pockaj .. kedy pred par dnami tu bolo tak vela prispevkov? :unamused: .. asi som volaco zaspal :smiley:

to bolo skor myslene, ze kedysi davno bolo par dni, kedy sa postlo aj 500 prispevkov v priebehu 36 hodin :wink:

2 thomas: urcite nie .. toto je sice mierny nadstandard, ale od velkeho hypu to ma malo .. najma ak si zoberies, ze nam teraz “oficialne” vychadza

Príspevkov za deň: 56.08

a to bolo zmazanych asi 4 tisic prispevkov a su dni kedy sa pise fakt malo a bolo aj obdobie, kedy bol vypadnuty sever a zaciatky tiez neboli bohvie ake :wink:

hm tak to som sa pomylil asi :slight_smile:

len z tej srandy nejake statistiky :wink:

[code]Návštévy 41 703
Stránky 828 749
Hity 2 094 796

Prenesené dáta 55 473 MB[/code]

p.s. som to dlhsie nepozeral, ale sameho ma sokovalo mnozstvo unikatnych pouzivatelov a objem prenesenych dat … hold vyse 4 000 obrazkov robi svoje :wink:

Tych 40tis su unikatne navstevy? Ak hej, pekne cislo.

jo jo .. neviem preco stale som bol v tom, ze sa pohybujeme okolo 20 tisic (takto rok dozadu to bolo len 24 tisic ) … tych 40+ aj mna prekvapilo .. aj ked ono to islo asi od leta rapidne hore ako som pozeral ..

neviem, asi tym, ze to je ciste hobby, tak som sa o navstevnost dlhsiu dobu nejako intenzivne nezaoberal, o to vacsie bolo prekvapenie, ze predsa len sa sem tam niekto pozrie :laughing:

Tak to tu mame poriadne kvantum spectatorov :smiley:

Jednak rastie informovanosť o fóre a rastie počet užívateľov internetu. Všimol som si, že napríklad SME má info o práve čítajúcich-kedysi to bolo tak tak 2000, teraz kľidne 10 000.