Chcem sa spýtať, hokejový štadión ako vidno dialnice.info/album_page.php?pic_id=1213 sa má stavať alebo nie? Počul a videl som už mnoho variant, ktoré sa týkali nového štadióna v BA, takže mám v tom trochu hokej .
Zoom, na MS 2011 sa zrekonštruje štadión Ondreja Nepelu ktorý bude mať kapacitu 11 000 miest avšak plánuje sa aj dalšia multifunkčná hala v Petržalke ktorá má slúžiť aj na hokej ale aj na koncerty, basketbalové či hadzanárske zápasy.
btw aquila zimak patri mestu, slovan ho ma len v prenajme, prestavba zimaku im nebola moc po chuti kedze do neho vrazili dooost penazi za posledne roky…a siroky uz v slovane davno nema take slovo ako kedysi
Dobre, ale ja sa nepýtam, že či to má byť štadión na MS 2011!! Ale keďže sa plánuje v Petržalke stavať štadión, či jedna z variánt je aj tá, ktorej link som napísal.
Zoom: Myslím že je to tá varianta, ktora je aj na obrázku…niesom z Bratislavy ale viem že to má byť za nejakým mostom na Petržalskej strane a v nejakom parku…
no neviem ci mate pravdu…co ja viem tak ten novy sportovy areal aj s halou sa ma stavat niekde uplne na juhu petrzalky, pri dunaji to myslim nebude…ale ruku do ohna by som za to nedal
No veď to. Že z toho všetkého, čo som počul alebo čítal sa neviem zhodnúť na jednej - najpravdepodobnejšej variante. Myslím, že to je tým, že sa viac píše resp. kecá ako robí. Či ide o futbalový štadión alebo hokejový. Aspon, že sa rozhodlo o štadióne, na ktorom sa budú hrať MS.
projekt multifunkcnej haly v Petrzalke, ktory podporuje BSK (Bajan) nema stat na tom mieste ako je obrazok … Ten obrazok je z vizualizacii pre kandidaturu na MS2011, ale realizovat sa nebude. Cast pozemkov tam vlastni(la) STU, ktora to odmietla predat mestu a chce(la) to predat cez sutaz. Pozemky tam boli potom predmetom roznych prevodov, vymen pozemkov, ktore suviseli so stavbou noveho stadiona pre MS … do toho potom bola zakomponovana aj lokalita cyklistickeho stadiona, amfiteatra, sportovej skoly na Kalinciakovej atd … az sa nakoniec rozhodlo o tom, ze sa zrekonstruuje stary zimak… Tie prevody boli velmi zaujimave a niekde na nete je komplet supis toho co sa vlastne za co vymenilo a s kym … Ludia su uz asi otrli voci machinaciam na celoslovenskej alebo aj lokalnej urovni … lebo sa cudujem, ze do tohoto sa nikto poriadne neobul … stalo by to za skandalik.
To petrzalske multifunkcne centrum (sucastou ma byt aj Danube arena) ma byt v priestore medzi ulicou Dolnozemska a miestnou ČOV ja juhu Petrzalky, uplne na konci sidliska ..na www.mapy.sk to lahko najdete. Priestor medzi mostami na ktorom bola robena aj vizualizacia haly na kandidaturu MS 2011 je uz uplne pase, aj ked je to skoda..
moj povodny prispevok bol mysleny tak, ze skraslenie potrebuju prioritne ine casti petrzalky
.
v tej casti nic nie je, cize tam ani nie je co skraslovat samozrejme ak by sa tam postavilo taketo sportove centrum bol by to len pokrok…videl som nejake vizualizacie s lodenicami a podobne, ale neviem ci tam nebudu problemy s pripadnymi zaplavami a spodnou vodou
.
ale suhlas, v BA je problem, ze mesto je prilis daleko od rieky, resp. pri rieke doslova NIC nie je…ked si zoberies prahu, vieden a podobne, tam je to krasne prepojene a prechadzky popri rieke su super zazitok…hadam sa niekedy toho dozijeme aj v BA…