Narodny hokejovy stadion Bratislava pre MS 2011

Na Slovensku budu v 2011 hokejove MS. Mozno je to dalsi impulz na rychlejsie dokoncenie D1

dialnice.info/viewtopic.php?t=3908

to mozno, ale skor to zvysi vyznam mosta apollo, kedze stadion bude zrejme v priestore medzi starym mostom a apollo na petrzalskej strane. a situacia na pristavnom uz bude katastrofalna :laughing:

OT: Neviem ako chcu urobit napojenia, ale stadion bude medzi Pristavnym mostom a mostom Apollo. Mala vizualizaciu tu http://www.bratislava.sk/vismo5/dokumenty2.asp?u=700000&id_org=700000&id=77722

Kdesi bola zverejnena aj cela studia praveho brehu Dunaja od Stareho po Pristavny most, ale neviem sa k tomu dopatrat.

myslim, ze som nasiel aj tu studiu

dialnice.info/album_page.php?pic_id=1214

do galerie som pridal aj vizualizaciu zo stranky bratislava.sk

dialnice.info/album_page.php?pic_id=1213

a aj ked je tam vidno “volne pohodeny” kruhac, tak si to neviem nejako predstavit ako to chcu napojit.

kazdopadne pristavny bude v 2011 aj bez toho kolabovat .. a aj to riesenie lodenic a umeleho ostrova bude velmi zaujimave ..

Mna by v tejto suvislosti este zaujimalo ako chcu riest parkovanie (podzemne asi nie kvoli blizkej vode) a protipovodnovu ochranu - tu treba zacat uz vyssie proti prudu.

http://www.dialnice.info/viewtopic.php?p=29754#29754

Tusim sa zaraba na pekny pruser ohladne MS 2011 …

Uvidíme. Každopádne bude potrebné v čo najkratšom čase spracovať harmonogram realizácie nového stánku. Keď je v hre viacero alternatív, vybrať jednu konečnú a doržiavať prijatý hramonogram realizácie. Mohli by sme sa poučiť z ČR - výstavba Sazka arény pre MS, prípadne od Lotyšov - aréna v Rige. Obe sa stihli postaviť včas tak, aby MS prebehli v poriadku.

problem osobne vidim v tom, ze o patricnych stavbach a pozemkoch az primalo rozhoduju ficovi mecenasi a sponzori.

fotbalovy stadion je v rukach cernaka, kmotrika etc a galis & co su az na druhej kolaji

hokejovy stadion je zase v domene mesta, a kdh/sdku spriaznenych a siroky & co zase nemaju ten spravny dosah na veci.

nic viac, nic menej :slight_smile:

CR mala z toho pruser, lebo nestihla postavit Sazka arenu nacas. Tak si Cesi vymenili MS s Finmi … povodne mali byt MS 2003 v Cesku a 2004 vo Finsku

Tak s tou sazka arenou brzdit poprosim, take problemy ake mali oni radsej si ani neviem predstavit v slovenskom ponimani. Stihli ju postavit na cas, ale ako…odfusovane prace z nedostatku casu, borci od podlah napriklad firma Atemit by povedala, ze ako dlho jej pokladky vydrzia…divili by sa keby viac ako 5 rokov :wink: A nie su to len podlahy, oho by sa naslo az az :sunglasses:

Takze nech to stoji co to stoji, na vine bude Dzurinda? javascript:emoticon(‘:D’)

ja vam poviem ako to vsetko dopadne … pride rok 2011 a jediny schopny stadion bude v KE (mam voci nemu iste vyhrady ale je to pekny stadion s dobrou kapacitou … ale keby nebol umiestneny tak nestastne mohol by byt o kusok vacsi a aj parkovacich miest by bolo isto viac)… v ba bude tak max. vybagrovane nejake miesto na poliach kde sa bude dat dostat iba tankom a vlastne ani nikto tam ist nebude chciet lebo tam nic zaujimave nebude … a preco? .. nuz … ficko si mysli ze pozral mudrost sveta a ze to prave co portebuje SR je socializmus (to tu uz bolo) … sak nerozdava z vlastneho a cela EU a Euro mu je na haku … pokial bude on vo vlade bude def. s.r. na urovni 10%!!! … teda ka nezastavy dialnicnu vystavbu … on si mysli ze ked nacha darmozracom a dochodcom do vrecka o nejaku stovecku na viac tak sa prida k nemu este viac ludi … no ANO! teda mozno ano… je to ubohost … a kratkozrakost .. lebo na jednej strane likviduje taznu silu ekonomiky a na druhej strane rozdava plnym priehrstim (vid tych 2000SK na vianoce pre dochodcov … ta telo ja zarobim za 2-3 dni v normalnej robote alebo na na fuske za den) … uvidime ako sa mu bude darit likvidovat verejne financie dalej .. sak uz ide prepustit 25000 uradnikov .. len debilko zabudol ze im musi dat odstupne a potom ich este 1/2 roka zivit na urade prace kde dostanu mastnejsiu “vyplatu” ako keby robili … a setko si to zacvakame mi! … vcera bolo v spravach ze schvalili s.r. .. len by som chcel vediet s akym deficitom … na dialnice pojdu zasa omrvinky … nevravim ze dialnice su spasa slovenska ale je ich treba a cim skorej tym lepsie … a niesu to zbytocne vyhodene peniaze do luftu !
takze bude tu rok 2011 a ficko bude niekde na bahamach a smiat sa z nas k.k.tov ako sme mu naleteli … a SR zazije blamaz ako rakusania …
.. no ty ktory si to neuvedomuju este teraz tak len dodam ze ficko si robi volebnu kampan uz teraz a keby sa aj dostal potom k moci povie ze to nie oni mali postavit ten stadion ale sukromny sektor tak ako to bolo v KE … pritom sa snazi sukromny sektor vytlacit odvsadial …

… najviac nenavidim lucku hlupost!..

Začne sa stavať v r. 2008, záujem prejavilo viac veľkých finančných skupín.

zaujem stavat za vlastne alebo stavat za statne?

Pokial viem, velke financne skupiny stavaju za vlastne … ci som naivny? :slight_smile:

ELZ, no sudruh siroky by rad na tuto akciu 2-4 miliardy statnych penazi v ramci “podpory sportu” :wink:

Hmm … novy stadion sluboval hokejistom uz Meciar (tusim po postupe do A-cka, takze to bolo v roku 1995). Ja som za, radsej sem ako na ten nas “futbal” …

No tak nejako. :unamused:

Halu za 3,5 miliardy chce v Bratislave postaviť štát s investorom

dialnice.info/viewtopic.php?t=6771

Chieť je dosť málo.