Ja dám radu všetkým, ktorým sa ten most nepáči.
Navrhnite inú variantu, zožeňte peniaze, … dodržte všetky legislatívne postupy atď. a postavte si každý svoj most. 
Dôvod môjho vyjadrovania sa v tejto téme týmto spôsobom:
Kedy ste si vy všetci, kritici, všimli ten pilier?
Kedy? Včera? Dnes? Alebo snáď už pred mesiacom?
A prečo pred mesiacom neprišli takéto otázky, prečo až keď ten most stojí?

Ja sa pýtam, prečo?
Príklad. V Dánsku sa stavajú mosty. Spájajú sa krajiny, cez moria, dlhé stavby, niekoľko km, 10-tok km mostov. Výsledok: ľudia až žasnú, že sa to dá vôbec postaviť. Nikto nekomentuje cenu mýta, nikto sa nezamýšľa nad tým, či tie mosty nemohli byť nižšie, … aký majú tvar, … iste SR nie je Dánsko, tiež nestaviame také veľké stavby, nestaviame Millau, staviame tak max. Apollo. Mimochodom, ocenený most aj v zahraničí. Len tí “Slováci” to nechápu.
Takže - Na Slovensku? Problémy non-stop, non-stop. Aj napriek tomu, že sa to mnohí snažia zmeniť, tak to nejde. Názor na stavebné firmy sa nemení. A nie len na stavebné firmy.
Tak potom nech sa nik nečuduje, že aj stavbári jednajú tvrdo so štátom, s ľuďmi, … a ja na tomto fóre v tejto téme, keď zámerne “bojujete” proti konečnému výsledku.
Pritom ja som odpovedal v tejto téme pružne, okamžite, pravdivo. Trpezlivo. Ale ak poviem 2x to isté a príde tretia otázka a zase zámerná provokácia (a naviac od teba bystrika som to teda nečakal), … tak to je “hyenizmus”. 
Dodatok 2: Hlavne, že som včera písal Antimovi, ako sa má diskutovať, teraz to “padlo” aj na mojej, aj na vašej strane. 
… povedať, že mne sa ten most nepáči, ale nemať žiaden iný argument “pri sebe” je dosť málo. To ja môžem povedať, že rohlík, ktorý si kupujem by mal byť mierne zatočený a prečo je rovný? A keby som dostal odpoveď od pekára 2x za sebou a 3. krát by som sa spýtal, tak si viem predstaviť toho pekára, … pretože rohlíkov je viac druhov podobne ako aj mostov.