Modernizácia uzla Žilina

ten plot je asi najdebilnejsi napad aky mohol koho napadnut. neviem pred cim/ pred kym ma akoze chranit tu stanicu. plus zasa nikto nerozmyslal odkial je hlavny tok ludi - z opacnej strany ako su vchody pretoze je to blizsie zo zastavky stefanikovo namestie ako zo zeleznicnej stanice. bol tam roky vyslapany chodnik po trave ale teraz tam radsej dali plot a tabulky zakaz vstupu chodcom ale ludia budu aj tak chodit tade pomedzi autobusy. vsade ploty zabradlia, to je tak ked to projektuje niekto kto tam v zivote nebol a v zivote necestoval autobusom. ako som pisal vyssie na nejaku dopravne upokojenu autobusovu stanicu kde mozu chodci chodit vsade sme bohuzial na slovensku este nedozreli

celkovo slovenske autobusove stanice trpia nadbytkom nastupist. proste sa v minulosti vzdy vsade bez rozmyslu spravilo 20 nastupist pricom realne ich treba tak polovicu

4 lajkov

Asi som jediný komu ten plot nevadí. Keď idem pekne podľa prechodov pre chodcov tak sa viem dostať kam potrebujem. Skôr mi to príde, že ľudia potrebujú za každú cenu chodiť ako splasene telce pomedzi autobusy. Keď vidím ako vystúpia na vystupisku a rozbehnú sa všetkými smermi tak ma oblievajú poty.

2 lajkov

Som zvedavý, či si bude MD pred Vianocami vydobíjať voličský potenciál Žiliny a okolia kombinovanou akciou otvárania tunela Višňové so sprevádzkovaním zostávajúcich nástupíšť.

Všetko vyzerá na moste cez Váh dokočené. Most pre peších zatiaľ ale otvorený nie je.

6 lajky