Včerajší stav prác na moste cez rieku Váh.
Aha
ale bol som aj ten pozrieť, vtedy ešte nebol vysunutý tiež, ale pracovali tam aj v tú sobotu
Most ponad Rajčianku sa ešte len zváral. V štvrtok alebo piatok “nabodovali” všetky segmenty do kopy, teraz ich asi budú obvárať a miesta spojov natierať. A asi urezávať železné tyče, ktorými to majú pozapierané (moc sa do toho nevyznám, píšem len čo si myslím a čo som videl z vlaku). Až potom ho asi žeriavom presunú nad rieku.
Ten presun sa nerobi zeriavom. Ten prvy most posuvali pomocou hydraulickych drah.
Tu si mozte pozriet ako to vzeralo pri tom prvom ponad Rajcanku
No, kedysi som kdesi čítal, že most ponad Váh budú vysúvať a most ponad Rajčianku osádzať žeriavom, konkrétne na:
je tam napísané:
“Mimo priestoru ŽST Žilina máme rozpracované dva pomerne veľké mosty, jeden v Strážove ponad rieku Rajčianka, a jeden v Budatíne ponad Váh. V oboch prípadoch je hlavný nosník oceľový, aktuálne ich jeden zo subdodávateľov zhotovuje a v letných mesiacoch budú na svoje miesto vysunuté (most ponad Váh), resp. osadené žeriavom (most cez Rajčianku).”
Ale tak neviem, uvidíme, no.
Pozrite si odkaz ktory som uverejnil vyssie (posledny riadok prispevku), zial nie je moc viditelny, uz som aj pisal administratorovi stranky, ci vedia odkazy nejake farebne odlisit, zial asi nevedia. Ked vysuvali prvy most hydraulicky, predpokladam, ze rovnako pojde aj druhy most.
Ak budem vediet, kedy bude proces zacaty, pojdem spravit dokumentaciu.
Kedy to má byť všetko hotové?
Ak ma pamäť neklame, tak do konca roka to má byť dané do užívania,no dokončovať sa bude ešte ca. pol roka podľa mňa.
co tam burina na zastavke ta sa vyberie otazka par minut a bude vsetko ako predtym, horsi a smutnejsi je pohlad na vstup do podzemia od strany mesta hned na zaciatku videa , to je jedna velka zumpa , hnus pocnuc tymi schodami z cias komancov (chcelo by tam dat aspon jeden eskalator resp to vyriesit nejakou rampou pre bezbarierovy vstup dole aj hore, konciac samotnou totalne schatranou stanicou a vestibulom
Myslím, že žiaľ tento objekt nie je súčasťou prebiehajúcej modernizácie. A ani neviem, či je vôbec v pláne tieto priestory zmodernizovať.
Budova stanice nie je majetkom ŽSR a nie je súčasťou rekonštrukcie. Ak sa dobre pamätám, tak patrí mestu a mesto nevie co s tým. A pritom by nebolo treba až tak veľa.
Skôr mi príde divné, že nová budova riadenia dopravy je v podobnom hnusnom obklade.
Budova stanice je majetkom ŽSR. Mala sa rekonštruovať z peňazí Plánu obnovy, ale medzitým ju vyhlásili za kultúrnu pamiatku, takže sa prerába/la PD. A preto je aj budova CRD v rovnakom obklade.
Vrámci modernizácie sa v budove opravili len toalety.
Ono by stačilo tú budovu umyť, a hneď by lepšie vyzerala. Ani na to nie sú peniaze?
rozhodne ju len umyt nestaci.. ani zdaleka tam treba hlbkovu modernizaciu zvonka aj zvnutra ale kedze to dali ako historicku budovu bude to musiet ist z pamiatkarskych eurofondov tym padom to bude o dost neskor ak by to slo z planu obnovy ,skoda..
Vďaka za video. Niektoré pohľady od úrovne zeme nedávajú komplexný obraz. Takto to je oveľa lepšie.
a co potesilo najviac nasuvaju uz oba mosty pre druhy smer a riesia konecne naplno aj doteraz dlho nerieseny usek Zilina stanica - hlavny most cez Vah ,konecne! kolaje su uz polozene