Severný obchvat v Trnave sa plynule stavia a čo je potešiteľné radnica už pripravuje dokumentáciu k juhozápadnému obchvatu, takže dopravná situácia v TT sa bude ešte 2-3 roky zhoršovať a potom už len zlepšovať.
„Chápem, že výstavba komunikácie zasiahla do zvykového práva vlastníkov bytov priľahlého bytového domu. Niekoľkí museli dokonca posúvať garáže zasahujúce do mestského pozemku. Prišli o uzavretý dvorček, ktorý mohli využívať len pre seba na garážovanie, parkovanie, prípadne hry detí. Po vzniku verejnej komunikácie zákutie stratilo intímny charakter. Viem, že sú nespokojní, ale keby to bol ich pozemok, nesiahli by sme naň,“ dodal Dušan Béreš, vedúci odboru investičnej výstavby Mestského úradu v Trnave.
cukrovar je vcelku velky areal, ak zoberieme aj odkalovacie nadrze
kedysi (cca 2 roky) som cital, ze Trnave chybaju kancelarie - cize by sa tu mali stavat kancelarie a byty - moderne trnavske centrum
no na severny obchvat, cukrovar je na severnom okraji centra Trnavy, okolo neho ide cesta na Trstin/Male Karpaty
po bokoch cukrovaru je to uz davno zastavane, ale za nim je volny pas sirky cca 200 - 400 az po severny obchvat - su tam iba polia
aj ked sa mi zda, ze tento pas sa uz zacal pomaly zastavavat stavbami, ale uz si to presne nepamatam, nebol som tam asi 5 rokov