Mesto Trnava - všetko z dopravy a rozvoja častí mesta

no, podla mna zapadny netreba

ak by bol severny obchvat potiahnuty az po cestu na Oresany, ci nebodaj Ruzindol, tak to uplne staci

ked pojde niekto z Budmeric do Cifera, nepojde do Trnavy na obchvat

dolezite je obchvat dotiahnut na Trstinsku

zvysok su iba plusy

pocul som, zevraj cukrovar je pamiatkovo chranena budova

:open_mouth: :open_mouth: :open_mouth:

Nevadí, rozpadne sa sám. :laughing:

Trnava - nová okružná križovatka, detaily. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5145

Štát postaví severný, radnica južný obchvat Trnavy. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5210

Financne to budu kryt mesto Trnava a TT VUC. :sunglasses:

tym padom by bola trnava kompletna. uz by chybal len kusok po ruzindolsku cestu a pohoda :slight_smile:

Kde sa nachadza trnavska nemocnica :question: :unamused:

kusok od zeleznicnej stanice, juzne od zeleznicnej trate BA - ZA (pozdlz trate)

V TT už sa začína pripravovať JZ obchvat. Tak uvidíme, či to nie sú len “predvolebné slovká”. :sunglasses:

Inak TT sa moc nezmenila, to isté zdržanie už niekoľko rokov, ale je to vďaka opatreniam na križovatkách (nové pruhy) atď.

A ešte keď odíde Sony, doprava na Trstínskej sa zlepší. A vlastne, odchádza Sony úplne alebo nie :question:

Severný obchvat v Trnave sa plynule stavia a čo je potešiteľné radnica už pripravuje dokumentáciu k juhozápadnému obchvatu, takže dopravná situácia v TT sa bude ešte 2-3 roky zhoršovať a potom už len zlepšovať.

Už sú vyčlenené financie na dokumentáciu a základné prípravné práce.

Na rok bude mesto hospodáriť s miliardou. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5616

Petícia za urýchlené budovanie obchvatu. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5614

Oprava priecestia na Trstínskej v nedohľadne! :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5613

Vráti sa dopravná výchova do škôl? :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5615

Trnava je naklonená myšlienke a pripravená obnoviť detské dopravné ihriská. :stuck_out_tongue:

Trnava – Pokládku asfaltovo–betónových kobercov, ktorá v týchto dňoch prebieha na viacerých miestnych komunikáciách, sťažujú nedisciplinovaní vodiči. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5617

Kúsok cesty ich obral o súkromie. Spojnica Dolnopotočnej a Dolných bášt bola v územnom pláne už dávno. :arrow_right:

dialnice.info/viewtopic.php?t=5668

„Chápem, že výstavba komunikácie zasiahla do zvykového práva vlastníkov bytov priľahlého bytového domu. Niekoľkí museli dokonca posúvať garáže zasahujúce do mestského pozemku. Prišli o uzavretý dvorček, ktorý mohli využívať len pre seba na garážovanie, parkovanie, prípadne hry detí. Po vzniku verejnej komunikácie zákutie stratilo intímny charakter. Viem, že sú nespokojní, ale keby to bol ich pozemok, nesiahli by sme naň,“ dodal Dušan Béreš, vedúci odboru investičnej výstavby Mestského úradu v Trnave.

Sú plány na nejaké polyfunkčné využitie toho areálu, tak dúfam že nie… :laughing: :slight_smile:

Ja som teraz naposledy niekde čítal, že časť tohto areálu chcú obnoviť a vybudovať tu: sklady a sociálne byty.

cukrovar je vcelku velky areal, ak zoberieme aj odkalovacie nadrze
kedysi (cca 2 roky) som cital, ze Trnave chybaju kancelarie - cize by sa tu mali stavat kancelarie a byty - moderne trnavske centrum

S napojením na severný alebo juhovýchodný obchvat :question:

no na severny obchvat, cukrovar je na severnom okraji centra Trnavy, okolo neho ide cesta na Trstin/Male Karpaty
po bokoch cukrovaru je to uz davno zastavane, ale za nim je volny pas sirky cca 200 - 400 az po severny obchvat - su tam iba polia
aj ked sa mi zda, ze tento pas sa uz zacal pomaly zastavavat stavbami, ale uz si to presne nepamatam, nebol som tam asi 5 rokov

Ake paramtre ma severny obchvat? je to 2- alebo 4- pruhova cesta?

podla mapy na SSC

ssc.sk/user/view_page.php?page_id=1676

2 pruhy

preventivne som pridal tuto mapu aj do nasej galerie :wink:

dialnice.info/album_page.php?pic_id=2011